Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318779 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #2580 Dátum: 2008. szeptember 03. - 17:45:29 »
Pedig hidd el annak, aki szintén így van vele: Ezt megéri végignézni (nem a filmet, a sorozatot). ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2581 Dátum: 2008. szeptember 03. - 17:55:33 »
Ben, múltkor azt írtad, hogy a war zone szeptemberben jön, de a trailerekben december van írva.

Légyszíves linkeld be azt a hozzászólásomat, mert amennyire emlékszem mindig decembert írtam a Megtorló bemutatójához.  Ha esetleg mégis rossz dátumot írtam volna annak az lehet az oke hogy:

1. valami másra gondoltam amit szeptemberben vártam 60%
2. simán hülye vagyok 25%
3. egy skrull jómunkásember írt helyettem 10%
4. te tévedsz 5%

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2582 Dátum: 2008. szeptember 03. - 18:13:57 »
Ez tényleg azért fura, mert szerintem Ukrajnától nyugatra és Hawaiitól keletre nem sok olyan kissrácot találni, aki ne ismerné a Dragon Ballt, vagy kislányt, aki ne ismerné a Sailor Moont (nemek nem exkluzívak, a sailor Moonnak állítólag majdnem annyi hímnemű rajongója van, mint nőnemű ;D). Ez a kettő már szinte alapműnek számító anime lett, még manapság is nyomják folyton mindenütt (kivéve nálunk pesze, ahol a Sailor Moonból is nem tudom, milért lett volna olyan rohadt nehéz leadni az utolsó sorozatot, a Starst...)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2583 Dátum: 2008. szeptember 03. - 18:54:34 »
Talán már felnőtt a DB generáció, a fiatalabbak már nem ismerik.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2584 Dátum: 2008. szeptember 03. - 18:58:15 »
Legfeljebb idehaza. Az angol CN-t adó országokon a mai napig folymatosan ismétlik, de a franciák is mntha leadnák újra meg újra. (Németektől tűnt még el vmiért nagyon, legalábbis azóta nem láttam, hogy az RTL2 vagy 10 éve leadta.)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2585 Dátum: 2008. szeptember 03. - 19:03:17 »
Az új generáció szerintem se nagyon ismeri itthon.

Bakker: tényleg a Red Son is Millar vót. Hú...na akkor ezt az egyet ismerem a "Supermanes" munkái közül.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2586 Dátum: 2008. szeptember 03. - 19:16:10 »
Hát, én is idehaza gondoltam, ha már Holdlovag miatt beszélünk róla.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2587 Dátum: 2008. szeptember 03. - 19:58:55 »
kivéve nálunk pesze, ahol a Sailor Moonból is nem tudom, milért lett volna olyan rohadt nehéz leadni az utolsó sorozatot, a Starst...
Azt a sorit én is szerettem, sőt. :) Én a Wikin viszont azt olvastam, hogy azért nem adták le, mert nem voltak egyértelmű a nemek beazonosítása, de szerintem ez hülyeség (főleg ha Uránuszt is nézem).

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2588 Dátum: 2008. szeptember 03. - 20:16:57 »
Kiskoromban megnéztem egy Dragon Ball - t. Nem emlékszem, hogy mi volt a véleményem róla, de a szüleim azt mondták, hogy nem tetszett nekem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2589 Dátum: 2008. szeptember 03. - 20:22:33 »
Laza fejszámolás után... 5-6 lehettél akkor. :o

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2590 Dátum: 2008. szeptember 03. - 20:25:10 »
Akkor nem csodálom, hogy azt mondták, hogy nem tetszett neked.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2591 Dátum: 2008. szeptember 03. - 20:32:00 »
Mike: Ne feledd, hogy Uránusz eredetiben egy lány, aki szeret fiúsan öltözködni. Mivel viszont egy nővel van viszonya, ezért az európai és az amerikai verziókban civilben férfi, átváltozáskor meg nő lett. Sőt, Amerikában még unokatestvérek is lettek (ami mondjuk a legvégső harcot elég érdekssé teszi, tekintetbe véve a háromperces szerelmi vallomásukat, de mindegy). Meg ugye a végső sorozatban ott a három új tag, akik civilben egy fiúzenekar, átalakulva meg nők... és ez már mintha a japán verzióban is így lenne. :headscratch:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2592 Dátum: 2008. szeptember 03. - 20:43:46 »
Most kérdeztem meg anyukámat, és azt mondta, hogy nem engedték nézni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2593 Dátum: 2008. szeptember 03. - 20:49:42 »
Hm, eredetileg vmi hatéves kortól ajánlott, az USA-ban megvágva lett PG-13, idehaza az ORTT-nek és a szülői szervezeteknek hála 18-as lett... akkor igen, az itthoni viszonyakat figyelembe véve ezt még el is hiszem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2594 Dátum: 2008. szeptember 03. - 20:50:01 »
Először is forgatási videó a TF2-ből, nagyon izgi

Itt még több videó és letölthető anyag található de kód kell hozzá.

http://instoresnow.walmart.com/enhancedrendercontent_ektid50686.aspx

A belépési kód: AllSpark62609

Elkezdődtek a Green Lantern mozi munkálatai is, elsőre néhány conceptet hoztam. A látványtervezésért az a Brian Murray felel, aki a Star Trek és a Babylon 5 sorozatokért is egykor.

http://www.benreillyweb.extra.hu/index.php?spgmGal=Kepregeny_filmek/Zold_Lampas

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2595 Dátum: 2008. szeptember 04. - 09:32:05 »
A Szellemlovas Európában motorozgathat

Ncolas Cage azt mondta, hogy a stúdióval beszélték már hónapokkal ezelőtt egy Szellemlovas folytatásról. A karaktert elküldenék a második részben egy nemzetközi túrára, Európába, ahol a Szellemlovas kapcsolatba lépne az Egyházzal, talán kicsit Da Vinci-kód-osra veszik ??? .

A Szellemlovas első része 228 millió dolláros bevételt ért el világszerte.

http://www.cinemablend.com/new/Ghost-Rider-2-May-Head-To-Europe-10029.html
http://www.superherohype.com/news/ghostridernews.php?id=7640

A Hype meginterjúvolta Aaron Eckhart-ot hogy végre helyre tegyék a sok találgatást Kétarccal kapcsolatban. Nos nem hinném hogy spoileres amit írni fogok, de akit zavar az most hagyja abba az olvasást.

Harvey Dent halott. Eltört a nyaka. Nem akarják és nincs is tervben, hogy valamilyen trükkel vagy történeti csavarral visszahozzák.
Aki bővebben szeretne erről:  http://www.superherohype.com/news/featuresnews.php?id=7641

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2596 Dátum: 2008. szeptember 04. - 11:11:00 »
A Szellemlovas nagyon jó hír! Ahogy lenni szokott a filmekben, vége a karakter bemutatásnak, jöhet a bunyó!  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2597 Dátum: 2008. szeptember 04. - 12:07:33 »
 - Dan Aykroyd az EOnline-nak adott videóinterjúban azt mondta, örülne, ha valóban Seth Rogen és Judd Apatow írnák meg a Szellemirtók 3 forgatókönyvét. Az 1984-es első rész és a 89-es folytatás után csak rajzfilmsorozatok készültek, az eredeti szereplők nélkül, és egyelőre úgy tűnik, a Szellemirtók 3 is animációs film lesz. Bill Murray, Ernie Hudson, Harold Ramis és Dan Aykroyd (akik közül utóbbi kettő forgatókönyvíróként jegyzi a régi részeket) eddig csak a 2008-ra beharangozott Ghostbusters játékhoz álltak össze újból.
http://ca.eonline.com/uberblog/b26847_dan_aykroyd_does_tequila_rap.html

- Dreamworks közeli források szerint Tom Cruise kölcsönzi majd a Shrek 4 főgonoszának hangját - biztos valami szekta mókus lesz - . A Shrek Goes Fourth 2010-re készül el.

- Guillermo Del Toro 2012-ig betáblázta magát filmtervekkel, de a Variety legújabb cikke szerint még 2017-ig sem tudná az összeset leforgatni. A két Hobbit film csak 2011-re és 2012-re készülne el, előtte del Toro még összehozná a Deadman című képregényadaptációt (2010), egy évvel később pedig két horrort: a Saturn and the End of Days, és a Don't Be Afraid of the Darkot. Pontos évmegjelölés nélkül szerepel a tervek között az Õrület hegyei című Lovecraft-adaptáció, egy új Frankenstein film, a Dr. Jekyll és Mr. Hyde remake-je, Vonnegut Ötös számú vágóhídja, és természetesen a Hellboy harmadik része. Ezen kívül Del Toro producerként venne részt a 2010-es Hater, és a Crimson Peak című gótikus szerelmi történet elkészítésében, valamint Alfonso Cuarón és Alejandro González Iñarritu új filmjét is producerként segítené.
http://www.variety.com/article/VR1117991560.html?categoryid=13&cs=1

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2598 Dátum: 2008. szeptember 04. - 12:13:03 »
Biztos vannak klónjai. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #2599 Dátum: 2008. szeptember 04. - 12:15:05 »