Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318782 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #2700 Dátum: 2008. szeptember 12. - 18:47:06 »
A képregényben, mint annyi szuperhősnek, Daredevilnek is vannak határai. Nem öl. A filmben pedig elhagyták ezt a fontos tulajdonságot.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2701 Dátum: 2008. szeptember 12. - 19:22:13 »
És miből gondolod hogy nem öl. Jó speciel példát én sem tudok hirtelen ,de azért olvastam pár olyan füzetet tőle amiben simán nyomorékká vert embereket.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2702 Dátum: 2008. szeptember 12. - 19:24:41 »
De nem ölte meg őket.
A balfékek szövetségében mondja, hogy nem öl. Bár azt Garth Ennis írta, szóval az más kategória. ;D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2703 Dátum: 2008. szeptember 12. - 20:30:13 »
A trópusi vihar előtt lenyomták a Watchmen trailer-ét. Hát mit ne mondjak... az a pár kosztüm amiket láttam kissé röhejesnek tűnt. Viszont ezzel a remixelt Smashing pumpkins számmal és azokkal a jelenetekkel amiket amugy bevágtak nagyon combos hangulatot hoztak össze. Finicsi...

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2704 Dátum: 2008. szeptember 12. - 21:04:26 »
Én is láttam a Trópusi Vihar előtt. A képregényt nem ismerem, úgyhogy nem nyilatkozom.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2705 Dátum: 2008. szeptember 12. - 21:07:00 »
Enegm viszont most már érdekel. Fenn van valahol magyarul ? vagy máshogy ?  ??? ??? ??? ??? ??? ???

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2706 Dátum: 2008. szeptember 12. - 22:57:54 »
első 4 füzet azt hiszem a képregény.neten..de jelenleg az is szünetel.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2707 Dátum: 2008. szeptember 13. - 15:05:15 »
Novemberben mindeképp érdemes lesz moziba menni, ugyanis a James Bond film előtti trailer áradatban láthatjuk majd a GI Joe, az új Star Trek film (éljen éljen  :oh: ) és a Transformers 2 előzeteseit is.
http://www.aintitcool.com/node/38310
És azt se felejtsük el, bár jobb lenne, hogy az októberi Max Payne előtt megkapjuk a pofinkba a Dragon Ball trailert, amelyben Goku elszántan keresi a golyóit.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2708 Dátum: 2008. szeptember 14. - 17:15:26 »
Mickey Rourke a Sin city 2-ben?
Mickey Rourke valódi visszatérését a Sin City első részében alakított Marv szerepének köszönheti. A kőkemény gladiátort sajnos kivégezték saját sztorijának a végén, ám ennek ellenére van esély a visszatérésre.
Az MTV számára adott interjújában Mickey Rourke elárulta, hogy szívesen visszatérne a Sin City folytatásában, de azért nem csak ezen jár az agya. Hozzátette, hogy nagyon tiszteli Robert Rodriguezt és mostantól csak és kizárólag tehetséges rendezőkkel akar dolgozni.
További jó hír, hogy Frank Miller és Rodriguez befejezték a Sin City 2 forgatókönyvét, így már csak időpontot kell egyeztetniük. És bár Rourke karaktere, Marv meghal az első rész végén, a pletykák szerint mégis vele kezdődik a második epizód - méghozzá egy korábbi kalandjával, amiben Clive Owen karaktere is érintett.
Rourke egyébként újra karrierje csúcsán tanyázik, hiszen nemrégiben Torontóban állva ünnepelték a The Wrestler című filmje miatt, melyet Darren Aronofsky rendezett.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2709 Dátum: 2008. szeptember 14. - 20:46:31 »
Azt hittem a Mutant Chronicles óta Thomas Jane el van mint a befött a spejzban, de szép titokban a Warner stúdióval egy DC-s karakter, Jonah Hex megfilmesítésén dolgozik gőzerővel.

Persze már jóval korábban keringtek pletykák a dologról, de a forgatás idén júniusban kezdődött ténylegesen, és 2010-re tervezik bemutatni a filmet, amelyet Mark Neveldine és Brian Taylor írnak és rendeznek. Egy ideig rezgett a léc TJ szereplésével kapcsolatban, amelynek okai ismeretlenek, de végül is vállalta a szerepet.
Akit a figura érdekel az itt találhat egy remek szösszenetet róla.
http://www.endless.hu/?p=594

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2710 Dátum: 2008. szeptember 14. - 22:30:57 »
Egészen tuti véletlenül, ma olvastam el az első két számát ennek a sorozatnak és nagyon bejött! Egy brutkó western sztori-féleség. Már az első számban párnába fojtanak benne egy kissrácot (de csak mert még aznap meghalna úgyis, csak éppen kínok között).
Off ugyan, de ma olvastam el a The Living Corpse című sori két számát is, melyet a számomra eddig ismeretlen zenescope kiadó adott ki. Oké, az "olvastam" talán erős kicsit, mert ez egy zombi történet a zombik szemszögéből (!), ennek fényében a szöveg többnyire a "hrrr" és a "ghrr" között helyezkedik el.  ;D De nem volt rossz és itt is, már a 0. számban kinyírnak benne egy kislányt. Úgy látszik a gyerekgyilkosság bemutatása csak a Marvelnél és a filmekben tabu.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2711 Dátum: 2008. szeptember 14. - 22:38:31 »
A zenescopenak vannak jó kiadványai. Bár főleg inkább fantasy-kiadónak lehetne titulálni. A leghíresebb kiadványuk a Grimm Fairy Tales, ami ismert meséket mutat be kicsit másképpen:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2712 Dátum: 2008. szeptember 14. - 23:07:25 »
Ja, pár rész nekem is megvan belőle.  :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2713 Dátum: 2008. szeptember 14. - 23:13:11 »
És adsz is el belőle?  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2714 Dátum: 2008. szeptember 14. - 23:49:40 »
Ez a J Hex karakter nem gyengén Kétarcra hasonlít.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2715 Dátum: 2008. szeptember 15. - 00:07:04 »
És adsz is el belőle?  ;D
Könnyen lehet. :)
pepo: engem inkább a Gyilkosok Szentjére emlékeztet.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2716 Dátum: 2008. szeptember 15. - 08:51:40 »
Ez a J Hex karakter nem gyengén Kétarcra hasonlít.
Szerintem is, de hát mindkettő DC, úgyhogy csak önmaguktól nyúltak.
De az kifejezetten erősíti ezt az érzést, hogy szerintem Tom Jane, egy kiköpött Aaron Eckhart, vagy fordítva? :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2717 Dátum: 2008. szeptember 15. - 09:12:18 »
Beethoven pedig a zene Mozart-ja.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2718 Dátum: 2008. szeptember 15. - 13:16:27 »
A Jonah Hex jó sorozat (mármint a mostani vol. akármennyi), még így, három év után is tartja a színvonalat, sőt, azon kevés sorozatok egyike, amik nem 3-6-8-12 részes történetekkel dolgoznak, hanem egy háromrészes kivételével mindegyik teljesen önálló sztori.
A Grimm Fairy Tales addig volt jó, amíg fel nem kapták. Régen tényleg a Grimm-mesék kissé horrorisztikusabb verziói voltak, ahol egy modern korbeli példa állított 3-4 oldalban keretet a mese tanulságának. Mára egy iszonyat kritikán aluli, színvonaltalan hentelős marhaság lett, és mióta bevitték a valós világba a mesehős-testvérpáros rivalizálását meg lett vagy féltucat spin-off mini is, az egész semmiről se szól, csak a gyakásról. Már a mesék is annyik benne, hogy van x mesefigura, és vagy őt mészárolják le, vagy ő nyír ki félezer embert. Ami elég kár, mert pár éve még tényleg ez volt az egyik legígéertesebb és leghangulatosabb független cím. A Zenescope-nak eléggé megártott a siker.