Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318989 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #2080 Dátum: 2008. július 28. - 19:07:36 »
Horjb: Volt.  ;D

3: Itt is elmondták, hogy a sorozat és a film két külön dolog. A Sarah Connor Chronicles egy másik idősíkban játszódik. Ezt a készítők állítólag meg is beszélték a SCC illetékesekkel , meg úgyis volt már erről szó korábban, még a sorozat kezdetén.
Na, végre kimondták, így legalább pepo is megnyugodhat.
Viszont Mancinak annyi, mert a "más idősík" őt halálra idegesíti.  ;D

Háborog is a lelkem.  ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2081 Dátum: 2008. július 28. - 19:08:43 »
Horjb: Volt.  ;D
De ezt nem lehet elégszer látni. Most vadászom a zenéjét.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2082 Dátum: 2008. július 28. - 19:32:20 »
Olyan drowning pool stílus, meg az énekes hangja is olyasmi. nice, nekem is bejövős.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2083 Dátum: 2008. július 28. - 19:38:32 »
Jó kis akciófilmnek ígérkezik az új Megtorló. :D Viszont nem értem hogy miért változtatták meg az eredettörténetet? A trailerben amikor a sírkő előtt ácsorog, a visszaemlékezés a képregényes verzióra hajaz (azaz hogy piknikezés közben ölték meg a feleségét és a gyerekeit). Ezek szerint semmi köze nem lesz az előző filmhez a mostaninak?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2084 Dátum: 2008. július 28. - 20:12:25 »
Hála az égnek csak abszolút minimális.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2085 Dátum: 2008. július 28. - 23:25:35 »
A Marvel nem ad el több hőst

A Comic Con-on a Marvel stúdió beszélt néhány tervéről. A Thort és a Hangyaembert minél hamarabb el szeretnék kezdeni. A Thornak mozinak jelenleg nincs rendezője, hisz mint kiderült Matthew Vaughn egy teljesen más sztorit képzelt volna el, ezért otthagyta a produkciót, a Hangyaemberen pedig Edgar Wright ügyködik. Kevin Feige szerint az idei Hulk film elég jól teljesítet és a közönségnek is tetszett, így egész biztos, hogy lesz folytatás.

Azért ez kicsit fura, hiszen a Huk első része 137 millióból készült és csak 132 milliót hozott (+113 Amerikán kívül), még a második részt 150-ből hozták tető alá és eddig 132 milliót hozott és max pár milliót tudnak még belőle kisajtolni (Amerikán kívüli bevétel 95 millió).

A Bosszú Angyalaiban viszont már azt lehet tudni, hogy ki nem lesz, ő pedig Dr. Doom, mivel sajnos a megfilmesítési jogokat eladták a Foxnak, az viszont biztos, hogy ezentúl nem adják el a képregénybirodalom többi hősét.

A Fox tulajdonában van még az Ezüst Utazó és a Fantasztikus négyes megfilmesítési joga is. Azonban az már kiderült, hogy a stúdió nem akar új F4 filmet, mivel a bevételekkel nem voltak megelégedve, ez pedig gátolja az Ezüst Utazó film elkészültét is. Tehát visszaadhatná a jogokat a Marvelnek, mivel ők meg is akarták venni, szóval még jól is járnának ezzel, bár lehet többet akarnak kisajtolni. A Sony se adja vissza a Marvelnek a Pókember jogait. Hát itt még érthető is, hisz a Pókember filmek elég szépen hoztak a konyhára. A lényeg, alaposan meg vagyunk lőve. >:(

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2086 Dátum: 2008. július 28. - 23:33:32 »
Ettől a Hangyaember filmtől tényleg nem tudom mit várjak... :roll: Mi a francért szentelnek neki egy külön filmet? Elég lett volna ha csak az Avengersben bukkan fel mellékszereplőként. :-\

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2087 Dátum: 2008. július 29. - 00:24:08 »
Miért vagyunk meglőve? Semmi garancia nincs arra, hogy a Marvel filmek jobbak lesznek az eddigieknél. Legalábbis, szerintem az X-Men 2-t és a Pókember 1-2-t nem fogják túlszárnyalni. Én épp úgy látom, hogy ha a Marvel kezében lennének a Pókfilm jogai, akkor született volna meg ilyennek a Pókember 3.
Dr. Doom pedig hála istennek, hogy nem lesz a Bosszú Angyalaiban. Elsősorban semmi keresnivalója benne, másodsorban meg az F4-es Doom nem volt akkora ász, hogy egy nagy csapat kelljen ellene.
Viszont a Hulknak nagyon örülök.  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2088 Dátum: 2008. július 29. - 08:01:05 »
Azért ez kicsit fura, hiszen a Huk első része 137 millióból készült és csak 132 milliót hozott (+113 Amerikán kívül), még a második részt 150-ből hozták tető alá és eddig 132 milliót hozott és max pár milliót tudnak még belőle kisajtolni (Amerikán kívüli bevétel 95 millió).
Szerintem arra számolnak, hogy a DVD eladásokból még legalább ennyi összeg össze fog jönni, és az már szép summa.

Ettől a Hangyaember filmtől tényleg nem tudom mit várjak... :roll: Mi a francért szentelnek neki egy külön filmet? Elég lett volna ha csak az Avengersben bukkan fel mellékszereplőként. :-\
Én örülök neki, hiszen az egyik régi kedvenc fimemre, a "Drágám, a kölykök összementek"-re emlékeztet, és azt nagyon imádtam. Szerintem van benne lehetőség bőven.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2089 Dátum: 2008. július 29. - 08:19:39 »
Én épp úgy látom, hogy ha a Marvel kezében lennének a Pókfilm jogai, akkor született volna meg ilyennek a Pókember 3.

De azt a filmet nem a Marvel szülte hanem a Sunyi.

A Vertigo rajongóknak jó hír, hogy az Y the Last Man producere JC Spinks bejelentette a Comic Con-on, hogy 355-ös szerepét Alicia Keys énekesnő fogja alakítani a trilógiának szánt filmben. Az is biztossá vált, hogy Yorick Shia "Ide nekem Indiana Jones-t is"LaBeouf lesz, akivel aláírt szerződésük van.
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 29. - 08:40:13 írta Ben Reilly »

Ju

• Pókfej
« Válasz #2090 Dátum: 2008. július 29. - 10:10:36 »
A Hangyaemberről én sem tudom, mit gondoljak... :roll:

Alicia Keys nem tudom, mennyire lesz jó színésznek, de kíváncsi vagyok rá. Ezt a laböff gyereket meg mostanában mindenhol nyomják, nem tudom miért. :-\ Szerintem semmi Yorick nincs benne.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2091 Dátum: 2008. július 29. - 10:12:19 »
Bocsánat, rosszul írtam a cikket, ő Yorick majmát alakítja.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2092 Dátum: 2008. július 29. - 10:19:09 »
 :lol:
Ide már tökéletes. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2093 Dátum: 2008. július 29. - 10:27:44 »
  :lol: Arra már biztos megfelel. Az ellen nincs kifogásom.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2094 Dátum: 2008. július 29. - 11:13:34 »
 :lol: hagy szóljon  8)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2095 Dátum: 2008. július 29. - 13:01:57 »
Bocsánat, rosszul írtam a cikket, ő Yorick majmát alakítja.
Arra azért kíváncsi leszek, mikor a saját hm... salakanyagával dobálja Yorickot.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2096 Dátum: 2008. július 29. - 13:07:31 »
Erről most eszembe jutott egy klasszikus (aki megmondja melyik filmben hangzott el, az kap egy piros pontot  :D ):
-Hé, uram, elejtette a műkutyakakát.
-Miféle műkutyakakát?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2097 Dátum: 2008. július 29. - 13:17:40 »
Arra azért kíváncsi leszek, mikor a saját hm... salakanyagával dobálja Yorickot.
Á, az biztosan CGI lesz. :lol: Ha elég betegek a készítők akkor bullet time effekttel... :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2098 Dátum: 2008. július 29. - 13:19:15 »
Erről most eszembe jutott egy klasszikus (aki megmondja melyik filmben hangzott el, az kap egy piros pontot  :D ):
-Hé, uram, elejtette a műkutyakakát.
-Miféle műkutyakakát?

Nem a Top Secretben volt? ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2099 Dátum: 2008. július 29. - 13:27:49 »
De abban volt. :bravo: Tiéd a képzeletbeli piros pont.