Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319210 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #3140 Dátum: 2008. november 21. - 23:17:15 »
Mondjuk már ott hibádzik a dolog, hogy hogy a rétesbe lehet egy 2 órás filmet elnyúlhatni 1700 oldalba? okés, hogy a film az adaptáció és nem fordítva, de de akkor is.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3141 Dátum: 2008. november 21. - 23:31:42 »
És még a manga tűnik a lebutított verziónak!

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3142 Dátum: 2008. november 22. - 10:12:32 »
Megvan az X-Men: First Class írója
A Narancsvidék, illetve Chuck című sorozatok írója, Josh Schwartz kapta a 20th Century Fox legutóbb bejelentett X-Men filmjének írói feladatait. A First Class a mutánsok gyerekkorát mutatja be.
A Fox a hamarosan mozikba kerülő X-Men Origins: Wolverine és a tervezett Magneto filmekkel még nem tekinti befejezettnek a mutáns franchise-t. A sokak által biztosra vett negyedik X-Men film mellett zöld utat kapott a mutánsok fiatal korát bemutató First Class alcímű film is.
A 2006-ban elindított azonos című képregénysorozatot alapul vevő film már meg is kapta a saját íróját, méghozzá a Narancsvidék és Chuck nevezetű, nagyon sikeres sorozatokat jegyző Josh Schwartz személyében. A Fox hétpecsétes titokként őrzi a sztorit, de annyit már tudni, hogy az első pár füzetet dolgozza fel a film.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3143 Dátum: 2008. november 22. - 10:15:07 »
Ha jól sejtem Kevin Fiege most kitépi a maradék haját is.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3144 Dátum: 2008. november 22. - 11:14:08 »
Erre nem számítottam, mármint hogy lesz X-Men: First Class film. :) Kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni belőle.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3145 Dátum: 2008. november 22. - 11:21:29 »
Az X-Men First Class mindkét sorozata (mert kettő van belőle) az első osztály kalandjait meséli el úgy, hogy azt az első pártucat X-Men közé helyezi el önálló, egyfüzetes, nem összekötött történetekben. Ebből hogy a jó fenében akarnak az első pár füzet (melyik sorozat, eleve?) segítségével filmet forgatni úgy, hogy az öt diák közül kettő eleve csak a harmadik filmben bukkant fel? Vagy a Fox markitengesi beszélnek ismételten csak a vakvilágba, vagy rohadtul nem az lesz, amit mondtak...

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3146 Dátum: 2008. november 22. - 11:26:32 »
Még ez volt a cikk mellé:
Idézet
Az X-Men: First Class csapatába tartozik Jégember, Vadóc, Angyal, Kolosszus, Jubilee és Shadowcat, de felbukkan benne Küklopsz, Marvel Girl, Bestia és X-professzor is
Csak azért nem másoltam be, mert nem tudtam, hogy több is van ebből a címből. :-[

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3147 Dátum: 2008. november 22. - 11:31:56 »
Hát ennek aztán tényleg semmi köze a képregényhez.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3148 Dátum: 2008. november 22. - 11:25:41 »
Ha ANgyal, a harmadik részben debütált karakter benne van, akkor nem lehet korai történet.
Bár Vadócnak örülök. Ha lecserélnék a színésznőt, annak még jobban (vagy legalább a fodrászát, mert az a frizura gyilkos, és nem a szó jó értelmében).

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3149 Dátum: 2008. november 22. - 11:34:30 »
Szerintem Paquinnel nem volt különösebb gond, csak nem nagyon értem, képesség nélkül mit keres ott. :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3150 Dátum: 2008. november 22. - 11:38:40 »
Heh, képregényben is nem egyszer vesztette el a képességét, mégis mindig visszajött neki.
Paquinnel nekem sincs akkora gondom, leszámítva persze, hogy a képregényes Vadóc egy bombázó (egy nagy nőcsábászt úgy tudott évekig maga mellett tartani, hogy az hozzá sem érhetett, szóval azért tudott valamit :D), és egy alapvetően meglehetősen fejjel-a-falnak természet. A filmes meg eddig csak a réges-régi, klasszikus, komoly önbizalomhiánnyal küszködő változatot mutatta be, amit pedig alapvetően nagyon ritkán látni. Vagány Vadócot akarok, aki fogja magát, és egy jobbhoroggal köszönti azt, aki nem tetszik neki. Normális frizurával.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3151 Dátum: 2008. november 22. - 11:40:42 »
persze, majdha meglesz az ötven tonnás ereje, akkor megjön az önbizalma is meg a jobbhorog is.
This is a joke. A real practical Joke.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3152 Dátum: 2008. november 22. - 11:45:19 »
Legalább Küklopsznak adhatnának végre valami emberi szerepet is, az első 3 filmben eléggé mellözött karakter volt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3153 Dátum: 2008. november 22. - 11:57:43 »
Csak úgy van bármi értelme a First Class filmnek, ha az X3 utáni időbe helyezik, és talán Xavier prof visszahozása lesz a főtéma, mert egyébként totál értelmetlen az egész.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3154 Dátum: 2008. november 22. - 12:02:39 »
gg: Nem, nem teljesen igaz, Rejtély mellett se volt mimóza. Az egyetlen eddig általam látott gyilkosságát (vagyis gyilkosságait) is akor követte el. A mimózakorszak már utána jött.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3155 Dátum: 2008. november 22. - 21:07:49 »
Nekem nagyon tetszett Paquin, ahogy alakította.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3156 Dátum: 2008. november 22. - 21:20:40 »
Hát srácok, nekem a First Class cím inkább arra utal, hogy kezdődött minden. Gondolok itt Küki, Jean, Ciklon( :hehe:) és mivel Hank is ott volt elvileg az első felállásban így gondolom az  ő beszervezése is téma lenne.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #3157 Dátum: 2008. november 24. - 10:03:23 »
Én is erre gondolok, hogy ez megint valami előzmény film lesz.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3158 Dátum: 2008. november 24. - 10:33:31 »
Előzményfilm nem lehet, mert benne lesz Vadóc, Kolosszus stb. Úgyhogy ez a first class inkább second class, vagy third grade lesz.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3159 Dátum: 2008. november 24. - 10:36:59 »
De tuti benne lesznek?
Vagy ez csak megint olyan hír, amikor valamii hozzá nem értő emberke írt és sorba vette az eddigi összes szereplőt?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL