Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1313684 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #3420 Dátum: 2009. január 16. - 10:20:39 »
Külsőre nagyon jó superman lenne.

Filmek közül eddig csak a Passiót láttam tőle, de abban nem sokat beszélt. Csak szenvedett a szerepben. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3421 Dátum: 2009. január 16. - 12:22:10 »
Nézd meg vele az Outlander-t, vagy a Monte Christo Grófját. Utóbbiban is főként szenved és bosszút forral, de szerintem remek színész.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3422 Dátum: 2009. január 16. - 12:48:50 »
Outlandert ismerem eléggé, d emég nem láttam. Várok, hátha moziba kerülne.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3423 Dátum: 2009. január 16. - 12:56:35 »
Nálunk már biztosan nem fogják bemutatni. A legutolsó bemutató a külföldi forgalmazó szerint az Egyesült Királyságban lesz áprilisban, de amúgy a film csak korlátozottan kerül Európai bemutatásra. Egyenlőre még az se biztos, hogy DVD-n megjelenik nálunk. :'(

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3424 Dátum: 2009. január 16. - 17:22:49 »
Ez a Caviezel jó lenne Supermannek, bár én Wellinget jobban illőnek tartom a karakterhez.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3425 Dátum: 2009. január 21. - 15:01:05 »

Rozsomák film. Jó lesz.  :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #3426 Dátum: 2009. január 21. - 15:04:46 »
Érdekes. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3427 Dátum: 2009. január 21. - 21:09:40 »
A Vasember 2 körüli pénzügyi kálvária tovább folytatódik, és a mostani károsult Mickey Rourke. Ismert tény, hogy Terrance Howard-ot financiális okokra hivatkozva cserélték le a Tesco gazdaságos Don Cheadle-re. Aztán robbant a bomba, hogy Sam Jackson-ra sem tud pénzt áldozni a stúdió, hogy eljátsza Nick Fury szerepét. Most pedig kiderült, hogy a Wrestler című filmmel egy Oscar jelölést már biztosan magáénak mondható Rourke szemét, 250.000 dolláros gázsival akarták kiszúrni, aki ügynöke útján ezt az összeget és Crimson Dynamo szerepét is visszautasította.

forrás: Slashfilm

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3428 Dátum: 2009. január 21. - 21:16:42 »
Na, ha így haladunk, akkor azt hiszem a szemtanui lehetünk amint a Marvel Studio szépen becsődöl.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3429 Dátum: 2009. január 21. - 21:20:25 »
Egyszerűen nem értem ezt a pénzügyi gondot. A Punisherrel nem bukhattak ilyen tetemeset, hogy annak a többi film lássa a kárát. A Vas 1 robbantott, a Hulk is szépen visszahozta az árát. Az animációs részleg a Lionsgate-el nagyon jól hoz.  :headscratch: Nem értem. A válsággal takarózni pedig nem túl hihető. Az emberek a legrosszabb időkben is vágynak a szórakozásra, talán még jobban is.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3430 Dátum: 2009. január 21. - 21:26:15 »
Igen, ez valóban érthetetlen. Pláne, hogy még a jogokat sem kell megvenniük, hiszen az is az övék. Biztos túl nagy Quesada fizetése és a Vasemberből bejött profilból finanszírozzák.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3431 Dátum: 2009. január 21. - 21:29:36 »
Szomorú leszek, ha a marvel filmek ilyenek miatt nem fognak összejönni. Már a megtorlóval is voltak gondok. Aztán jött ez a sam jacksonos dolog, mostmeg a vasemberes mizéria.
De még a thor film úgy látszik stabil, talán összejön az amerika kapitány is, és akkor az avengers film miatt sem kell aggódni, max csúszni fog. Viszont a nick Fury filmet már el is áshatjuk, mert ha lsz is, akkor az olyan is lesz megint.
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3432 Dátum: 2009. január 21. - 21:59:02 »
És biztos, hogy olyan sokat hozott az a Vasember, hogy finanszírozzon csak úgy még egyet? A Marvel emlékeim szerint csak a gyártó, nem a forgalmazó. Márpedig akkor ők csak a bevétel egy (kis) részét zsebelik be, amiből nem biztos, hogy csak úgy előrángatnak párszázmillió dollárt egy újabb tervre, hogy a végén majd elkezdhessék visszaforgatni a bejött pénzt. A Marvel ebből a szempontból azért rosszabb helyzetben van, mint a DC, amit az anyacége tud támogatni rogyásig. (A Marvelnek, mint cégnek az éves profitja nincs 150 millió dollár, de a felhasználható tőke se éri e a félmilliárdot, szóval erősen lobbizhattak a két mozifilm támogatásának összegyűjtéséért is.)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3433 Dátum: 2009. január 22. - 00:12:49 »
Igen, erre nem gondoltatok. A nagy pénzt mindig a forgalmazó akasztja le.

Egyébként fasza hírek. MIndenre kihat ez a francos válság. :drying:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3434 Dátum: 2009. január 22. - 07:47:35 »
és ez még csak a kezdet

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3435 Dátum: 2009. január 22. - 10:23:41 »
 :lol: Emlékeztek, amikor arról beszélgettünk, hogy mikor fognak a Tom és Jerry-ből is élőszereplős/CGI filmet csinálni? A válasz, még idén.  :stupid: :lol:
http://www.variety.com/article/VR1117998898.html?categoryid=13&cs=1&nid=2562

A Warner stúdió úgy határozott, hogy elhozza a mozikba a macskát és az egeret. Eric Gavning már el is kezdte írni a forgatókönyvet, a producer pedig Dan Lin (A tégla, i.e. 10.000) lesz. A két főszereplőt CGI-vel hoznák létre, a többi figura pedig rendes élő személy lenne.

A sztori Tom és Jerry első találkozását mutatná be, aztán elvesznek Chicagoban és kénytelenek összefogni, hogy hazajussannak. Az 1940 és 1960 között futó mesesorozatból 114 rész született és az Akadémia hétszer is díjjal jutalmazta.

A Warner korábban már bejelentette, hogy a Maci Laciból is hasonló filmet fog készíteni. Korábban már láthattuk az Alvin és a mókusok mozis változatát, hatalmas siker is lett és a Garfield macsekot is láthattuk már a vásznakon.
« Utoljára szerkesztve: 2009. január 22. - 10:57:09 írta Ben Reilly »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3436 Dátum: 2009. január 22. - 16:49:38 »
Nem tudom, miért baj ez. Azt ne mondjátok, hogy a Garfield filmek nem tetszettek nektek.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3437 Dátum: 2009. január 22. - 16:54:44 »
Az enyhe kifejezés szvsz, hogy nem tetszett, de jóformán megerőszakolták a filmesek, gyermekkorunk kedvenc rajzfilmjeit és Garfield esetében comic stripjeit. Mind egy kalap xar, és már jó előre bejelentem, ha Foxi Maxihoz mernek nyúlni én bedzsihádolok. >:(

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3438 Dátum: 2009. január 22. - 16:55:26 »
Én meg se néztem a garfield filmeket a mai napig. Már a bemutatók elborzasztottak. Nem hinném, hogy a legcsekélyebb mértékben is visszaadná a képregény hangulatát és humorát az a film. Táncoló, éneklő, futkározó Garfield.   :omg: :paradicsom:  pffff...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3439 Dátum: 2009. január 22. - 16:59:14 »
Na ez az. Ha hiteles lett volna a Garfield film, akkor az egész az almosdoboz és a hűtő környékén játszódik, kis kitekintéssel egy étterem komplett elpusztítására. És hogy Jon randizik benne  :o , az olyan mitha Fekete Pakóra azt mondanák ő az új Andrea Bocelli. Megbomlana a világegyetem.