Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319003 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #2820 Dátum: 2008. szeptember 30. - 08:27:36 »
De ismerjük az eredetét, csak van belőle 3 féle eredettörténet.
Szerintem az első 2 még úgy ahogy lefedte egymást, de azután nagyon nem értettem, minek kellett még több.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2821 Dátum: 2008. szeptember 30. - 08:53:15 »
Pont ezért, zavart kelteni a fejekben, hogy még komplikáltabbá tegyék a figura amúgy is összetett személyiségét.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2822 Dátum: 2008. szeptember 30. - 09:10:40 »
Nem tudom, hogy mennyiben lesz komplikáltabb attól a figura, hogy időnként egy-egy író megpróbálja ráhúzni a 89-es Batman film beli eredettörténetét.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2823 Dátum: 2008. szeptember 30. - 10:40:51 »
A Marvel és a Paramount kiadta a már biztosan elkészülő képregényfilmjeinek amerikai bemutatási dátumát.

Iron Man 2 - 2010. május 7. 
The Mighty Thor - 2010. július 16.
The First Avenger: Captain America - 2011. május 6.
The Avengers - 2011. július 15.

http://www.comicbookmovie.com/comic_news/news/?a=5062

Ju

• Pókfej
« Válasz #2824 Dátum: 2008. szeptember 30. - 10:49:10 »
Ez a Ratner egy P*cs, már bocsánat. Az egy dolog, hogy feltűnési viszketegsége van, de még hülye is. "bár Nolan is remek munkát végzett" - fordítás: "szeretném, hogy engem is hozzá hasonlítsanak." Joker attól is lett félelmetes, mert nem ismerjük az eredetét. Valahol a városban felnőhetett úgy egy ember, hogy ilyen eszelős alak váljon belőle. Szerintem ezt a legjobb így hagyni, különben inkább csak B kategóriás filmet lehetne csinálni belőle.
Downey meg tényleg nem illik Jokernek.  :stupid:
Még 50 év képregényfilm? Na persze. Addigra már nem marad egy utolsó mellékszereplő, akiről még nem készítettek filmet. :D Szerintem is a 10 év reális.
Ratnert is elküldeném Boll mellé egy lakatlan szigetre. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2825 Dátum: 2008. szeptember 30. - 11:29:14 »
De ha már Boll ott van, akkor nem lakatlan.  :D
Egyébként még mindig kitartok amellett a véleményem mellett, hogy a nagy Joker mánia Heath halálának az eredménye, és ennek tudható be, hogy "az emberek nem tudnak betelni Gothammel". Egy különálló film Jokerről pedig nem csak hülyeség és tuti bukta, de kegyeletsértőnek is tekinthető.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2826 Dátum: 2008. szeptember 30. - 16:48:33 »
Azért nem teljesen egyezik meg a két eredettörténet sem. ;)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2827 Dátum: 2008. szeptember 30. - 17:39:37 »
Nem, de a GYT-ben Joker említi is, hogy mindig máshogy emlékszik, a másik pedig nagyban hasonlít rá, csak néhány helyen tér el, ami betudható a "máshogy emlékezésnek". Vagy nem a HR-ről van szó? :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #2828 Dátum: 2008. szeptember 30. - 18:52:58 »
Mégis a GYT-t tartják a legtöbben a valódi Joker eredetsztorinak, megjegyzem, szerintem is messze az a legjobb.
És igen, a másik, amelyikre gondoltam a The Man Behind the Red Hood.
A többi már csak sz*rkavarás, meg "én is akarok írni egy Joker eredetsztorit" kategória.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2829 Dátum: 2008. szeptember 30. - 19:12:34 »
Ja, akkor bocsánat, azt hittem, hogy a Hush visszatér.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2830 Dátum: 2008. szeptember 30. - 19:29:23 »
Hush!
Az első sztori valami szenzációs volt.
Nagyon várom a folytatást. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2831 Dátum: 2008. szeptember 30. - 19:39:35 »
Mondjuk a Hush visszatér az még annyira nem gáz, az még elég elfogadható kiegészitése a Gyilkos tréfának, az igazán komoly bajok még ezután jöttek.
Habár a Jack név már itt is befigyel, de itt legalább nem derül ki, hogy Joker a maffia bérgyilkosa volt, és egyéb nyalánkságok.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2832 Dátum: 2008. szeptember 30. - 20:03:49 »
A Jack név már a WB Batman rajzfilmben is szerepelt. ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2833 Dátum: 2008. szeptember 30. - 20:08:00 »
Jack-et már máshol is olvastam (vagy hallottam)i, de ez a maffia-dolog elég hülyeség. :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2834 Dátum: 2008. szeptember 30. - 21:31:00 »
Mondjuk a Hush visszatér az még annyira nem gáz, az még elég elfogadható kiegészitése a Gyilkos tréfának, az igazán komoly bajok még ezután jöttek.
Habár a Jack név már itt is befigyel, de itt legalább nem derül ki, hogy Joker a maffia bérgyilkosa volt, és egyéb nyalánkságok.

Kiegészítése? Ugye nem mondod komolyan? ;D
Teljesen máshogy mesélik el Joker eredetét, mint a Gyilkos tréfában :-\(mondanám, hogy olvasd el, de már leszedtük, mondjuk nemsokára papíron is meglesz :taps:)
Totál kusza, körítve a rengeteg ellentmondással, kb mint a Pókember múltja vs. Strazinszky...
Én nagyot csalódtam benne :'(
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2835 Dátum: 2008. október 01. - 11:38:25 »
Nem úgy emlékszem, hogy teljesen más volt. A lúzersége ugyanúgy megmaradt, egyedül a feleség ügye rémlik máshogyan, de ez betudható annak, hogy mindig máshogy emlékszik a dolgokra. De igaz, régen olvastam, lehet nem pontosak az emlékeim. :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2836 Dátum: 2008. október 01. - 16:14:59 »
Bár több jelenetet már előre felvettek a 3. részhez, de a komolyabb munkák 2009 februárjában kezdődnek a Batman 3. forgatásán. Legalábbis a Batman on Film rajongói portál szerint. Az infójuk Christopher Nolan stábjához közeli forrásból van, a rendező viszont még nyilatkozott semmiről.
http://cinemablend.com/new/Batman-3-Starts-In-Spring-2009-10377.html

A Mad Max rendezője, George Miller lecserélte Batmant: Christian Bale helyett Armie Hammer játssza a köpenyes igazságosztót a Justice Leauge mozifilmben. A filmet még az írósztrájk idején jegelték, de már körvonalazódik a 2009-es ausztráliai forgatás. A Justice League: Mortal a rendező tervei szerint 2011-ben kerül a mozikba.
http://uk.eonline.com/uberblog/b30990_Holy_Double_Take__Batman__Here_Comes_a_New_Caped_Crusader.html

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2837 Dátum: 2008. október 01. - 19:34:31 »
Na ne szórakozzanak már. Bale nélkül Batman, miközben még szerződés köti a karakterhez? Nekem ez nem fekszik. :drying:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2838 Dátum: 2008. október 01. - 19:43:43 »
A Mad Maxnek mi köze van Batmanhez?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2839 Dátum: 2008. október 01. - 19:44:29 »
Az első négy filmben három színész játszotta őt. Úgyhogy nem mondanám világrengető katasztrófának. Egyébként is a második film csak megerősített engem, hogy Bale-nek legfeljebb a hangja jó Batmannek. De a Bruce Wayne-étől se voltam annyira elszállva, igaz, azt szépen hozta (ha már Clooney-nál ilyen hülye módon kihagyták a remek alkalmat).