Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320198 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #2800 Dátum: 2008. szeptember 27. - 09:12:15 »
Igen, ez igaz, ez az előzetes engem is teljesen meggyőzött, hogy Miller életében egy árva oldalt se olvasott még a Spiritből, a wikiről alkotta a karaktereket (és fura, hogy senkinek se tűnt fel, hogy a legutolsó nevesebb női karakter is benne van, de a náluk sokkal nagyobb szerepet kapó Eben White-nak én nyomát se látom...). És ami még szebb, ez a Sin City 2 emberek. A karaktereknek köze lesz a látottak alapján az Eisner-félékhez, helyette a szokásos Miller-sztereotípiákat húzta rá mindegyikre (háztetőkön monologizáló Spirit?! Magasságos úristen! :o) De vmit ő is sejthetett, mert az előzetes első mondata remekül lefedi az egészet: "Ki maga?" Mert hogy nem a Spirit, az már tuti.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2801 Dátum: 2008. szeptember 27. - 11:02:19 »
Engem sem győz meg továbbra sem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2802 Dátum: 2008. szeptember 27. - 17:01:09 »
Én nem ismerem a képregényt, de hiszek a szakértőknek.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2803 Dátum: 2008. szeptember 29. - 12:09:34 »
Shakespeare-en edződött rendező készítené a Thor képregényfilmet

Kevin Feige, a Marvel főnöke érdekes döntést hozott, azt szeretné, ha Kenneth Branagh rendezné a Thor mozifilmet a képregényük alapján, a tárgyalásokat már elkezdték vele.

Branagh nem igazán jártas a képregényfilmek világában, sőt még az akció terén se túlzottan. Első rendezése az V. Henrik volt, de ezután is szívesen nyúlt Shakespeare műveihez, ő dirigálta a Sok hűhó semmiért, a Lóvátett lovagok, az Ahogy tetszik és a Hamlet filmváltozata is. Akciót nem igazán dirigált még, 1992-ben készítette a Meghalsz újra filmet, ami inkább thriller volt. Szerepelt azért sci-fi akcióban, a Vadiúj vadnyugatban.

Legutóbb Mattgew Vaughn kezében volt a gyeplő elég sokáig, de aztán kiderült, hogy az ő elképzelése teljesen más, mint a Marvel stúdióé. Vaughn a mitológia Thort ültette volna vászonra, a Marvel pedig természetesen a saját képregényhősét akarta a vásznon látni, ezért Vaughn távozott (mellesleg az elképzelése 300 millióba került volna). A Marvelnek sietnie kell, hiszen 2010 június 10.-ére ki van tűzve a bemutató, aztán egy évre rá pedig érkeznek a Bosszú Angyalai, akik között ott van Thor is.

A forgatókönyvet Mark Protosevich írta, a történetben Thort arroganciája miatt Odin a Földre küldi, hogy megtanulja mi az az alázatosság.

http://www.variety.com/article/VR1117993032.html?categoryid=13&cs=1
http://www.superherohype.com/news/topnews.php?id=7686

http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/thor.gif
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 29. - 12:15:39 írta Ben Reilly »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2804 Dátum: 2008. szeptember 29. - 12:29:04 »
A mitológiai Thor tényleg hülyeség lett volna, nem is csodálom hogy gyorsan lecserélték a rendezőt.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2805 Dátum: 2008. szeptember 29. - 12:55:50 »
Én szívesen látnám Thor ellenségeként Lokit.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2806 Dátum: 2008. szeptember 29. - 13:49:37 »
A Marvelnek sietnie kell, hiszen 2010 június 10.-ére ki van tűzve a bemutató, aztán egy évre rá pedig érkeznek a Bosszú Angyalai, akik között ott van Thor is.

Hát ha ez a helyzet, akkor elég félő, hogy ezek a filmek, de főleg az angyalok csúszni fog.
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2807 Dátum: 2008. szeptember 29. - 14:07:13 »
Én személy szerint erősen csodálkoznék, ha 2012 előtt bármiféle BA-film szóba kerülne.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2808 Dátum: 2008. szeptember 29. - 14:29:30 »
Szerintem azért be tudják hozni, ha komolyan nekiállnak. Viszont, ha pontosan kész lesz mind a két film, félő, hogy az egyik elég összecsapott lesz.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2809 Dátum: 2008. szeptember 29. - 14:35:06 »
Már miért lenne összecsapott? Gondolhatod, hogy nem egy stáb fogja készíteni az összes filmet. Már biztos, hogy mindegyikhez ki van választva, hogy melyik filmen melyik stáb fog dolgozni. Most már csak a rendező és szinészvadászás zajlik.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2810 Dátum: 2008. szeptember 29. - 15:54:17 »
Engem legjobban a BA film érdekel.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2811 Dátum: 2008. szeptember 29. - 16:30:21 »
Engem legjobban a BA film érdekel.

remélem tényleg sikerül valami épkézláb dolgot kihozni az egészből. Szóval én inkább csak reménykedek, hogy nem csalódottan fogok távozni a moziból.
This is a joke. A real practical Joke.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2812 Dátum: 2008. szeptember 29. - 17:13:37 »
A BA-tól én egyedül a költségvetés miatt félek. Ha összeadjuk a Vasember, Hihetetlen Hulk, Thor, Kapi büdzséjét, szerintem az 500 milkót simán túllépi. Ha egy filmbe tesznek bele ilyeneket, az elég húzós lesz. :roll: Mindenesetre várom.
: 2008. Szeptember 29. - 17:03:17
Joker-film? ( :stupid:)
Brett Ratner, a Csúcsformában-sorozat, az X-Men 3 vagy a Prison Break pilotfilmjének rendezője, miután meglebegtette egy Guitar Hero-film tervét, egy interjúban arról beszélt, hogy szívesen készítene egy Batman-spinoffot, mely Joker karakterére koncentrálna.
A szuperhős képregények műfaja pedig erre remek lehetőséget ad, hiszen füzetformában sem ritka, hogy nagyobb hőscsapatok egy-egy tagja kap saját képregényt, mint ahogy neves gonosztevők, nemezisek is többször kaptak önálló sztorit.
A filmvilágban az X-Men rajongói jövőre egy önálló Rozsomák-történetben mártózhatnak meg, de mivel a nézők érdeklődéséből Ratner azt a következtetést szűrte le, hogy nem tudnak betelni Gotham világával, ezért szerinte egy Joker-film, mely a bűnöző eredetét mutatná be, ugyancsak számottevő érdeklődést generálhatna.
"Gyerekként Batman volt a hősöm, és kicsit féltékeny is vagyok, hogy nem rendezhettem meg a filmet, bár Nolan is remek munkát végzett. Szerencsére azonban annyi általam kedvelt karakter van a Batman-sztorikban, hogy a leágazások száma szinte végtelen lehet." - így Ratner, majd folytatta a nézői érdekélődés által kijelölt iránnyal kapcsolatban, hogy: "...mostantól kezdve még vagy 50 évig fogunk látni szuperhős filmeket a mozikban."

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2813 Dátum: 2008. szeptember 29. - 17:52:15 »
Én is olvastam erről a tervéről külföldi oldalakon, de akkora marhaság hogy ihaj. Nagyon erős feltünési viszketegsége van az ürgének. Ezt főként azért mondom, mert Downey jr. akarja Joker szerepére.  :stupid:
http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=10227&count=0

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2814 Dátum: 2008. szeptember 29. - 18:12:01 »
Jaja. Nem kap jó munkákat most meg vergődik. :hehe:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2815 Dátum: 2008. szeptember 29. - 18:20:12 »
Nem tudom, hogy lehetne összehozni Joker mozit, hiszen még képregényben sem ismerjük a bohóc eredetét.
Amúgy Downey jr. nem egy rossz ötlet.
És szerintem a szuperhős - filmek sokkal tovább fogják húzni, mint 50 év.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2816 Dátum: 2008. szeptember 29. - 18:42:20 »
De ismerjük az eredetét, csak van belőle 3 féle eredettörténet.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2817 Dátum: 2008. szeptember 29. - 18:59:16 »
Szerintem pedig biztos nem fogják 50 évig húzni a képregényfilmek. Hamar ráfognak unni, szerintem kb még 10 éve van hátra, aztán le is cseng ez a műfaj is.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2818 Dátum: 2008. szeptember 29. - 19:06:54 »
Bizony mindennek van egy kifutási ideje. Úgy saccolom 2020-ra ez is lecsitul.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2819 Dátum: 2008. szeptember 29. - 20:20:15 »
Downey-t? :surp: Ez sík hülye.