Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1311598 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #3600 Dátum: 2009. február 10. - 18:40:46 »
Jaa, ha így nézzük akkor lehet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3601 Dátum: 2009. február 10. - 22:46:03 »
Jó, de ez a kettő nem zárja ki egymást.
:lol: Épp akartam poénból valami hasonlót írni.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #3602 Dátum: 2009. február 11. - 08:38:52 »
Amúgy szerintem tök komolyan.
Egy totál képregényhű film, talán a leg képregényhűbb, amit valah is láttam, legalábbis az ilyen képregénysorozatok alapján készült filmek közt biztosan. Mindenki ugyanolyan benne de 100%-ig, mint a képregényben, annak minden előnyével, és minden hibájával.
Ha valaki (pl a bohóc) a képregényben egy űber-ripacs eszméletlen szánalmas karakter volt, hát a filmbe meg se próbálták egy értelmesebb figurának összehozni, és így tovább mindenki, a legutolsó tévébemondóig, csak Wanda új kandúrja lett fekából lecserélve fehérre, gondolom azért, hogy Al még kaki*bbúl érezze magát miatta. A jelenetek nagy százaléka mind-mind tök ugyanúgy ott van valahol a képregény első két évében.
Szóval ha nem is jó film (mert nem az), képregényhűnek mindenképpen képregényhű, igazábol inkább amiatt lehetne kirakatba tenni (szerintem), hogy ami jó volt (már akinek) papiron, az nem feltétlenül jó a vásznon.
Mindemellet nekem tetszett a film, pont emiatt a fajta beáldozás miatt, nagyon a rajongóknak készült, mindenki mást meg lesz*rtak, egy átlag néző számára fogyasztahatlan, az tuti.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3603 Dátum: 2009. február 11. - 12:40:34 »
Igazából nekem is tetszett a Spawn film, de tartom ahhoz magam, hogy nem volt egészen képregényhű. Amikor elöször végignéztem moziban, miután kijöttem az volt az első ami, ezsembejutott, hogy a képregényben sokkal brutálisabb volt a képi világ , itt meg nem igazán (gondolom a korhatár kitolása miatt) .

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3604 Dátum: 2009. február 11. - 13:18:11 »
Nekem is egyik kedvencem a Spawn mozi, de azért én az elevenen elégetés, a főhős karóba (lásd inkább kerítésbe) húzása és egyéb részek miatt nem mondanám, hogy annyira vértelen mozi volt. Szívesen megnéznék persze egy pörgősebb és sötétebb hangvételű Spawn mozit még ha az remake is, vagy egy minőségi folytatást. És szerintem is képregényhűbb volt, mint a Marvel bármelyik filmje.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3605 Dátum: 2009. február 11. - 13:25:17 »
Jó nem azt mondom, hogy nem voltak kicsit szaftosabb jelenetek, de még mindig nagyon gyenge volt a képregényhez képes, ha kb.olyan lett volna, mint a Spawn rajzfilm, akkor 100%-ig elégedett lennék. Meg azért a Marvel filmek közül ott volt egy Fenegyerek, ami hatalmasan jó lett, szerintem az eléggé hű volt, mármint a karakterek jellemvonását illetően, meg hangulatilag. (jó tudom a Vezér fekete volt , de akkoris nagyon király film volt)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3606 Dátum: 2009. február 11. - 17:11:19 »
A Fenegyerek kétségkívül ott volt a topon szerintem is, de mondjuk egy Pókember, és Spawn között (meg a nagy átlag) nem kérdés, melyiknek volt több köze képregényhez.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3607 Dátum: 2009. február 11. - 18:41:10 »
Jellemekben biztos jó volt, de másban nem. Egyrészt a vértelenség (összesen a Ben által említett rész, és Jessica kinyírása volt keményebb, de szerintem az se annyira), de volt egy-két eltérés is a képregénytől, pl nem Chapel nyírta ki Alt, hanem Quinn. ;) Ettől függetlenül nekem is tetszett az első film. :)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3608 Dátum: 2009. február 13. - 08:27:51 »
Újabb képregényből sorozat?
Még mindig nem mondhatjuk azt, hogy a képregény műfaja visszatalált volna a tévé képernyőjére, de biztatónak tűnik, hogy az elmúlt évek elhalt próbálkozásai után újabb csatorna ad esélyt rajzolt füzetnek.
Felsorolni is hosszadalmas lenne az elmúlt pár év becsődölt képregényes próbálkozásait, melyekre a pilotfilm után a tévék vezetői azt mondták, hogy köszönik szépen, de nem kérik őket, legyen elég a Girls-t, az Aquamant vagy a nemrég felröppent pletykák alapján a pilottal még nem rendelkező Martian Manhuntert említeni.
Azonban az idén, miután a Fox csatorna megrendelte a Human Target sorozatverzióját, az adó egyik leánya, az FX is benyújtotta igényét Brian Michael Bendis Powers című képregényére, derült ki a New York-i Comic Con-on. A népszerű Powers egy szuperhősökkel teli világot mutat be egy rendőrségi dráma keretein belül. Hogy lesz-e belőle sorozat, nyár végén dőlhet el.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3609 Dátum: 2009. február 13. - 13:10:22 »
A Girls hogy a fenébe tudott becsődölni? Igazi sorozatnak való alapszitu, ráadásul va vagy három hasonló is, ami elég jól megy mostanság. Azt csak a készítők tudták akkor így elba...ltázni, mert az alapanyag hibátlan volt. De akkor nem tudom, miben reménykedjek a Powersnél.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3610 Dátum: 2009. február 13. - 18:03:55 »
Talán olyan csajokat válogattak bele, amilyenek a képregényben voltak.  :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3611 Dátum: 2009. február 16. - 08:00:04 »
A Marvel Studios 3 hölgyet is behívott a Black Widow castingjára, aki ugyebár a Vasember 2. részében fogja erősíteni a "domborzatot". Halkan jegyzem meg az első részben is szerepelt volna az Özvegy, méghozzá Hilary Swank játszotta volna, de a hivatalos verzió szerint kivágták a Nick Fury-val közös jelenetét (helyette lett a Fury beoson a Stark házba a sötétben), a nem hivatalos verzió szerint, Swank-nél cisztát találtak a dokik, és meg kellett műteni.  :(
Nade a 3 grácia:
Eliza Dushku (legyen ő, legyen ő, kéremszépen legyen ő  :-[ )

Scarlet Johansonn (ha Mickey Rourke-ot nem tudták megfizetni, akkor majd pont őt mi?)

és végül Emily Blunt akit az Ördög prada-t visel-ben láthatott a jónép, de nem egy nagy tehetség. (Bár ki tudja.)

A Stúdió Johansonn-t akarja, Favreau Dushku-t, a producer Blunt-ot én meg bármelyiket ha lenne elég pénzem. Lesz még itt viszály. ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #3612 Dátum: 2009. február 16. - 08:38:55 »
Legyen akkor Dushku, :oh: nem lehetne, hogy mi rajongók szavazzuk meg? ;D
De most komolyan, igaza van Ben-nek, ha Samuelt, meg Mickey-t és Howardot nem tudták megfizetni, akkor majd pont őt?
Az ész megint a toppon van... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3613 Dátum: 2009. február 16. - 09:19:55 »
Emily Bluntot szép vörös hajjal el tudnám képzelni, fekete özvegyként. :)
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3614 Dátum: 2009. február 16. - 10:21:07 »
Egyik se lenne jó, legfeljebb, ha Young verziót játszanának. A Fekete Özvegy nem gyerek.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3615 Dátum: 2009. február 16. - 10:35:00 »
Gyerek?  :o Eliza Dushku 29 éves lesz idén, Emily Blunt 26, Scarlet pedig 25.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3616 Dátum: 2009. február 16. - 11:17:51 »
Na jó, de kinézetre.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3617 Dátum: 2009. február 16. - 11:08:35 »
Hát Eliza Dushku és Emily Blunt-on már eléggé érett nő benyomását keltik, és Scarlet a Tökéletes Trükk című Nolan filmben is.

Ju

• Pókfej
« Válasz #3618 Dátum: 2009. február 16. - 11:51:12 »
Én szívesen látom Dushkut bármilyen filmben, ha odaillik. De lehet, hogy túl finom az arca ehhez, nem tudom. :headscratch:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3619 Dátum: 2009. február 16. - 12:18:39 »
Szerintem legyen Cher a Fekete Özvegy.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"