Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1313578 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #3520 Dátum: 2009. január 27. - 23:07:00 »
Nem biztos, most a DC úgy gondolta, hogy meglépi azt amit a Marvel, hogy kinyírja végleg az egyik legnagyobb karakterét. Csak valószínűleg itt is az lesz, mint a Kapi esetében is, hogy majd valaki más húzza magára a Batman hacukát. És Bruce Wayne csak régebbi történeteknek beállított minikben lesz jelen, mint ahogy Kapival is csinálják a Marvelnél.
Valamelyik képregényben láttam is egy olyan képet ahol csupa más DC szuperhős feszített Batman ruhában. Megmutatnám, de ha megölnek sem tudom már melyikben láttam.   :headscratch:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3521 Dátum: 2009. január 27. - 23:12:30 »
Jó, de AmKap azért nem olyan zászlóshajó, mint Batman. Valahogy az ilyen húzások sosem voltak hosszú életűek.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3522 Dátum: 2009. január 27. - 23:07:04 »
Nem zászlóshajó, de közel vele egyidős a karakter. És nagyon nagy médiafogás volt megjátszani a halálát. Gondolom ezt irigyelték meg a DC-nél is, és ezért döntöttek a halála mellett. És mivel igazából szuperképességei nincsenek, bárki át tudja venni a helyét, aztán csak az elején lesz furcsa, hogy más van a maszk alatt, aztán már megfeledkeznek erről is.

És csak sikerült megtalálnom azt a reklámképet: katt

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3523 Dátum: 2009. január 27. - 23:38:44 »
Ennél azért jóval összetettebb lesz az átvétel, ha tényleg staabilan gondolják. Nagyonkörültekintően, és főleg piszok jól kell megírniuk, hogy tartsák az olvasószámot, és értelmesen is jöjjenek ki belőle. Kapi halála írói szempontból smafu volt ehhez képest, pedig azt is egy másfél éves, hihetetlenül összetett és részletesen megtervezett eposzban sikerült csak megcsinálni jól. Nagyon kíváncsi vagyok, Morrison tényleg képes lesz-e összehozni, emrt sajna a a Batmanen végzett eddigi munkájának összképe nem valami fényes (egyetlen igazán hihtetlenül kiemelkedő szám az elmúlt két-két és fél évben).

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3524 Dátum: 2009. január 28. - 10:24:05 »
Megfilmesítik Neil Gaiman gyerekkönyvét, amely tegnapelőtt Newberry-érmét kapott, ezt az elismerést a legjobb amerikai gyerekkönyvnek adják. A The Graveyard Bookban egy családot kicsinál egy úriember, a házban lévő csecsemő azonban elmenkül és a temetőben lel új otthonra, itt a holtak nevelik fel, bővebben itt olvashattok erről: http://www.endless.hu/?p=748
Elég bizarr a története egy gyerekeknek szóló könyvhöz képest, az ember azt hinni, hogy ha megfilmesítik akkor a téma legnagyobb ismerőjéhez fordulnak, azaz Tim Burtonhöz, azonban mégse ő fogja rendezni, hanem Neil Jordan dirigálja majd le a mozit és ő maga is írja a forgatókönyvet.

2007-ben mutatták be a Csillagport, amelyet Gaiman regényéből készítettek, szintén ebben az évben került a mozikba a Beowulf, ahol a szerző a forgatókönyvet írta. Február 6.-án mutatják be a Coraline animációs filmet, ami Gaiman könyvén alapszik. Eléggé felkapott lett az író, én ezt nem egyáltalán nem bánom.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3525 Dátum: 2009. január 28. - 12:20:48 »
Hát így első hallásra rögtön Tim Burton neve ugrott be a regény alapján, sajnálom, hogy nem ő rendezi.  :-\

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3526 Dátum: 2009. január 28. - 15:48:44 »
Jó kis kép Sepi, köszi. :)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3527 Dátum: 2009. január 28. - 20:00:29 »
a házban lévő csecsemő azonban elmenkül
Hogy ez de hülyén hangzik. ;D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3528 Dátum: 2009. január 28. - 20:57:27 »
a házban lévő csecsemő azonban elmenkül
Hogy ez de hülyén hangzik. ;D

:lol:
Levágta, hogy helyzet van azt négykézláb tiplizett onnan ahogy csak bírt, és végül egy kriptában aludt el egy csontváz karjai között. :)
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3529 Dátum: 2009. január 28. - 22:08:57 »
Biztos lejtett az út a temetőig.  ;D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3530 Dátum: 2009. február 01. - 12:48:13 »
Szörnyen hülye egy történetnek hangzik. :stupid:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3531 Dátum: 2009. február 04. - 13:03:48 »
Az első ám minden bizonnyal nem utolsó és végleges (de legalább hivatalos) Thor concept a filmhez:

Remélem a Mjölnir kinézetét még átdolgozzák.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3532 Dátum: 2009. február 04. - 13:05:59 »
Biztos átdolgozzák, de azért elég jól néz ki ez is.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3533 Dátum: 2009. február 04. - 15:41:14 »
Csak azt nem értem miért kell mindig a filmre átvariálni egy karakter kinézetét.  :roll: A mostani Thor sorozatban ahogy kinéz Thor, az bőven jó lenne a filmre is. A Mjölnir meg aztán pláne nel egyen ilyen, mert ez iszonyatosan béna.  :drying:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3534 Dátum: 2009. február 04. - 15:51:23 »
A viking rúnás megoldás jól mutat rajta, de azzal a kétágú sz arvval a végén nem tudok kibékülni. Ahogy nézem ezt a conceptet, a mostani Thor-ban futó ruhához azért nagyon is hasonló:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3535 Dátum: 2009. február 04. - 15:57:30 »
Hasonlít, de nem az igazi. Főleg, hogy teljesen felesleges a ruhákon lévő karikákat átvariálniuk. De a mjönliren lévő szarvak valóban nagyon gázosak, nekem is az a fő bajom vele. Olyan mintha egy kecskefejet húzott volna nyársra, és azzal menne a vikingfesztiválra.  :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3536 Dátum: 2009. február 04. - 16:00:50 »
A ruha színezete és a sisak rendben van, remélem azokat nem akarják majd rikítóbbá tenni, és mivel ez még tényleg egy erősen nyers concept, csak azon izguljunk, hogy ennél trébb  már ne legyen.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3537 Dátum: 2009. február 04. - 16:10:09 »
Szerintem ezt már azért is rakták fel a netre, mert már ez egy elvetett concept, de azért hadd lássa a nép, hogy volt egy ilyen terv is.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3538 Dátum: 2009. február 04. - 16:19:40 »
Maga a figura szerintem nem néz ki rosszul, de a Mjölnir... na arról inkább nem írnék semmit. :-\

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3539 Dátum: 2009. február 04. - 17:14:51 »
én jobban el tudom képzelni azt egy 1000 évvel ezelötti kalapácsnak, ami azon a concepten van, mint a képregénybelit. Inkább elhiszem hogy olyan toldozott foldozott kalapácsot csináltak a vikingek, mint egy full kifaragott szabályos kő kalapácsot. Ráadásul a kerek részen azokkal a rúnákkal is jól néz ki, azt sugallja legalább, hogy tényleg valami nagy varázstárgy.