Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319818 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #2500 Dátum: 2008. augusztus 28. - 19:31:59 »
Igen, a Gépészt még nem láttam, úgyhogy nem tudom, hogy jó - e, de akkora port szerintem nem kavart, bár, mikor kijött a film, még elég kicsi lehettem.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2501 Dátum: 2008. augusztus 28. - 19:34:57 »
Érdeklődnék, hogy a LArgo Winch filmről nincs semmi új hír?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2502 Dátum: 2008. augusztus 28. - 19:39:22 »
Bőven kavart port a Gépész, már a megjelenése előtt is. Mert egyrészt egy spanyol független film másrészt meg utána nem sokkla elkezdték forgatni a Beginst és mindenki el volt halva, hogy Bal pár hónap alatt hogy tudott felszedni anny izmot...
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2503 Dátum: 2008. augusztus 28. - 19:41:28 »
Sok pénzt kaphatott, hogy ennyit fogyott.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2504 Dátum: 2008. augusztus 28. - 20:08:00 »
Érdeklődnék, hogy a LArgo Winch filmről nincs semmi új hír?
Magyarul sajnos semmit nem találtam, csak a sorit, de remélem ez elegendő:
http://www.imdb.com/title/tt0808339/

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2505 Dátum: 2008. augusztus 28. - 21:39:45 »
Bőven kavart port a Gépész, már a megjelenése előtt is. Mert egyrészt egy spanyol független film másrészt meg utána nem sokkla elkezdték forgatni a Beginst és mindenki el volt halva, hogy Bal pár hónap alatt hogy tudott felszedni anny izmot...

Így van

És mivel független film volt nem hiszem hogy sokat kapott volna érte. És akkor még nem futott be annyira a Batman-el.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2506 Dátum: 2008. augusztus 28. - 22:16:47 »
Köszi szépen Mike!  ;)  Csak gondoltam mivel decemberre van kiírva a bemutató kinn lehet valahol egy előzetes vagy valami, de úgy látszik majd később kell próbálkoznom.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2507 Dátum: 2008. augusztus 28. - 22:23:58 »
Tessék, a Largo Winch mozifilm hivatalos előzetese, alább pedig a rendező blogja a forgatásról, bocsesz, de francia.

http://www.largowinch-lefilm.com/dotclear/index.php

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2508 Dátum: 2008. augusztus 28. - 22:30:21 »
Huh, Ben ezer köszönet! Így az előzetes alapján elég jónak igérkezik, de remélem nem rontják el a túl sok akciójelenettel.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2509 Dátum: 2008. augusztus 28. - 22:31:26 »
Nagyon szívesen, ezért vagyok. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2510 Dátum: 2008. augusztus 29. - 11:37:06 »
Végre egy kis akció a Revenge of the Fallen forgatásán. Jókorra Bummm,

http://vimeo.com/1617192?pg=embed&sec=1617192

http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1631252024/bctid1759811968
: 2008. Augusztus 29. - 09:44:23
Meghülyült a 20th Century Fox?
Értetlenül áll mindnenki, többek között én is, a 20th Century Fox sorozatos rossz döntései előtt, a rajongók csakúgy mint a rendezők. Nézzük, milyen remek dolgok kerültek napvilágra mostanában:

Kezdjük rögtön a Watchmen-es történettel, nagyon részletezni nem akarom, (az eddigi sztorit elolvassatok vissza  ;) ), de rengeteg embert sikerült maguk ellen fordítani az arrogáns, kompromisszumokat teljesen elutasító viselkedésükkel.

Gavin Hood, az X-Men Origins: Wolverine rendezője is csak a fogát tudta csikorogtatni, amikor egy hatalmas, a film hangulához remekül illő, sötét és nyomasztó díszletét teljesen átdesignoltatta Tom Rothman (a Fox egyik alelnöke) világosabb és vidámabb színekre. Tette méghozzá úgy, hogy a rendező éppen pár napig távol volt, és sem telefonon, sem egyéb módon nem közölte vele szándékát.

A napokban fakadt ki Mathieu Kassovits, a Babylon AD rendezője is, akinek a ügyvédek hada szakadt a nyakába a forgatáson, én mindenbe beleszóltak. "Esélyem sem volt rá, hogy akár egyetlen jelenetet is úgy készítsek el, ahogy a forgatókönyvben volt, vagy ahogy én elképzeltem. Rossz producerekkel, és rossz partnerekkel voltam körülvéve, borzalmas volt." - nyilatkozta. A film egyébként Maurice Georges Dantec, az adaptáció eredeti könyvének (Babylon Babies) írójánál is leverte a biztosítékot: "Merő erőszak és hülyeség az egész film. Olyan, mintha egy rossz epizód lenne a 24-ből."

A következő hír pedig a The Silver Surfer spin-off körül forog. Az első hírek arről szóltak, hogy a filmet Alex Proyas (Én, a robot) fogja rendezni, viszont ő kijelentette, hogy ez kizárt dolog. Megkérdezték, hogy miért: "A 20th Century Fox miatt. Az Én, a robot után megfogadtam hogy soha többet nem dolgozok velük."

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2511 Dátum: 2008. augusztus 29. - 11:44:58 »
Hehe, jó kis robbantás/ videó köszi Ben  ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2512 Dátum: 2008. augusztus 29. - 11:51:46 »
Gavin Hood, az X-Men Origins: Wolverine rendezője is csak a fogát tudta csikorogtatni, amikor egy hatalmas, a film hangulához remekül illő, sötét és nyomasztó díszletét teljesen átdesignoltatta Tom Rothman (a Fox egyik alelnöke) világosabb és vidámabb színekre.
Jaj, remélem, hogy nem egy Batman és Robin látványvilágú film lesz belőle.  :roll:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2513 Dátum: 2008. augusztus 29. - 11:54:44 »
Köszi a vidit, Ben. Ez a Largo Vinch valami játék alapján készült?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2514 Dátum: 2008. augusztus 29. - 12:01:11 »
Erről inkább Psycho-t kérdezd priviben. Valami francia képregény sorozat alapján készült tudtommal, és volt már belőle TV sorozat is amit az RTL Klub vetített - talán - de itt megáll a tudományom.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2515 Dátum: 2008. augusztus 29. - 12:14:35 »
Lényegét már Ben elmondta, csak annyival egészíteném ki , hogy a sorozatnak kevés köze volt a képregényhez . A történetről: egy milliárdost megölnek és tulajdonos nélkül  marad egy hatalmas cégcsoport, látszólag, ugyanis volt egy örökbefogadott fia aki Kelet-Európában, Törökországban bujdos, és akit kitanítatott mindenre amit tudnia kellene, de a fiatalembernek kissé nyers modora nehezen illik bele az elit közösségbe, és mint milliárdost sokan el akarják tenni láb alól. Röviden ennyi. Magyarul is megjelent 3 album a Largo Winch-ből.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2516 Dátum: 2008. augusztus 29. - 15:52:59 »
Ez a Babylon most szíven ütött. :(

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2517 Dátum: 2008. augusztus 29. - 16:36:12 »
Fox. Fox. Fox. Emlékszel kaine mit mondtam neked anno a Foxról? tessék. :drying: :drying: :drying:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2518 Dátum: 2008. augusztus 29. - 18:40:25 »
2008 október 17.-e két dolog miatt is fontos. Az egyik, hogy ez a nap lesz a Max Payne film bemutatójának napja, a második esemény pedig szorosan köthető ehhez, ugyanis sokan még a film kezdése előtt visítva fognak kimenekülni a termekből. Ugyanis a Max Payne előtt fogják vetítani a mozik - minden bizonnyal nálunk is - a Dragon Ball első, hivatalos előzetesét. Az Úr irgalmazzon ateista lelkünknek.
http://www.beyondhollywood.com/dragonball-trailer-to-show-with-max-payne/
http://www.imdb.com/news/ni0556750/
http://www.filmofilia.com/2008/08/27/dragonball-trailer-in-october-with-max-payne/

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2519 Dátum: 2008. augusztus 29. - 20:09:07 »
A sárkánygömböktől ments meg Uram minket. :D