Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320167 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #3060 Dátum: 2008. november 12. - 16:44:23 »
ami egyébként max. jól néz ki, de funkciója nincs

Méghogy nincs funkciója  :drying: Hogy a borg asszimiláljon.  :)
 http://www.cygnus-x1.net/links/lcars/blueprints-main2.php

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3061 Dátum: 2008. november 12. - 16:45:07 »
Én se ismerem, de szerintem nem az újítás a lényeg, hanem éppen ellenkezőleg: hogy ugyanaz az űrhajó maradjon, de mégis a mai követelményeknek feleljen meg.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3062 Dátum: 2008. november 12. - 16:46:32 »
Külsőre egy pici ráncfelvarráson kívül nem történt jelentősebb változás, viszont amit a beltérről láttam képeket, az már sokkal inkább "modernizált" volt a TOS-hoz képest.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3063 Dátum: 2008. november 12. - 17:03:47 »
Márpedig az áramvonalasságnak akkor sincs az égvilágon semmi funkciója, legfeljebb jól néz majd ki a külső felvételeken, annyi. De reálisan nézve a SW űrhajói sokkalta jobban megfelelnek annak, ahogy egy értelmes lény tervezné az űrjárműveket.
A belső ráncfelvarrás oké, ez nem a hatvanas évek, hogy minden futurisztikus műszer abból álljon, hogy van rajta hatvanezer villanykörte, amik össze-vissza villognak (erről a tényről egyébként William Shatner egyik másik szerepében volt egy kegyetlen jó paródia :D).

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3064 Dátum: 2008. november 12. - 20:54:51 »
http://ie.youtube.com/watch?v=ywvF71tRR2c
sajnos amiról írtál nem találom, de az is az airplane 2-ben volt. :)
This is a joke. A real practical Joke.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3065 Dátum: 2008. november 12. - 21:02:56 »
Ez a Piccolo úgy nézzem kicsit azért zöld, tehát valami maradt a régi klasszikus kinézetből ;D
A Bulmat alakitó csaj, rohadt jó kis bige. :o
Viszont azt nagyon nem értem, hogy Roshi miért nem kopasz, meg miért nincs szakálla, ennyire nem lehet nehéz megcsinálni(komolyan a régi 80-as évekbeli DB film sokkal hűebb volt az animéhez :D Roshira gondolok)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #3066 Dátum: 2008. november 12. - 22:45:15 »
talgaby, ha már fingod sincs a sorozatról, akkor ne is írj le hülyeségeket! Az Enterprise nem hadihajó! Sőt, hivatalosan Daedalus osztálytól a Defiant osztályig (vagyis jó kétszáz évig) nem is készített hadihajókat a Csillagflotta! Ezek kutatóhajók, amiket felfegyvereztek, hogy meg tudják védeni magukat! De nem hadihajók! ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3067 Dátum: 2008. november 13. - 09:25:38 »
Akkor átfogalmazom: egy elvileg ismeretlen, ergó akár veszélyes területekre küldött hajótípus tagjait miért úgy építették, hogy pont a hajtómű legyen az egész hajó legkönnyebben becélozható (a klasszikus sci-fis űrhajók meghajtását csak hátolról vagy oldalról lehet kilőni, itt meg a tér majdnem teljes 360°-a veszélyeztetett terület) legyen? :headscratch: Erre kb. 15 éve próbálok egyébként rájönni, és ha már itt vannak a ST-szakik, hát gondoltam, rákérdezek. :D

És áh, egy műértő, aki rögtön tudta, melyik filmről beszélek. :oh:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3068 Dátum: 2008. november 13. - 09:54:02 »
Talgaby, a hajtónűvet, mint a hajó többi részét is, csak akkor lehet rommá lőni, mikor a pajzsgenerátor már nem bírja a támadást, és túltöltödik, leáll, felrobban. Ha megszűnik a védőpajzs a külső borításon, akkor meg már olyan mindegy, hogy a hajtómű kétoldalt fityeg, vagy be van építve, mert néhány fotontorpedóval úgyis szétszedik az egész hóbelebancot.
Szemléltetve:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3069 Dátum: 2008. november 13. - 13:06:53 »
Nem baj Ben, Talgaby már úgyis kimondta a legnagyobb, legörökérvényűbb igazságot, ami csak ezen a bolygón létezik, és csupán ez számít.
A Star Wars sokkal job, mint a Star Track.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3070 Dátum: 2008. november 13. - 13:18:48 »
Teljesen igazad van Todd. :) A Star Wars tényleg jobb mint a Star Track, de egyik sem ér fel a Star Trek-el. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3071 Dátum: 2008. november 13. - 13:33:43 »
Ne izééjé manci. ;D Azért írtam roszul a címét, mert a ST annyira gagyi, hogy nem méló rá, hogy megtanuljam, hogyan kell leírni.
Amúgy én megadtam magamnak az esélyt, tőbb ST filmet is végigszenvedtem, de sajnos annyiból állt az egész, hogy pofáznak a hajóhídon, hírtelen megremeg az ürhajó, mindenki háborog, aztán megint pofáznak, és közben villog a százezer színes fény, és ez megy vagy 2 órán keresztűl.
« Utoljára szerkesztve: 2008. november 13. - 13:42:52 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3072 Dátum: 2008. november 13. - 13:37:14 »
Viszont az a sorozat adta a klingon nyelvet a világnak, ami manapság már az abszolút nerdség elengedhetetlen kellékévé vált. ;D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3073 Dátum: 2008. november 13. - 13:46:06 »
Ne izééjé manci. ;D Azért írtam roszul a címét, mert a ST annyira gagyi, hogy nem méló rá, hogy megtanuljam, hogyan kell leírni.
Amúgy én megadtam magamnak az esélyt, tőbb ST filmet is végigszenvedtem, de sajnos annyiból állt az egész, hogy pofáznak a hajóhídon, hírtelen megremeg az ürhajó, mindenki háborog, aztán megint pofáznak, és közben villog a százezer színes fény, és ez megy vagy 2 órán keresztűl.

áhh nem csak enyiből állt, mindig leteleportáltak egy bolygóra, ami mindig földi légkörrel rendelkezett, és fura lényekkel találkoztak, akikre aztán ráfogtak valami műanyag- vagy kartonfegyvert, végül pedig visszamenekültek az enterprise-ra. :)
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3074 Dátum: 2008. november 13. - 13:42:20 »
Jól van bakker, ti akartátok, akkor játszuk le a havon.  :drying:

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #3075 Dátum: 2008. november 13. - 15:19:47 »
Idézet
A Star Wars sokkal job, mint a Star Track.
Hogy micsoda? :o :hulky: :angered: :violent: Oké, Ben te riaszd a klingonokat, meg kardassziaiakat, én szólok a romulánoknak, meg a Jem-hadarnak, meg esetleg beriasztjuk a Borgot és kiírtunk pár százezer Jedi-t! :twisted:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3076 Dátum: 2008. november 13. - 15:25:39 »
Akkor viszont jobb ha idekéretjük Q-t is. Meg a ferengieket hogy jó alaposan fosszák ki őket.
« Utoljára szerkesztve: 2008. november 13. - 15:33:22 írta Ben Reilly »

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #3077 Dátum: 2008. november 13. - 15:42:45 »
Ben: nem ám ezt a videót kellettt volna beraknom, hanem a Star Trek vs Babylon 5 csatajeleneteit. Na abból aztán megtudták volna, hogy mi is az a Csillagflotta! :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3078 Dátum: 2008. november 13. - 15:49:24 »
Csakhogy a Babylon 5-ben nincs se Halálgolyó se swarcz.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #3079 Dátum: 2008. november 13. - 15:50:48 »
De jobbak benne a csatajelenetek. Az, amikor a Csillagflotta hajók elindítják a fotontorpedó esőt, valami zseniális! :D