Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1313908 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #3340 Dátum: 2008. december 22. - 14:09:48 »
Doc Savage-el kapcsolatban két érdekességet lehet megjegyezni: Õ volt az első olyan képregényhős, akire ráillik a mutáns jelző. Különleges képességekkel született, amelyek közé tartozik a szupererő, gyorsaság, magas intelligencia. A másik fontos dolog, hogy eredetileg ő viselte a "Man of Steel" jelzőt, amelyet aztán Superman térhódításával "Man of Bronze"-ra változtattak.
1933-tól 1949-ig közel 181 történetét publikálták, amelyek 1960 és 1990 között többször is újrakiadásra kerültek. Sosem lett igazán népszerű, főként Superman miatt.

1975-ben készült róla film:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3341 Dátum: 2008. december 22. - 15:05:19 »
Kösz az infót. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3342 Dátum: 2008. december 22. - 15:08:37 »
Az Arcana Studios 5 filmet tervez készíteni a saját képregényi alapján. Az első a Paradox lesz, amely egy sci-fi thriller lesz, főszerepben Kevin Sorbot láthatjuk, a rendezői székbe  pedig Brenton Spencer (Stargate: Atlantis) ülhet. Sorbo egy gyilkossági nyomozót alakít egy párhuzamos világban, ahol a Földön elterjedt a mágia használata. A nyomozó éppen egy sorozatgyilkossági ügyön dolgozik, az áldozatok elhalálozásánál mágiát használtak. Christos Gage és Ruth Fletcher Gage írták a forgatókönyvet Christos Cage képregénye alapján.

Érkezik a Chopper is, amely egy thriller lesz Martin Shapiro képregénye alapján, ennek forgatása a következő hónapban kezdődik el. Áprilisban vagy májusban látnak hozzá a Sundown western vámpír thrillerhez. A Gearheadre korábban Gale Anne Hurd vetette rá szemeit, ez is el fog készülni valamikor. Még nem tudni hova szánják ezeket a műveket, lehetséges, hogy a tévében kerülnek bemutatásra. Az ötödik film a Grunts lenne, de erre még egyetlen stúdió sem tette rá a kezét.

Minisorozat a XIII-ból.

A sztori szerint az elnöknőt lelövi egy mesterlövész a Függetlenség napján. A gyilkos megmenekül, hiába lohol utána a fél ország. Három hónappal később egy idős pár sebesült ejtőernyős férfit talál egy fán, aki nem emlékszik rá, hogy kicsoda, csak egy tetoválás van a nyakán: XIII.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3343 Dátum: 2008. december 22. - 21:18:09 »
Doc Savage engem hidegen hagy. Sajnos ez a XIII film is, ha Val Kilmer lesz benne.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3344 Dátum: 2008. december 23. - 07:35:03 »
Én még nem is hallottam erről a Doc Savage - ról. Egész szimpatikus karakternek tűnik.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3345 Dátum: 2008. december 23. - 11:53:10 »
Jó is. Klasszikus ponyvahős, annak minden bájával és nosztalgikus bugyutaságával néha, bár ez még szerintem az értelmesebb fajta. Volt szerencsém pár sztorihoz (volt Pókemberrel is közös sztorija, bár az ritka nagy marhaság volt), és egész tűrhető volt. Igazi tv-sorozat-alapanyag. :)

Mike

• Zöld Manó

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3347 Dátum: 2008. december 24. - 11:52:03 »
Húúúú, köszi, Mike. Nagyon klassz plakátok. :oh:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3348 Dátum: 2008. december 25. - 08:12:12 »
Xar van a beigliben mák helyett

Az Egyesült Államok kerületi bírája, Gary A. Feess megunva a huzavonat, állásfoglalást adott ki, miszerint a Watchmen jogvita perben a Fox érveit tartja jogosnak, és a javára dönt a Warner-el szemben.

A januárra tervezett per ettől függetlenül lezajlik majd, de ezáltal a Fox helyzeti előnybe kerül. Vagyis a januári döntés meghozatalakor már az lesz napirenden, hogy a Warner mennyit kénytelen tejelni a Fox-nak. Márha persze a Fox moziba engedi a filmet...
http://www.latimes.com/entertainment/news/movies/la-ca-watchmen16-2008nov16,0,4972856,full.story
http://www.nytimes.com/2008/12/25/business/media/25fox.html?_r=2

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3349 Dátum: 2008. december 25. - 09:49:09 »
Ez fölöttébb örömhír! :drying:
Mondjuk engem csak az érdekel, hogy ne csússzon a film egy napot sem. Legyen a Fox boldog, amúgy sem tud a saját produkcióival keresni, mert mind egytől egyik kaka.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3350 Dátum: 2008. december 25. - 10:52:20 »
elég nagy pénzekről van ott szó, ha ezt nézzük, érthető, hogy nem haggyák.
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3351 Dátum: 2008. december 25. - 13:30:46 »
Ez fölöttébb örömhír! :drying:
Mondjuk engem csak az érdekel, hogy ne csússzon a film egy napot sem.

Hohó, akkor úgy tűnik nem érted a lényeget. Mivel az ítélet jogerős, a Watchmen forgalmazása a Foxhoz került. Így a Fox vezetősége dönt, hogy mikor mutassák be a filmet, és hogy bemutathatják-e egyáltalán. Tudjuk, hogy a Fox amúgy sem a tisztességes stúdiók mintaképe, szóval lehet, hogy keresztül húzza a rajongók számításait. Eltolhatják a bemutató idejét a végtelenségig is ha akarják.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3352 Dátum: 2008. december 25. - 14:32:51 »
Hát pont ezért írtam, hogy nekünk lényegtelen mennyit fizet a Warner,, meg ilyenek csak az a fontos, hogy ne xarakodjon a Fox a filmmel és ne csússzon.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3353 Dátum: 2008. december 25. - 16:51:33 »
Engem a Watchmen egy fikarcnyit sem izgat, így felőlem a Fox akár ki is dobhatja a kukába. Bár gondolom ezzel a véleménnyel csak egyedül én vagyok így az egész világon.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3354 Dátum: 2008. december 25. - 16:54:13 »
Engem meg csak a film izgat, a mögötte lévő jogi huzavonák nem.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3355 Dátum: 2008. december 25. - 16:57:58 »
Engem a Watchmen egy fikarcnyit sem izgat, így felőlem a Fox akár ki is dobhatja a kukába. Bár gondolom ezzel a véleménnyel csak egyedül én vagyok így az egész világon.

Velem együtt már ketten.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3356 Dátum: 2008. december 25. - 17:56:01 »
Akkor már hárman! :D
Engem se izgat, túl nagy körülötte a hype, így kult izé, úgy kult izé. Az ilyen kult izékben én mindig csalódok (sin city, Batman első év :-\) szerintem ezzel is így lennék.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3357 Dátum: 2008. december 25. - 20:34:55 »
Legyünk négyen. A könyv is nagy csalódás volt (persze majdnem minden más is, amit úgy harangoznak be, hogy a "legjobb, legnagyobb", stb), és eddig a film sem tűnt jobbnak, mint a Szövetség anno...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3358 Dátum: 2008. december 25. - 20:48:40 »
Mihez képest? Mert az LXG-nél az első teaser is képregényhűbb volt a Watchmenből. Hiába volt önmagában egész pofás is film a Szövetség, adaptációnak még csak távolról sem lehetne nevezni.
Idézet
A könyv is nagy csalódás volt...
Most elkezdhetném kérdezni, hogy miért, de hát mit erőlködjek valakivel, aki képes volt Straczynskire azt írni, hogy rossz író... :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3359 Dátum: 2008. december 25. - 20:56:16 »
Mihez képest? Mert az LXG-nél az első teaser is képregényhűbb volt a Watchmenből.
Ebben nem vitatkozom, de attól még nem lesz jó egy film, hogy képregényhű... ha a képregény nem annyira tetszik...
Idézet
Most elkezdhetném kérdezni, hogy miért, de hát mit erőlködjek valakivel, aki képes volt Straczynskire azt írni, hogy rossz író... :roll:
Miért volt csalódás? Stan Lee azt mondta, ez a legjobb képregény. Láng István is ezt mondta. Két olyan ember, akinek igazán adok a véleményére. Plusz mindenki ajnározta, istenítette, és ahogy ez lenni szokott, csak vártam és vártam, hogy mikor lesz benne valami, amitől annyira jó lenne, de nem történt ilyesmi, és egyszer csak vége lett. Úgy tettem le, hogy "közepes", egynek elment. A maga idejében biztosan korszakalkotó volt, újító és minden, de amikor én olvastam, inkább elavultnak tűnt. És vontatottnak.