Amúgy szerintem tök komolyan.
Egy totál képregényhű film, talán a leg képregényhűbb, amit valah is láttam, legalábbis az ilyen képregénysorozatok alapján készült filmek közt biztosan. Mindenki ugyanolyan benne de 100%-ig, mint a képregényben, annak minden előnyével, és minden hibájával.
Ha valaki (pl a bohóc) a képregényben egy űber-ripacs eszméletlen szánalmas karakter volt, hát a filmbe meg se próbálták egy értelmesebb figurának összehozni, és így tovább mindenki, a legutolsó tévébemondóig, csak Wanda új kandúrja lett fekából lecserélve fehérre, gondolom azért, hogy Al még kaki*bbúl érezze magát miatta. A jelenetek nagy százaléka mind-mind tök ugyanúgy ott van valahol a képregény első két évében.
Szóval ha nem is jó film (mert nem az), képregényhűnek mindenképpen képregényhű, igazábol inkább amiatt lehetne kirakatba tenni (szerintem), hogy ami jó volt (már akinek) papiron, az nem feltétlenül jó a vásznon.
Mindemellet nekem tetszett a film, pont emiatt a fajta beáldozás miatt, nagyon a rajongóknak készült, mindenki mást meg lesz*rtak, egy átlag néző számára fogyasztahatlan, az tuti.