Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320394 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #2760 Dátum: 2008. szeptember 21. - 17:47:12 »
A hülye hogy elszólta magát....

Todd

• Pókfej
« Válasz #2761 Dátum: 2008. szeptember 22. - 08:34:24 »
Elég határozottan tagadta...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2762 Dátum: 2008. szeptember 22. - 10:08:20 »
Veszélyben a Tintin film

http://theimaginaryworld.com/tintin01.jpg
Steven Spielberg és Peter Jackson kezében van a Tintin, amelyet trilógiának szántak. Az egyik részt Spielberg rendezi, a másikat meg Jackson (a harmadikat pedig valamelyikük). Spielberg cége a DreamWorks az Universallal közösen készítette volna el a filmet, a forgatás pedig októberben kezdődött volna, de az Universal hirtelen kihátrált a produkció mögül. Arra hivatkoztak, hogy a 130 millió dollár kerülne nekik és nem érzik azt, hogy vala is viszontlátják a beleölt összeget. Hogy őszinte legyek én sem. Mégpedig azért, mert a Tintin képregény 1926-1979 között futott, inkább Európában ismertebb, Amerikában pedig szinte alig hallott róla valaki.

Spielbergéknek nagyon gyorsan támogatót kell találniuk vagy a hamarosan kezdődő forgatást el kell halasztaniuk.

A Kick Ass sajtósai úgy tűnik ugyanazt az utat követik mint a Watchmen stábja (és itt nem a pereskedésre gondolok). Kézzel lábbal próbálnak olyan képeket szállítani, amely azt bizonygatja, hogy filmük mennyire követi a képregényt, és egy az egyben annak mozis átültetése. Pl ilyen képekkel.

További képek itt:
http://www.benreillyweb.extra.hu/index.php?spgmGal=Kepregeny_filmek/Kick_Ass/Forgatas
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 22. - 10:11:28 írta Ben Reilly »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2763 Dátum: 2008. szeptember 22. - 10:31:29 »
Idézet
Kézzel lábbal próbálnak olyan képeket szállítani, amely azt bizonygatja, hogy filmük mennyire követi a képregényt, és egy az egyben annak mozis átültetése.
Ööö... tehát azét lesz a barnahajú japán kiscsaj szőke és kaukázusi, a 14 éves szőke srác egy ránézésre olyan 16 éves és sötéthajú, a neki tetsző vele egykorú csaj meg vagy 17 éves? Cage meg ki a fene akar lenni belőle? Az apa? Mert akkor marha sok szerepe lesz...

Ben Reilly

• Pókfej
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 22. - 11:10:00 írta Ben Reilly »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2765 Dátum: 2008. szeptember 22. - 11:10:25 »
Brutálisan néz ki megatron. És nem is hülye ötlet, hogy pisztoly helyett tankká tud alakulni.
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2766 Dátum: 2008. szeptember 22. - 11:14:05 »
Na ja. ANnyira, hogy ezt már évekkel ezelőtt is elsütötték képregényben.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2767 Dátum: 2008. szeptember 22. - 11:11:31 »
Ja, bár ott nem volt ennyire futurisztikus. Sima földi harckocsi álcáját vette fel.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2768 Dátum: 2008. szeptember 22. - 13:51:55 »
És legalább a feje sem látszott ki. Most meg ott kandikál. Faszául néz ki, de nem értem a fejét miért kellett otthagyni. Fejezzék le!
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2769 Dátum: 2008. szeptember 22. - 16:37:39 »
Újabb Mark Millar-hősök a vásznon
A Wanted sikere után várható volt, hogy Hollywood lecsap az író, Mark Millar többi képregényére is. Nem is váratott sokat magára a következő bejelentés..
Millar maga jelentette be blogján a hírt, miszerint War Heroes című képregénysorozatából is filmet forgatnak. Lássuk, mit is írt az egyre felkapottabb író a közleményében.
"Az elmúlt pár napban Londonban dolgoztam, de a War Heroes csak tegnap jutott el hivatalos úton a stúdióhoz" - kezdte Millar. "Ma felkeltem és a menedzserem és az ügyvédem által írt e-mailek vártak. Hogy mi a jó hír? Hogy a nagykutyák valóban belevágnak és érdemi lépéseket is tesznek az ügyben."
"Volt egy kiszemelt rendezőm, aki szerencsére szintén írt e-mailt, miszerint elvállalja a feladatot, ha a produkciós cége kapja a megbízást. Ráadásul már három háborús hős szerepét ki is osztották pont azokra, akiket én is kiszemeltem. Szóval jó kezekben van a projekt."
"Szerencsére nem ez az egyetlen feladatom az őszre. Jelen pillanatban elsődleges célom egy kicsit jobban elmerülni A bosszú angyalai világában."
http://forums.millarworld.tv/index.php?showtopic=83797

Vasember 4 tervek
A Vasember hatalmas sikere a Paramount illetékeseit arra késztette, hogy betáblázzák a képregényfilm folytatásait, s úgy tűnik, a stúdiófők előre gondolkodnak.
Ennek eredményeképp Jon Favreau rendező egy interjúban pár részletet elárult a továbbiakról. Természetesen Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow és Terrence Howard vissza fog térni a sorozatba, mely azonban nem a rajongói kedvenc "Demon in a Bottle" sztorival folytatódna, hiszen azt csak a 3. résznek tervezik, sőt várhatóan Rhodey karaktere a későbbiekben War Machine lehet személyre szabott páncéllal.
A tervek szerint a második részben a háttérben már feltűnne The Mandarin, Vasember egyik nemezise, azonban csak a 3. vagy 4. epizódban kapna főszerepet - hasonlóképpen Hulkot és Amerika kapitányt is szívesen látná a rendező háttérszerepben.
Ha pedig minden jól alakul és meglesz rá a keret is, akkor a Vasember 2 IMAX 3D-s jeleneteket is tartalmazhat.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2770 Dátum: 2008. szeptember 22. - 17:45:34 »
Heh, ismét egy olyan képregényt akarnak megfilmesíteni ami még csak be sem fejeződött. :roll:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2771 Dátum: 2008. szeptember 22. - 20:36:07 »
2szó: Szánalmasan pénzéhes.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2772 Dátum: 2008. szeptember 22. - 23:22:02 »
A War Heroes annál is jobb, ott már emlékeim szerint még ki se jött az első rész, de már tárgyaltak a megfilmesítésről. Erre mondtam magamban, hogy pofám leszakad. De hogy Millert is eszi a sárga irigység, abban is biztos vagyok. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2773 Dátum: 2008. szeptember 23. - 08:35:54 »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2775 Dátum: 2008. szeptember 23. - 13:01:19 »
Az első nagyon tetszetős... de nem teszem ki háttérképnek :)
Az utánalévők meg hugh jackman rajongó lányoknak valók, jól látszik rajtuk mennyit gyúrt az új szerepéhez. :)
This is a joke. A real practical Joke.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2776 Dátum: 2008. szeptember 23. - 14:06:48 »
Nekem nem jön be, ezek a beállítások csak arra jók, hogy mutogassák Jackman izmait...wow :roll: Ezeken a fotókon Jackman nem éli bele magát a figurába, csak pózol.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2777 Dátum: 2008. szeptember 23. - 15:23:20 »
Megszokott rozsis beállások.... már már unalmasnak mondhatóak... de nekem tetszettek  a képek. a középsőt le is mentettem ;) kicsit látszik hogy csak úgy fogja a karmokat a színész....

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2778 Dátum: 2008. szeptember 23. - 15:56:16 »
Hát igen, ezeket még nem retusálták meg normálisan. Az árnyékot több helyen is észre lehet venni.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2779 Dátum: 2008. szeptember 23. - 17:08:13 »
Pont nekem is feltűntek a karmok, hogy csak úgy rajtavannak. Ennek ellenére tetszenek..egy Roszi filmtől nem várok el művészi kompozíciós noir fény-árny játékot. ;D