Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1369385 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #3200 Dátum: 2008. november 29. - 22:15:45 »
Norton első forgatókönyve az Incredible Hulk-hoz
http://pdfscripts.weebly.com/uploads/9/1/6/8/916864/incredible20hulk2c20the.pdf

és egy másik script amit remélem a Marvel hasznosít majd egyszer, mert nagyon jó
http://www.simplyscripts.com/scripts/amazing_spider-man.html

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3201 Dátum: 2008. november 30. - 09:23:45 »
Én már csak azért is szeretném Nortont, metrt utálom a színészváltásokat. :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3202 Dátum: 2008. november 30. - 10:02:11 »
Norton minden második filmjében egy skizofréniával küszködő, vagy legalábbis emocionálisan zavart karaktert alakít, és ennek lett a mestere. Ezért is tökéletes erre a szerepre és ezt ő is, a Marvel Studios is tudja. Az ilyen, a közönség előtt megjátszott huzavonák révén tudják hosszú távon fenntartani az érdeklődést a project iránt. Ami egyrészt idegesítő, másrészt átlátszó mint a celofán.

Viszont beindult a Vas 2 castingja is, ami már biztos, hogy Mandarin, Crimson Dynamo és a Fekete Özvegy szerepel a filmben, és ezek az elvárások a megformáló színészekkel szemben:

[MALE LEAD] - Mandarin
30s, Eastern European, brilliant, gritty...

[FEMALE LEAD] - ez lenne az Özvegy bár nem értem miért írták ki újra castingra a szerepet, amikor Hilary Swank-nek aláírt szerződése volt már az első részre is, amit aztán 1, kivágtak 2. betegség miatt nem folytatott.

2009 áprilisában kezdik a forgatást, és a bemutató kitűzött dátuma 2010. május 7.

20s, beautiful, speaks several languages fluently and is equally proficient in martial arts...

[BRUISER] - a Dynamo
Russian, 20s or 30s, at least 6'2", able to perform own stunts, has the build of a MMA fighter...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3203 Dátum: 2008. november 30. - 10:15:16 »
Idézet
Mandarin
30s, Eastern European
MI??? :o Mondja valaki, hogy ez csak elgépelés...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3204 Dátum: 2008. november 30. - 10:18:05 »
Nem az. Én is meglepődtem mert Mandarin mindig is mongoloid típus volt.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3205 Dátum: 2008. november 30. - 10:39:46 »
Majd Fekete Laci eljátsza.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3206 Dátum: 2008. november 30. - 11:45:05 »
Nem csak az, hogy mongoloid, hanem Dzsingisz leszármazottja, ráadásul egy akkora Fu Mancsu-másolat, hogy csak úgy üvölt, nem beszélve arról, hogy milen fontos a karakter szempontjából a kínai gyökerei. Vannak karakterek, ahol a származás sokat nem számít (ilyen volt a Vezér is), de a kínai fondorlatos világuralmi terveket szövő karakter archetípusát (pláne azzal a névvel, hogy Mandarin) meglehetősen... fura... lépés volna egy kelet-európaival eljátszatni. Maximum egy burjáttal...

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3207 Dátum: 2008. november 30. - 15:52:18 »
ez lenne az Özvegy bár nem értem miért írták ki újra castingra a szerepet, amikor Hilary Swank-nek aláírt szerződése volt már az első részre is, amit aztán 1, kivágtak 2. betegség miatt nem folytatott.
A kivágott jelenetek közt szerepel?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3208 Dátum: 2008. november 30. - 16:02:04 »
Nem. De párat mutathatok, az első a legjobb, az utcai bunyó (vas vs obadiah)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3209 Dátum: 2008. november 30. - 16:09:43 »
Köszi, az első tényleg marha jó. ;) :D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3210 Dátum: 2008. november 30. - 19:02:11 »
Ugyanúgy elrontják Mandarint is, mint a Buldózert, akiből egy futkározó barom lett, aki inkább hasonlít a Rinóra sz.a.r.vak (a kakikvak elég értelmetlenül hangzott) nélkül.
« Utoljára szerkesztve: 2008. november 30. - 22:38:48 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3211 Dátum: 2008. november 30. - 21:28:04 »
Vasembert soha nem olvastam, kivéve egy-kettőt (például az eredetét Mandarinnal), de a filmek esetében nem tűnik nagy cuccnak, hogy milyen nemzetiségű lesz (leszámítva azt, hogy a mandarin eleve egy kínai népcsoport). Nyilván a filmeseket nem érdeklik túlzottan a karakter további 300 szereplésével való egyezés, mivel ők legfeljebb kétszer használják már csak a palit.  ;)
Annak örülök, hogy nem H. Swank lesz a Fekete Özvegy. Bár bájos hölgy, az Özvegy sokkal nőiesebb.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3212 Dátum: 2008. november 30. - 23:48:22 »
Én Mandarint csak a Vasember rajzfilmekből ismerem, ott érdekes karakter volt. Kiváncsi vagyok, a filmben milyen lesz.
Buldózer nekem speciel tetszett az X3-ban. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3213 Dátum: 2008. december 01. - 00:50:07 »
Ez a Mandarin dolog elég súlyos azért be kell látni. Így nem sok értelme lesz az egész karakternek...vagy teljesen átírják, vagy egy sima világuralomra törő tusko lesz...
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #3214 Dátum: 2008. december 01. - 08:43:13 »
Nem akarok banálisnak tünni, de én simán azt hittem, hogy a Tonyt elraboló barom, aki a Tízgyűrű egyik vezetője (itt már gyanakodtam), és még mellé a mongolokat is szóbahozó pofa (itt már biztos voltam) Mandarin volt, vagy lesz, ahogy tetszik. :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3215 Dátum: 2008. december 01. - 09:44:40 »
Újabb remek oldal a Star Trek filmhez, ahol egyenlőre a USS Kelvin-t nézhetjük meg, de 3D-ben. Bivalyos.
https://boldlygo.intel.com/content/index.html

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3216 Dátum: 2008. december 01. - 10:03:20 »
Todd: Egy ideig én is azt hittem ő lesz az. ;)
Ben: Tényleg jó, de pontosan mi is ez?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3217 Dátum: 2008. december 01. - 10:38:26 »
Az Intel oldala, ami egyrészt önreklám másrészt promo a filmnek. Bár még ésszerű is, hogy a Trek-et először egy számítástechnikai cég reklámozza, ne rögtön a Burzsuj King, vagy a Koca Kola.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3218 Dátum: 2008. december 01. - 17:53:09 »
Én erre a Kevinre gondoltam. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3219 Dátum: 2008. december 01. - 18:56:33 »
Hajó. Azonbelül űrhajó.
-----------------------------------------------

A Liga nem alakul meg
George Miller egy ausztrál rádiós beszélgetős showban mondta el, hogy már nem vesz részt az Igazság Ligája mozifilmben. Warner állítólag az egész stábot és a forgatókönyvet kihajította az ablakon, Miller szerint a stúdió nagyobb neveket akar a szuperhős filmbe. Fél éve egyébként Joel Silver producer beszélt ugyanerről.Pedig tavaly már úgy állt a helyzet, hogy elkezdhetik forgatni a produkciót, majd a forgatókönyv hiányosságaira hivatkozva nem indult el a forgatás, bár olyat is hallani lehetett, hogy a költségeket szerette volna a stúdió csökkenteni.

A szereposztás imigyen nézett ki:

Adam Brody - Villám
Common - Zöld Lámpás
Armie Hammer Jr. - Batman
Megan Gale - Wonder Woman
D.J. Cotrona - Superman
Hugh Keays-Byrne - Martian Manhunter
Teresa Palmer - Talia Al Ghul
Santiago Cabrera -Aquaman
D.J. Cotrona - Superman

Elképzelhető, hogy a Warner először inkább minden egyes hősről szeretne filmet készíteni, mintahogy pl. Batman-ről már Nolan és Megan Gale szereplésével jövőre a Wonder Woman, aztán jön majd a Liga.

Miller emellett még egy Mad Maxen törte a fejét, de Mel Gibsonnak nem tetszett a forgatókönyve, de ettől függetlenül nem adta fel a reményt, hogy elkészítse a folytatást.