ráadásul MJ élete szerelme, az első filmben is említette, hogy már elsőben felfigyelt rá, nem tudom elfogadni, hogy egy ilyen ember ezt meg tudja tenni.
Ne feledd, hogy csak a 2. és 3. rész között eltelt vagy 2 év a filmben is. Addigra már életed szerelme se marad ugyanolyan életed szerelme. Többnyire.
Harry halála.
Köszi.
Engem az a rész mondjuk nem hatott meg. A képi világ tökjó volt, de elnyújtottnak éreztem a jelenetet.
Pontosítok: nem a halála, hanem az, hogy a halála pillanatában kitisztult a feje, megbocsátott mindent Peternek, és úgy halt meg, hogy "Te vagy a legjobb barátom".

én összességében nézem a 3 Pókember filmet, és nem tudok elvonatkoztatni a képregénytől, azt kell mondjam lócitrom. És nem hiszem el, hogy nem lehetett volna sokkal jobban és képregény hűebben elkészíteni
Biztosan lehetett volna, csak szerették volna, ha sikeres lesz a film, és nem csak a fanoknak tetszik. Lehet, hogyha tök képregényhű lett volna, már második részt se láttunk volna, akkorát bukott volna az első.

Emellett kevés olyan képregényfilm van, amiben a hangulat képregényhűbb lett volna, és ez a legfontosabb. Nem az számít, hogy Sin City-szerűen képkockáról-képkockára lássuk a képregényt, hanem az, hogy tökéletesen megragadták Pókember karakterét. Finoman vicces volt, kellően laza, épp olyan aggódós, mint Peterként a képregényben, és nem volt hepiend a végén, ami jól bemutatta a főhős tragikus mivoltát is.
Ha továbblépünk a 2. filmre, soha nagyobb és jobb képregényes pillanat nem történt még filmben, mint amikor Harry felfedezi a Zöld Manó egyik titkos rejtekhelyét.

A 3.-ban pedig a Pókember képregények egyik legjellemzőbb része volt kiemelve: a mellékszereplők.

Mindhárom rész úgy rossz ahogy van és csillogó szemekkel várom a napot, amikor Kevin Feige a Sony vezetőinek szemébe röhögve visszaveszi a jogokat.
Nem mondom, hogy katasztrófa lesz, mert ki tudja, de olvastad te az előző három verziót a Pókember mozifilmre? A NAGY James Cameron egy olyan fos filmet készített volna belőle, hogy az eszem megáll. Nagyon magasan Raimi műve volt a legjobb, és semmi garancia nincs arra nézve, hogy találnak jobb rendezőt (Cameronnál).

Na és még egy: a Marvel-filmeknél most az a trend járja, hogy készítsünk laza, zúzós filmeket, mert azok jönnek be. Legutóbb a Hulk, ugye. Na akkor majd lesz egy végigbunyós Pókemberünk is? Aki majd beszól kettőt Flashnek és ennyi lesz a karakterizálás? Nagyon remélem, hogy nem. Persze a Marvel jobban tudja, hogy mi kell a rajongóknak, mint a Sony, de még ez se biztos, lásd Quesada.

Na mindegy, csak azt akarom mondani, hogyha ezek nem tetszettek, mint Pókember filmek, akkor sajnos szerintem nem fog olyan Pókfilm készülni, ami neked tetszene.