Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1311568 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #3660 Dátum: 2009. március 11. - 19:36:43 »
Josh Hartnett mint Loki? Az érdekes lesz.  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3661 Dátum: 2009. március 11. - 21:36:46 »
Uh... az nem kifejezés.  :uhoh:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3662 Dátum: 2009. március 12. - 11:03:11 »
Elég furcsa. Nem sokat találkoztam a karakterrel, de nem hasonlít... :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Készülõ képregényfilmek
« Válasz #3663 Dátum: 2009. március 12. - 11:09:47 »
Több hetes tárgyalás és huzavona után, Mickey Rourke beadta a derekát, és Favreau személyes felkérésére elfogadta a Vasember 2-ben a szerepajánlatot. A dolog pénzügyi vonatkozásáról egyelőre nincs hír, de ha Samuel L. Jackson-t sikerült megfizetniük, akkor több mint valószínű, hogy Rourke esetében is megtörtént a nagyobb ajánlat megtétele. A Marvel Studios persze mint kiderült nemcsak azért akarta mindenáron Rourke-ot szerepeltetni, mert olyan helydenagy színész, hanem mert a Sony a Pókember 4. részéhez akarta leszerződtetni, ismeretlen szerepkörre.
A dolog még annyival van megbolondítva, hogy két karakteren gondolkodik Favreau a filmben. Az egyik Crimson Dynamo, a másik Omega Red. Egy figurát fognak választani, és azt a szerepet játssza majd Mickey.
Közben eldőlt az is, hogy ki alakítja majd a Fekete Özvegyet. Nos uraim és hölgyem lehet fenni a kaszát, mert Scarlet Johansonn-t választották.
http://latinoreview.com/news/mickey-rourke-finally-signs-on-as-the-villain-in-iron-man-2-and-the-black-widow-has-been-cast-6358
Scarlett Johansson lesz Natasha Romanoff, azaz a Fekete Özvegy, ez most már bizonyos. A képregényfigura a Vasember második részében, a Bosszú Angyalaiban és az ehhez kötődő Marvel adaptációkban fog feltűnni.

Néhány héttel ezelőtt még Emily Blunt volt a befutó, csak ő már aláírt egy másik filmhez, a Guliver's Travelhez és nem tudta megoldani, hogy ott legyen mindkét forgatáson. Szerintem ő jobban illett volna az Özvegy szerepére, mint Johansson. Mikor kiderültek az egyeztetési problémák Eliza Dushku jelezte ő is szívesen eljátszaná a szerepet. Puff neki. A Vasember első részében is feltűnt volna az orosz kém, a hírek szerint Hilary Swank alakította volna, végül mégis kimaradt ez a szereplő.
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 12. - 13:07:36 írta Ben Reilly »

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3664 Dátum: 2009. március 12. - 13:19:19 »
Szerintem ne igyunk előre a medve bőrére, lehet hogy Scarlet jól fogja alakítani Fekete Özvegyet. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #3665 Dátum: 2009. március 12. - 13:56:07 »
Kár, hogy nem Eliza lett :(
De azért Scarlett is igen szép leányzó, szóval nem hiszem, hogy annyira bánkódok majd :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3666 Dátum: 2009. március 12. - 18:08:18 »
Szerintem tökéletes a szerepre. Eliza Dushku... :uhoh: ő nagyon nem illik ebbe a szerepbe. ( szerintem )

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3667 Dátum: 2009. március 12. - 18:13:53 »
A Fekete Özvegy a Marvel Unvierzum egyik legképzettebb humán harcművésze, kemény harcos.

Eliza Dushku - remek harcművész a filmjei alapján, vagy legalábbis kiválóan megjátssza hogy az. Otthon van a komolyabb témákban is és humorért sem megy a szomszédba.
Scarlet Johansonn - Woody Allen múzsája, oszt ennyi.

Tény, hogy kettejük közül Johansonn a nagyobb húzónév, de szerintem kevés a szerephez.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3668 Dátum: 2009. március 12. - 18:45:20 »
Majd meglátjuk. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3669 Dátum: 2009. március 12. - 20:20:11 »
A Marvel Studios lefixálta filmjeinek bemutatóját, és a korábbi adatokhoz képest csúszás látszik az Avengers és a Thor mozi kapcsán is:

Valamint a Marvel megtudta a Sony-tól, hogy a Pókember 4. része 2011. május 6.-án debütál.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3670 Dátum: 2009. március 12. - 23:56:31 »
SJ bájos, meg minden, de kicsit sincs Özvegy alakja, vagy karaktere.  :uhoh:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3671 Dátum: 2009. március 13. - 10:10:16 »
Majd a sminkesek varázsolnak neki valami ütős makeup-ot. Biztos megcsinálják, hogy hasonlítson.
This is a joke. A real practical Joke.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3672 Dátum: 2009. március 13. - 15:16:41 »
2010 és 2011 nyarán biztos nem fogunk unatkozni!! :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3673 Dátum: 2009. március 13. - 15:44:10 »
Amúgy gondolom valami kis harcművészeti gyorstalpalót is kap majd SJ (mint pl a Mátrixnál is a színészek), hogy legalább úgy tűnjön, mintha tudna bunyózni. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3674 Dátum: 2009. március 13. - 18:11:42 »
Az Avengers filmre nagyon kíváncsi vagyok.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3675 Dátum: 2009. március 13. - 18:27:10 »
Szerintem rúgni sose fog megtanulni...

Ju

• Pókfej
« Válasz #3676 Dátum: 2009. március 13. - 22:59:42 »
Ennyi erővel engem is beválogathattak volna. :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3677 Dátum: 2009. március 13. - 23:10:04 »
Te meg fogsz tanulni rúgni!  :D :nezze:
Nem mellesleg, szerintem is jobb lennél a szerepre.  :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3678 Dátum: 2009. március 14. - 01:43:48 »
Na igen, a Mátrixban is a rúgásoknál látszott igazán hogy Kenyu Rívsz nem egy harcművész. :hehe: Amúgy ha SJ túl bénának bizonyul, akkor is feldobhatják a bunyójeleneteket egy dublőrrel. :D Ha anno Franco Nero eljátszhatott egy nindzsát, akkor SJ-nél is megoldják szerintem... :hehe:

Ju: legyen több önbizalmad! :D Menni fognak a rúgások is, ne aggódj. ;)
Egyébként is simán elkalapálnád SJ-t, biztos vagyok benne. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3679 Dátum: 2009. március 14. - 08:56:52 »
Kerestem az okát annak, hogy miért is tolta el a Marvel az Avengers mozifilm bemutatóját majd egy évvel, és ma reggel az AintItCool.com oldalon meg is találtam a magyarázatot, amelynek rendkívül örülök. Ugyanis Kevin Fiege, aki a Marvel Studios vezetője az Avengers mozi dirigálását Jon Favreau kezébe tette, de mivel addig Jon-nak a Vasember 2. részét is rendeznie kell (amely Fiege szerint már az Avengers mozit fogja felvezetni), nem tud két ilyen nagy project-el egyszerre foglalkozni. A Marvel Studios nem akar más rendezőt bevonni a projectbe, hiszen Jon Favrau személyében olyan kiváló rendezőt találtak, aki pontosan és a közönség számára is remekül tudja bemutatni a képregények világát szélesvásznon. Favreau ezen kívül a Captain America film tanácsadója is lesz, gondolom azért, hogy a CA film története be tudjon majd átalakítások nélkül kapcsolódni az Avengers moziba.