Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1313388 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #3560 Dátum: 2009. február 05. - 08:55:21 »
 ;D ;D Az azért érdekelne, hogy az Ultimate vonal mikor, vagy melyik történetével vált menthetetlenné.  :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3561 Dátum: 2009. február 05. - 09:03:32 »
Az Ultimate Spider-Man legelső számánál.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3562 Dátum: 2009. február 05. - 11:59:29 »
A "mikor"-t könnyű megmondani, amikor Millar otthagyta az UF4-et, és Vaughan az UltXM-t. Utóbbin Kirkman egy év alatt mindent tönkretett, amit előtte két jó író is ügyesen felépített, az UF4-en meg Carey egyszerűen nem írt semmi egetrengetőt, elsüppedt. Volt még egy Ultimates 2 befejezés, de aztán, ahogy Millar eltűnt, az egész ment a kukába, Bendis tartotta csak magát a Pókjával, de semmi mással. Nem is csodálom, hogy fűt-fát ígérve visszaédesgették a skótot az Ultimate-vonalba. Kíváncsi vagyok, mit kapott azért, hogy csakis oda írjon egy teljes éven át.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3563 Dátum: 2009. február 05. - 12:05:07 »
Flittereket a kiltjére.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3564 Dátum: 2009. február 05. - 17:14:12 »
Millart nem írtam komolyan... :brow:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3565 Dátum: 2009. február 05. - 18:55:32 »
A Warner 7 Batman filmet akar

A Batman reboot sikere minden képzeletet felülmúlt, A sötét lovag egy paraszthajszálra van az egy millárd dolláros mozis bevételtől, a harmadik részről pedig már elég sok pletyka látott napvilágot. Az biztos, hogy a Warner mindenképpen meg akarja csinálni, Nolan pedig nem kapkodja el a dolgokat. Az már biztos, hogy a stúdió a Harry Potter mintájára 7 Batman filmet szeretne elkészíteni (habár a HP-ből végül 8 lesz).

Jeff Bewkes a Warner egyik fejese így nyilatkozott:" Csak nézzük meg a Harry Pottert, fantasztikus, hogy egy ilyen franchise létrejöhetett. Ugyanezt szeretnénk csinálni a Batman, Superman és talán a Sherlock Holmes esetében is. A folytatásokba be lehet hozni több új szereplőt és ezek is ugyanolyan jóra sikerednek, mint az első részek. Néhány évvel ezelőtt nem ez volt a helyzet. Minél több biztos ponton áll a stúdió, annál valószínűbb, hogy beindul a gyártás, jönnek a folytatások. 4 ilyen biztos pontunk van ebben az évben."

A Batman Christopher Nolan és a jól kiválasztott szereplőgárda miatt volt jó. A Supermannel sem tudnak egy ideje zöld ágra vergődni, a Superman visszatér sem szerepelt olyan jól a mozikba. A Sherlock Holmes pedig a jövő zenéje, nem tudom mennyire lesz vevő a közönség egy vívni és verekedni tudó nyomozóra. A Terminator franchise esetében meg azt nyilatkozták korábban, hogy a soron következő trilógiával lezárják a sztorit, nem lesz több film. A Batman esetében pedig még jöhetnek másféle filmek is, Zack Snyder korábban azt mondta szívesen készítene filmet Frank Miller The Dark Knight Returns képregényéből.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3566 Dátum: 2009. február 05. - 19:10:25 »
7 Batman film? Az nagyon sok. Szerintem biztos nem jön össze. Szerintem még 2 max három rész van benne, többet nem hinném, hogy bevennének a nézők. Hiszen a mostani siker is nagyon sokban "köszönhető" Ledger sajnálatos halálának. Biztos vagyok benne, hogy fele ekkora érdeklődés sem lett volna a film iránt, ha nem jött volna ez az eset. Emiatt szerintem két részen belül jócskán alábbhagyhat az érdeklődés iránta annyira, hogy ne legyen belőle több folytatás. Meg majd meglátjuk mennyi filmre tudják Bale-t leszerződtetni, mert lehet hogy ő is hamar ráun a szerepre, aztán megint gondban lesznek.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3567 Dátum: 2009. február 05. - 20:06:17 »
Szerintem is marha sok, de remélem összejön és nem unjuk meg. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3568 Dátum: 2009. február 05. - 20:55:15 »
Változni fog majd ez, én nem aggódom emiatt.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3569 Dátum: 2009. február 05. - 21:58:56 »
Szerintem pedig a legnagyobb változás a 4. részben lesz, mert Nolan akárhogy tiltakozott ellene, ki fogják játszani a Robin-os aduászt. Ha a 3. felvonásban még nem is, ez biztos, de a 4.-ben szinte 100%.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3570 Dátum: 2009. február 05. - 22:08:08 »
De azt már lehet nem ő rendezi, nem hiszem, hogy ennyire lekötné magát, ahogy Bale is, mert aztán tényleg beskatulyázzák őket. :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3571 Dátum: 2009. február 05. - 22:10:57 »
Szerintem a skatulyától fél a legkevésbé, voltak neki színészileg is kiemelkedő filmjei, plus már csak azért sem gondolhat rá mindnkei úgy, mint Bruce Wayne, hiszen ő lesz a nagy John Connor is. :brow:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3572 Dátum: 2009. február 05. - 22:12:02 »
Az sokban attól is függ, hogy a kényelmes megoldást választva inkább egy hosszabb távra szóló és biztos anyagiakat jelentő projectben maradnak (Batman), vagy késztetést éreznek arra, hogy bontogassák még a szárnyaikat másfelé is.
De ez mind a jövő zenéje.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3573 Dátum: 2009. február 05. - 22:12:39 »
Itt inkább Nolanre gondoltam. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3574 Dátum: 2009. február 05. - 22:39:07 »
Sherlock Holmesnál miért olyan nagy szám, hogy tud vívni és bokszolni? Eredetileg is amatőr bokszbajnok volt, nem egy történbetben kellett verekednie is... engem más dolgok aggasztottak az eddig kiszivárgott infók alapján inkább.
Batmanből meg lehet ennyit csinálni, csak nayon tartani kell a színvonalat, ennyi. A HP ebből a szempontból nagyon jó példa. Nem hülyeség, amit terveznek, csak ésszel kellene csinálniuk.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3575 Dátum: 2009. február 05. - 23:03:50 »
Csakhogy a Harry Potterhez sikerült a teljes főszereplőgárdát megtartaniuk, ami szerintem az egyik legfontosabb tényező. Bale nem hinném, hogy maradna 7 részig - de Nolan biztosan nem.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3576 Dátum: 2009. február 06. - 00:03:21 »
Szerintem sem.
Bale meg azért csinál bőven filmet batmanon kívül is, és elég nagy visszhangjuk is van: lásd Tökéletes trükk,  A gépész, Rescue down, vagy a mostani Public Enemies.
A 3:10 to Yuma sem miatta volt gyengus.

Ju

• Pókfej
« Válasz #3577 Dátum: 2009. február 06. - 10:03:15 »
Szerintem sincs 7 film a Batman franchise-ban. Nem hiszem, hogy akár Nolan, akár Bale addig akarja húzni...

Tud valaki bővebb infót linkelni a 8 Potter filmről? A 6-7 könyvből akarnak 4 filmet? És addig fenn akarják tartani az érdeklődést? Ez még egy Potter franchise-nak is szép feladat... :D

Ben Reilly

• Pókfej

Ju

• Pókfej
« Válasz #3579 Dátum: 2009. február 06. - 11:03:39 »
Ja, elszámoltam magam egy filmmel. :stupid: Köszi. ;)