Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318742 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #2860 Dátum: 2008. október 02. - 12:00:08 »
Idézet
mindenkinél egy tök beállt fahang társult az összes érzelmi reakcióhoz
Na igen, ez főleg Anakinnál volt zavaró. Főleg, mert először magyarul láttam. A harmadik rész szinkronja (is) sokkal jobb az eredetinél.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ju

• Pókfej
« Válasz #2861 Dátum: 2008. október 02. - 12:17:46 »
Olvassátok el a könyvet, úgy sokkal jobb és a színészek sem zavarnak. ;) :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2862 Dátum: 2008. október 02. - 13:42:08 »
Olvastam már párszor, az is tetszett. A jelenetek többségét sokkal részletgazdagabban mutatták be, mint a filmben.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2863 Dátum: 2008. október 02. - 14:03:01 »
Hayden Christensen egyébként is vmiért a Gloden Globe jelölése után elfelejtett egyébként színészkedni (legalábbis a Jumperben csak azért nem szurkoltam Samuel L. Mothafucka' Jacksonnak, mert ő még irritálóbb volt az egész filmben).

Ju

• Pókfej
« Válasz #2864 Dátum: 2008. október 02. - 14:01:54 »
A jelenetek többségét sokkal részletgazdagabban mutatták be, mint a filmben.
Igen, és a motivációk is sokkal érthetőbbek, több idő/hely van kifejteni, amit pár nézésben kéne/kellett volna átadni.

Hayden Christensen egyébként is vmiért a Gloden Globe jelölése után elfelejtett egyébként színészkedni
Akkor jó, hogy óvakodtam megnézni más filmben. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2865 Dátum: 2008. október 02. - 15:01:50 »
Ma 25 percet mutatnak be a Watchmen-ből Los Angelesben néhány kiválasztott újságírónak. Fenntartva annak a látszatát mintha a Warner nem épp egy qrva nagy per előtt állna, hogy a rajongóknak is bemutathassák egyáltalán a filmet. A teljes film hossza 2 óra 43 perc lesz, bele lehet fáradni, Zack Snyder nem is fogja rövidebbre vágni. Snyder elmondta ezen kívül, hogy ha a Warner el akarná készíteni a folytatását (akár sequel akár prequel) a filmnek, ő abban már biztos nem lesz benne, de egyébként is reméli, hogy a stúdió nem lesz olyan hülye, hogy ezen gondolkozna. A sztoriban nem lesz változtatás a képregényhez képest, hűen követi azt (Reméljük meglátjuk). A következő előzetes pedig Quantum of Solace előtt lesz majd látható, azaz november 14.-én.

Snyder ezen kívül beszélt a 300 folytatásáról is. Frank Miller éppen készíti a 300 képregény folytatását, ő írja és rajzolja is egyben, Snyder nem szól bele egyáltalán, Millerre van bízva minden. Ha elkészül akkor kezdenek hozzá a forgatókönyvnek is. A sztori thermopülai és a plateai csata között játszódik majd. A plateai csata volt a végső nagy ütközet Görögország déli részén a görög-perzsa háborúban. Kr. e. 479-ben a görögök csapatok 40.000 főt számláltak, míg a perzsáknál 120.000 harcos állt készenlétben.
http://showhype.com/story/warner_bros_showed_25_minutes_of_watchmen_tonight_in/
http://aceshowbiz.com/news/view/00018769.html

Maci Laci mozifilm

http://www.slashfilm.com/2008/10/01/yogi-bear-hybrid-movie/
Filmet készítenek a Maci Laci klasszikus Hannah-Barbera rajzfilmsorozatból. A Warner stúdió az Alvin és a mókusok mintájára élő szereplős filmet képzel benne CGI  figurákkal. Tehát az emberek valódiak lesznek, de Maci Lacit és társát, Bubut trükkökkel helyettesítik. Ash Brannon lesz a rendező,  aki a Vigyázz, kész, szörf! és a Toy Story 2 társrendezője volt, a forgatókönyvet pedig Joshua Sternin and Jeffrey Ventimilia írja.

Maci Laci 1958-ban tűnt fel a Huckleberry Hound Show-an, ami szintén egy klasszikus rajzfilm. 1961-ben megkapta a saját rajzfilmjét is, ami kb. fél évszázadon át műsoron volt.

A mesében Maci Laci a Jellystone Park-ban éldegélt és a látogatóktól csórta el folyton a kaját, ezért a vadőrrel folyton összetűzésbe keveredett.

Foxi Maxi film mikor lesz?  :o

« Utoljára szerkesztve: 2008. október 02. - 15:03:21 írta Ben Reilly »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2866 Dátum: 2008. október 02. - 15:05:03 »
Én Atom Anti és Mormogi Család filmet akarok.  :pogo:

Ju

• Pókfej
« Válasz #2867 Dátum: 2008. október 02. - 15:07:36 »
Rögtön az élőszereplős tom&jerry film után. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2868 Dátum: 2008. október 02. - 15:07:58 »
1 éven belül tuti azt is bejelentik.

A mai napig sírva fakadok a röhögéstől amikor Foxi Maxi előadja az "Oh te drága Clementina" kezdetű dalt. :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2869 Dátum: 2008. október 02. - 15:10:33 »
Idézet
Snyder ezen kívül beszélt a 300 folytatásáról is. Frank Miller éppen készíti a 300 képregény folytatását, ő írja és rajzolja is egyben, Snyder nem szól bele egyáltalán, Millerre van bízva minden.
És az miről fog szólni? A 300 spártai zombiként újjáéled?
Millert sose kedveltem, mert szerintem egy túlreklámozott, közepesnél vmivel jobb íróból egy agyonreklámozott, fantáziátlan, pocsék íróvá vált, és túlságosan is beképzelt f* lett. De mindeddig tiszteltem benne, hogy van egy határ, amit nem lép át. Ez viszont már önmagában olyan szánalmas, hogy lassan én szégyellem magam (mert ő biztos nem fog). De akkor már írja meg a Titanic 2-t is.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2870 Dátum: 2008. október 02. - 15:12:44 »
Olyan szaga van az egésznek, mint amikor a Marvel Zombik után valaki felvetette poénból a Marvel Apes-t és végül megcsinálták. Aztán április 1.-én befutotta a világot a beköpés a 301-ről, és Miller van olyan eszement hogy megcsinálja. Snyder meg asszisztál az őrületéhez.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2871 Dátum: 2008. október 02. - 15:15:25 »
És ezzel az egésszel milyen szépen fognak keresni... :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2872 Dátum: 2008. október 02. - 15:16:01 »
Én is asszisztálnék, párszáz millió dollárért.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2873 Dátum: 2008. október 02. - 16:25:02 »
Már ha kapnak annyit belőle. Ha már Miller az egyetlen megmaradt erényét, a minimális méltóságát eladja,akkor leglaább tényleg egy zsák lóvéért tegye. Bár kicsit reménykedem, hogy ha megteszi ezt a marhaságot, a szakma kinézi magából.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2874 Dátum: 2008. október 02. - 17:47:15 »
Én Barba Papa filmet követelek!

Nekem ilyen gondjaim amúgy nem voltak a 3. résszel...még az ep2 is jó volt, bár még érződött rajta az ep1 vakvágánya.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2875 Dátum: 2008. október 03. - 11:08:49 »
Most már itt vannak a hivatalos trailerek a Dragon Ball filmhez. Nem kamerás, eredeti anyagok.

http://www.thedragonballmovies.com/wp-content/uploads/dragonballlegendss-channel.flv

http://www.thedragonballmovies.com/wp-content/uploads/dragonball-teaser-trailer-1.flv

Bizonyára emlékeztek, amikor egy leleményes designer elkészítette a Batman járgány autobot verzióját, emlékeztetőül íme:
http://www.benreillyweb.extra.hu/gal/Kepregeny_filmek/Transformers_2/tumblerhi.jpg

most pedig előrukkolt Michael Bay nagy filmjében, az Armageddon-ban látott fúrójármű, az Armadillo robot verziójával:
http://www.benreillyweb.extra.hu/gal/Kepregeny_filmek/Transformers_2/armadillo05.jpg
« Utoljára szerkesztve: 2008. október 03. - 11:37:51 írta Ben Reilly »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2876 Dátum: 2008. október 03. - 14:17:37 »
Ezeket a képeket valójában nem a Tf desingerei csinálják? Mert nagyon profin meg vannak csinálva, túlságosan is.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2877 Dátum: 2008. október 03. - 15:13:27 »
A fáma szerint a két srác aki ezeket csinálja, nicknevük szerint Jolin és Jester, elküldték vázlataikat és conceptjeiket Ben Procternek, aki a lead designer, és Bay-nek is. Azok meg annyira rácuppantak, hogy az ő terveik alapján készítik el pl Devastatort. Nem csoda hogy profinak látszik.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2878 Dátum: 2008. október 03. - 15:31:30 »
Jó az a Batmanes TF járgány. :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2879 Dátum: 2008. október 03. - 19:51:36 »
Egész kellemesen csalódtam a DB-ben, a képeken sokkal de sokkal ratyibbnak tűnt.