Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1313854 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #3400 Dátum: 2009. január 09. - 15:06:30 »
Ó, akkor félperces trailer lesz csak az. Tényleg nem nagyobb egy reklámnál. (És aki esetleg furcsállná: igen, egy reklám a Superkupa-szünetben ennyibe kerül)

Most olvasom a Variety oldalán, hogy nemcsak a TF előzetesét, de egy 30 másodperces Star Trek trailert is levetítenek a Szuperkupa alatt az NBC-n csekély 3 millióért.  :)
http://www.variety.com/article/VR1117998229.html?categoryid=13&cs=1&nid=2564
: 2009. Január 09. - 15:01:59
Hála az IfranView-nak kivilágosítottam a korábbi posztert, így fest ami a nagy sötétség alatt van:

Ju

• Pókfej
« Válasz #3401 Dátum: 2009. január 09. - 16:12:49 »
Biztos azért került erre a Transformers reklám, mert nem fogyott.  ;D
Erre is gondolhattam volna! ;D

"Anyu, anyu, milyen ízűek a robotok?"
"Epres mogyoróvaj, csak hagyjál már békén..."

...amiből röhögve leperkáltak vagy öt millát azért a Superbowl-reklámért, ha nem többet.
És mennyit fog hozni nekik csak ez a reklám... ;) (Meg néhány marketingesnek... :hehe:)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3402 Dátum: 2009. január 10. - 00:05:13 »
Ez az Agykeselyű tényleg leírhatatlan kategória. :stupid:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3403 Dátum: 2009. január 12. - 12:29:17 »
Megvolt a Golden Globe diíjátadó, ahol a várkozásoknak megfelelően Heath Ledger megkapta a maga díját Jokerért, de most nem ezt szeretném feszegetni, mert már ez folyik a csapból is. Ami (bocsánat de szerintem) most érdekesebb, hogy nagyon úgy tűnik, Harvey "Kétarc" Dent mégiscsak visszatér a Batman folytatásában. Ugyebár a Dark Knight után Nolan mindenhol azt nyilatkozta, hogy Harvey kampec, és még a nyilvánosságra hozott forgatókönyv ide vágó passzusa szerint is:
The screenplay reads “Dent lies at the bottom of the hole, his neck broken. DEAD.” Na az fájhatott.
A Golden Globe díjátadó után azonban (Heath Ledger kapcsán) meginterjúvolták Nolant és Aaron Eckhart-ot (Dent megformálóját), aki a következőt mondta saját szerepéről:
“I think Harvey — if he’s not dead — is in a serious coma,” stated Eckhart, “and I’m not sure he’s coming out. They might pull the plug on him.”
Gyengébbek kedvéért, Eckhart szerint Harvey nem halt meg, csak kómába esett és Csipkejózsika álmát alussza. Azt is mondta Eckhart, hogy ez alapján nem elképzelhetetlen, hogy ha csak egy cameo erejéig is, de Kétarc Harvey ismét feltűnik. Hangsúlyozom, mindez a rendező, Chris Nolan jelenlétében történt, aki a riporterek szerint nem fűzött ehhez semmit, csak sejtelmesen mosolygott.
A film producere Charles Roven ennél nyíltabban fogalmazott, amikor azt mondta, hogy az eredeti elképzelés szerint, Joker biztos szereplő lett volna a folytatásban, és Harvey történetét lezárják a Dark Knight-ban a halálával, ám mivel az élet közbeszólt, megváltoztatták az eredeti ideát, és "ha muszájból is" de vissza kell hozniuk Harvey Dent-et.
Brian Azzarello képregényíró pedig a közelmúltban tett egy kijelentést, miszerint:
“When Heath Ledger died, Harvey Dent came back to life."

Most pedig következzék Chris Nolan Golden Globe-os beszéde, aki a gálán, Heath Ledger nevében vette át a díjat:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3404 Dátum: 2009. január 12. - 16:44:41 »
A franba Ben ezt a cikketkár volt beírnod, tudod, hogy most hány hétig kell néznem a bátyám önelégült fejét, ahogy vigyorog rám, és mondja hogy, "én megmondtam, hogy nem halt meg".

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3405 Dátum: 2009. január 12. - 16:37:02 »
Miért, a bátyád olvassa az itteni írásaim?

Todd

• Pókfej
« Válasz #3406 Dátum: 2009. január 12. - 19:20:40 »
Persze, regisztrált tag, Gordin néven, csak nem túl aktív.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3407 Dátum: 2009. január 12. - 19:23:20 »
Hopsz.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3408 Dátum: 2009. január 13. - 15:16:17 »
Kis videós anyag a beszélgetésről.
http://www.mtv.com/videos/movies/331069/could-harvey-dent-be-alive.jhtml

Nagyon úgy néz ki, hogy Terrence Howard lecserlése után a Tacskó Gazdaságos Don Cheadle-re, a Marvel a gazdasági válságra és egyéb marhaságokra hivatkozva Samuel L. Jackson további szerepeltetésétől is eltekint, aki ugyebár Nick Fury-nak nemcsak megformálója volt a tavalyi Vasember film "végén", hanem az Ultimate verziós Fury mintája is. Konkrétumokról nincs még szó, de mivel a Vas 2 előkészületei és olvasópróbái már zajlanak, Jackson elmondta hogy sem őt, sem pedig a manager ügynökségét nem kereste meg senki a Marvel részéről a folytatás miatt. Röviden ennyi. Aki bővebb információkra kíváncsi erről: http://latimesblogs.latimes.com/herocomplex/2009/01/nick-fury-no-mo.html
« Utoljára szerkesztve: 2009. január 14. - 06:52:39 írta Ben Reilly »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3409 Dátum: 2009. január 14. - 12:34:26 »
Szép, mondhatom. Biztos úgy gondolták, hogy túl van már fizetve Sam jackson.
This is a joke. A real practical Joke.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3410 Dátum: 2009. január 14. - 17:10:05 »
Ne már!
Õ volt az a színész, aki a leghűebben visszaadta a képregénybeli formáját, még ha a képregénybeli karaktert róla formázták is...
Ez a tény mindenesetre nagyon elszomorít, nagyon remélem, hogy még nem végleges. :( :(

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3411 Dátum: 2009. január 14. - 18:59:19 »
Csak annyira végleges, mint az elhalálozás úgy általában a képregénykarakterek között. ;)
: 2009. Január 14. - 17:35:50
Aprócska, de el nem hanyagolható hír, hogy a Warner kezét lábát tördeli, hogy beizzítsa a Superman project-et. Az eredeti stábot  (akik elbaxták a Superman Returns-t) már fel sem kérték, Bryan Singer-re sem tartanak igényt, viszont szeretnék megnyerni James Caviezel-t Superman/Kent és az egykori Batman, Michael Keaton-t Luthor szerepére.  :headscratch: Hümm, nem is hülyeség. Tom Welling kitart a sorozat mellett, és folytatja a Smallville-t, de nem kíván nagyvászonra lépni (nem csodálom, amennyit ő részenként szakít, annak én a gondolátával is elégedett lennék).

Persze még ez sem fix.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3412 Dátum: 2009. január 14. - 20:50:45 »
Furyt sajnálom, remélem kitalálnak valamit. És én még mindig ellenzem, hogy ne Welling legyen Superman.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3413 Dátum: 2009. január 14. - 20:56:25 »
Én meg még mindig támogatom, hogy nehogy ő legyen. Egyáltalán nem tudom róla elképzelni, hogy ő Superman. Tehát én biztos kihagyom a filmet, ha ő fogja játszani, mert egyszerűen nem tudom őt komolyan venni.
Michael Keatont pedig nem tudom elképzelni Lexként.  :)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3414 Dátum: 2009. január 14. - 20:59:53 »
Igen, őt meg Michael Rosenbaum-nak kell játszania. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3415 Dátum: 2009. január 14. - 21:04:30 »
Én meg azt remélem, hogy egyáltalán nem lesz Luthor a következő Superman moziban. Az eddig öt nagy Superman moziból 4-ben benne volt, abból a 4-ből pedig kettő bukta lett. Vagyis Luthor mozifilmes megjelenései 50%-os buktával járnak.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3416 Dátum: 2009. január 14. - 21:06:30 »
Rosenbaum szerintem nagyon jó színész, a legjobb a smallville sorozatban.
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3417 Dátum: 2009. január 14. - 21:11:10 »
A mozifilmjei viszont katasztrofálisak. Ahogy nézem az imdb-s adatlapját meglepve látom, hogy a hangját adta Deadman-nek a Batman: The Brave and the Bold rajzfilmbe és  Justice League Unlimited-ben szinkronizálta Flash-t.  :oh: Bakker a Teen Titans-ban pedig Kid Flash-t.  :oh:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3418 Dátum: 2009. január 14. - 21:15:06 »
Erről a Batmanről még nem is hallottam, de így utánanézve egész jó. :) Amúgy a Batman beyond: Return of the Joker-ben is szinkronizált valakit, asszem Joker egyik emberét. :headscratch:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3419 Dátum: 2009. január 14. - 21:07:46 »
Csak annyira végleges, mint az elhalálozás úgy általában a képregénykarakterek között. ;)
Akkor még van remény. :)