Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318742 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #2980 Dátum: 2008. október 30. - 09:40:07 »
A megszállt prédikátor Istent keresi, avagy jön a Preacher  :oh:
A Preacher képregény is a nagy vászonra költözik, a Columbia Pictures részére készíti el Sam Mendes (Amerikai szépség) a filmváltozatot. A forgatókönyvíró maga Garth Ennis, persze némi profi segítséggel, a forgatás kezdete 2009 második felében kezdődik, de a castingolás már beindult.

A képregény főhöse egy tiszteletes, akit megszáll egy lény, akit Genesisnek hívnak, ő pedig egy angyal és egy démon nászából született. A prédikátor ezek után Isten keresésére indul, aki elhagyta helyét a Mennyben és az irányítást az angyalokra bízta. A keresésben segítségére van ex-barátnője, aki fegyverszakértő és egy ír vámpír.

A képregényből a HBO akart még sorozatot készíteni, majd Kevin Smith is elképzelt egy filmet James Marsden főszereplésével, ezekből eddig nem lett semmi.
http://www.slashfilm.com/2008/10/29/sam-mendes-to-direct-preacher/
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=50104
http://www.aintitcool.com/node/38919
http://www.movieweb.com/news/NE2wK438GYIQ5a

UI: (Tomi én megmondtam hogy ideje lesz leporolni azokat a Vertigokat.  ;D )

: 2008. Október 30. - 06:26:23
A filmes galériába tettem fel néhány új Star Trek képet és posztert, valamint új képet a Kick Ass-ből, amelyen már nem düblőr, hanem a főhős látszik

És ezúton szeretnék fejet hajtani a Watchmen készítőinek mélységes őrülete előtt, amit nagyon irigylek. Ugyanis talán emlékeztek, amikor felvetettem, hogy az egyik karakter, Doctor Manhattan seggpucéran fog-e parádézni a filmben, ahogy a képregényben is, ha már olyan nagyon hirdetik mennyire képregényhű filmet akarnak forgatni. Nos a válasz igen. Manhattan dokinál kilóg a lóláb, és ezt a nemrég feldobott trailer is bizonyítja. Akinek bizonyíték kell nem ígéret, annak a cenzúrázott változatot megmutatom.

Akit a teljes kép érdekel nézzen be a galéria Watchmen részére, a conceptek közé (mert amúgy filmes képet nem teszek fel, csak concept, poszter, forgatási.)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2981 Dátum: 2008. október 30. - 10:19:02 »
kaine: Ez eddig oké, de amíg Batmannél bármilyen sötétre lehet venni a figurát, addig Superman az abszolút önzetlen hősiesség harisnyába csomagolt mintaképe, szóval nála nem lehet túl messziire elmenni, mert abból népharag lenne. A kiscserkész az kiscserkész. :)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2982 Dátum: 2008. október 30. - 11:48:59 »
Remélem, hogy nem fog valamelyik film(ek) rovására menni az, hogy Bale ennyi szerepet vállal be egyszerre.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2983 Dátum: 2008. október 30. - 11:54:31 »
Nem lehet mindenki egy Danny Trejo, de Bale-nek menni fog.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2984 Dátum: 2008. október 30. - 12:59:52 »
És ezúton szeretnék fejet hajtani a Watchmen készítőinek mélységes őrülete előtt, amit nagyon irigylek.
Szerintem nem feltétlenűl őrület ez, meg lehet diszkréten is oldani azt a lőcst, nem feltétlenül kell prömier-plánban mutatni.
Szerintem jól döntöttek, ha már 100% képregényhűségről beszélünk, az legyen 100%.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2985 Dátum: 2008. október 30. - 13:10:24 »
Az a trailer alapján már a kornál bukik, mert nincs az az isten, hogy az a csaj, aki a Silk Spectre jelmezében rohangál a tetőn, 35 éves. Inkább 25. Vagy még annyi sem. Meg kíváncsi leszek, hogy a nagy dohányellenes őrület közepén, mennyire fognak füstölni a sztori nagy gyárkéményei. :)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2986 Dátum: 2008. október 30. - 13:12:29 »
Arról egyébként lehet tudni valamit, hogy Moore mit szól a Watchmen-filmhez? Persze erősen sejtem, mi a reakciója, de van róla valami forrás?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2988 Dátum: 2008. október 30. - 14:25:28 »
Kösz, ilyesmire számítottam.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2989 Dátum: 2008. október 30. - 14:28:37 »
Na, jó hír hogy lassan beindulni látszanak a dolgok az új Superman film körül. :D Nagyon érdekes Millar elképzelése, hogy láthatnánk Szupit az utolsó emberként a Földön. Mondjuk egy ilyen nagy időintervallumot felölelő sztori simán kitehetne legalább 6 filmet, ahogy Ben is írta. Szerintem nem lesz baj az sem, ha a Szupi filmek komorabbak lesznek (Lex Luthor se egy bohóckodó idióta legyen már...), valamint ha szakítanak végre a régi Reeves-filmek látványvilágával, legyenek új, modern hangulatúak a filmek. Kiváncsi leszek, kit fognak találni Szupi szerepére. :D

Dr Strange: elsőre kicsit furán hangzik hogy Bale játszaná, de biztos jó lesz, majd kiderül. Maga a karakter sosem hozott lázba különösebben. (Amíg csak a régi magyar póki sorozatot ismertem, untam is, hogy mennyire nagyra tartják őt a szuperhősök. :lol: ) De egy ütős látványos mozifilm lehet, hogy megkedveltetné velem is a karaktert. :D

A Kick-Ass képregényt nem ismerem, így a filmtől sem tudom mit várjak. Tulajdonképpen miért olyan nagy szám ez a képregény?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2990 Dátum: 2008. október 30. - 14:43:20 »
Mert elvileg reálisan képzeli el, milyen lenne, ha egy kölyök egy nap úgy döntene, streccsruhát húz és kimegy szétverni mindenki pofáját, aki törvényt sért. Elég naturális is. Mondjuk a negyedik rész már átment hihetetlen ökörségbe, de a film készítésének indulásakor ezt az olvasók még nem tudták.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2991 Dátum: 2008. október 30. - 14:46:55 »
Kiváncsi leszek, kit fognak találni Szupi szerepére. :D

Tom Welling. Amikor az utolsó Smallville évadra aláírta a szerződést, hozzácsaptak egy záradékot, amiben egy "esetleges" mozifilmbéli szereplést is vállal.
De sokan rebesgetik, hogy ha Bryan Singer-t nem is, de Brandon Routh-t és Kevin Spacey-t visszahívnák. Majd meglátjuk, jövő ilyekorra már okosabbak leszünk.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2992 Dátum: 2008. október 30. - 16:17:23 »
Reméltem is, hogy Welling. :D Annak örülök, hogy szakítanak a Reeve-féle Supermannel, de ez a Smallville-dolog még mindig bizgatja a csőröm. :drying:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2993 Dátum: 2008. október 30. - 16:15:34 »
Üdv a klubbomban.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2994 Dátum: 2008. október 30. - 16:51:16 »
Nem úgy, tudod, hogy én szeretem. :D Csak furi, hogy csinálnak egy eredetsztorit ezzel a sorival, és akkor utána még egy teljesen új Supi lesz, de ugyanazzal a főszereplővel, aki a soriban is volt ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2995 Dátum: 2008. október 30. - 16:55:31 »
Ja, hogy úgy. No nem baj, de ha meggondolod magad értesíts, fenntartok egy helyet. Velem együtt már vagyunk úgy eggyen.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2996 Dátum: 2008. október 30. - 17:40:42 »
Oké, majd szólok. ;) Nem értetted az előzőt, vagy csak első olvasatra volt zavaros?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2997 Dátum: 2008. október 30. - 18:22:35 »
Is-is. De másodjára megértettem.  ;D

Donnie

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #2998 Dátum: 2008. október 31. - 00:11:20 »
De rég jártam ebben a topikban :). Welling nem lesz Superman, és kedvelem a Smallville-t, de nincs az a bekokózott, alkoholista stúdióvezető, aki aki egy 150+ milliós projektben megtenné őt főszereplőnek. Fogalmazzunk úgy, hogy nem igazán jó színész. Oké, jó párszor láttunk már olyat, hogy mégis rábíznak egy gyenge színészre ilyesmit, de az húzónévnek számít ebben az esetben, Welling pedig enyhén szólva sem az. Jah, és Brandon Routh féle "ismeretlen színész" kiválasztás csak egyszer volt, nem fogják ezt megismételni a Warner fejesei.

És, amiért igazán ebbe a topikba jöttem: 3 oldalnyit visszaolvastam, nem láttam, hogy említette volna vki, ha igen, akkor sorry Preacher film. miután az HBO nem kért belőle( itt írtam is róla egy bejegyzést: http://agathon.blog.hu/2008/09/03/a_preacher_kapcsan_mi_baj_van_az_hbo_val), úgy tűnik a mozifilm még megvalósulhat. Már jó pár oldalon - külföldi és magyar egyaránt olvasható a hír belinkelek egy viszonylag rövidebb, de mégis lényegre törőt ezzel kapcsolatban. http://www.sg.hu/cikkek/63615 - ha valóban Sam Mendes lesz a rendező, akkor teljesen nyugodt vagyok a filmmel kapcsolatban :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2999 Dátum: 2008. október 31. - 08:37:33 »
Kemény 3 oldalt visszaolvastál. Azta.  :o
 :ugralhehe: