Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1311608 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #3800 Dátum: 2009. március 31. - 19:55:04 »
Az eddigi Star Trek sorozatokból és mozifilmekből mennyit láttál?
Csak a Nemezist. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3801 Dátum: 2009. március 31. - 20:05:24 »
Valamiért sejtettem. Na majd kikupálunk.

Összevont üzenet ideje: 2009. március 31. - 20:17:14
Paul Bettany szerepet vállalt a Priest western horrorban, amelynek alapja egy képregény. A francot, egy manwha. Michael De Luca, Josh Donen és Mitchell Peck lesznek a producerek. A rendezői székbe Scott Stewart ülhet, aki most fejezte be éppen a Legion természetfeletti thrillert, aminek a főszereplője szintén Bettany volt. A forgatókönyvet Cory Goodman írja
http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/news/e3i8f701cf03395deca6659df53538e6ab5
http://www.fangoriaonline.com/home/news/9-film-news/813-priest-comic-turned-movie-collars-new-director.html
A történet szerint a vámpírok és az emberek már évszázadok óta háborúznak (na ezt nevezem eredeti elképzelésnek, majd minden vámpírfilm erről szól), egy harcospap (Bettany) pedig megtagadja a felettese parancsát és elindul, hogy megkeresse azt a gyilkos vérszívó csapatot, amely elragadta unokahúgát.
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 31. - 20:17:14 írta Ben Reilly »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3802 Dátum: 2009. március 31. - 20:50:08 »
Számomra a First Contact (Kapcsolatfelvétel) című Trek film után, már nem léteznek további mozifilmek, kivéve persze, ha az új rész cefetül jól sikerül, és eddig úgy néz ki. A 9 film (Űrlázadás) és a 10. Nemezis akkora baromság egy olyan embernek aki ismeri és szereti a Trek-et, hogy komoly fizikai fájdalmat okoz még az említése is.

Miért ? Nekem tetszett ez az actionra építés az ST vonulatban.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3803 Dátum: 2009. április 01. - 07:23:25 »
Az összes fontosabb filmes portál vezető hírként számolt be róla: Jon Favreu-t letartoztatta a Los Angeles-i központi nyomozó hivatal, államellenes cselekmények előkészítésében való együttműködésért, és tiltott fegyvertartásért.

A Marvel Studios közleményben határolódott el Favreau-tól, és azonnal kivették a kezéből a Vasember 2 és az Avengers mozi dirigálását. Mivel a Vasember már készülő fázisban van, Kevin Fiege, a Marvel Studios vezetője tegnap késő este be is jelentette Favreau utódját, a neves és fedhetetlen jellemű kelet-európai rendezőt, Uwe Boll-t.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3804 Dátum: 2009. április 01. - 08:05:22 »
Eh, baszus, és még egy pillanatra komolyan is vettem :hehe:

(De a Knetes se volt rossz. ;D)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #3805 Dátum: 2009. április 01. - 08:49:59 »
Elejével én is, de aztán kapcsoltam. ;)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3806 Dátum: 2009. április 01. - 15:44:44 »
(De a Knetes se volt rossz. ;D)
Ja, a Knet-esen én is derültem. ;D Etyeken forgatják a Pók 4-et. :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3807 Dátum: 2009. április 01. - 16:06:26 »
Ha Ben nem szúrja be Uwe Boll ( :worship:) mester nevét, még lehetett volna egy igen, komoly tréfa is. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ju

• Pókfej
« Válasz #3808 Dátum: 2009. április 01. - 18:18:18 »
Jó poén volt, Ben! ;D Ha Boll nincs benne, még hihető is lett volna. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3809 Dátum: 2009. április 01. - 18:24:49 »
Annyira nagy áprilisi tréfát nem akartam.  :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3810 Dátum: 2009. április 01. - 20:59:16 »
Boll nevéig csak néztem, de utána rögtön leesett. Jó volt. ;) ;D

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Készülõ képregényfilmek
« Válasz #3811 Dátum: 2009. április 03. - 09:15:45 »
Most már tényleg kezd egyre inkább tele lenni a tököm a Vasember folytatása körüli színészbalhékkal. Tavaly óta, tudni lehetett hogy Tim Robbins játssza Tony Stark apját a 2. részben, és az öreg Stark jelentős figura volt a Captain America project és a szuperkatona szérum megalkotásában. Erre ma kijött egy többszörösen megerősített komment és egy video, amelyben Robbins lenyilatkozza, hogy köze sincs a Vas mozihoz.  :drying:
http://www.comicbookmovie.com/iron_man/iron_man_2/news/?a=6850

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3812 Dátum: 2009. április 03. - 11:56:03 »
Ez WTF kategória, de ezerrel. Nem értem mi a francra jó ez a sok balhé, meg hogy miért nem tudnak normálisan, csenben leszerződtetni színészeket. ráadásul ez a Tim Robbins lezs Stark fater hír már sok-sok hónapos, Robbinsnka most jutott eszébe, hogy mégsem lezs benen a filmben. Szóval WTF???
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Készülõ képregényfilmek
« Válasz #3813 Dátum: 2009. április 03. - 12:05:12 »
Ez az, pont ez háborít fel pokolian, hogyha hónapok óta közismert dolog a szereplése, akkor miért most jut eszébe cáfolni, amikor már elkezdődött a forgatás és megvoltak az olvasópróbák is?
És ráadásul az egész álhír terjesztést a netes közösségre keni rá, mégpedig hogy az ő szereplésének a hírét csak a netes filmoldalak találták ki és terjesztették mint valami vírusmarketinget. Nagyon berágtam most rá, és ha nem készítette volna el Morgan Freeman-el a Remény rabjait (amivel a szememben az egyik legkiválóbb szinésszé nőtte ki magát) rátenném a Hollywood-i halállistámra.  :drying: :drying:
Rohadjak meg ha nem gázsivita van ennek a hátterében is.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3814 Dátum: 2009. április 03. - 12:21:10 »
Ne ess abba a hibába, hogy a vásznon kívüli viselkedése miatt ítélsz meg színészeket, szerintem, nagyon igazságtalan dolog. Most attól, hogy Robbins ilyeneket nyilatkozik, a szememben sem rosszabb, semo jobb színész, az meg hogy milyen ember, hidegen hagy. James Cameron is egy parpofafej ember az életben osk helyen olvasni, mégis az egyik legkedveltebb rendező. ;)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3815 Dátum: 2009. április 03. - 12:26:40 »
Engem abszolút hidegen hagy ki játsza Stark papust, valaki így is úgyis elfogja játszani és ONNANTÓL már tényleg őrá tekint mindenki StarkDaddy-ként... Addig azzal dobálózhatnak akivel akarnak, csak ne Paris Hilton legyen a befutó.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3816 Dátum: 2009. április 03. - 13:28:35 »
Ne ess abba a hibába, hogy a vásznon kívüli viselkedése miatt ítélsz meg színészeket, szerintem, nagyon igazságtalan dolog. Most attól, hogy Robbins ilyeneket nyilatkozik, a szememben sem rosszabb, semo jobb színész, az meg hogy milyen ember, hidegen hagy.

Mint színész nagyon nagyra tartom, az meg hogy civilben milyen ember eddig se érdekelt. Mondom csak az zavar, hogy szóba hozták a filmmel, és az ilyen téves információkat minimum az ügynökének egy héten belül meg kellett volna cáfolnia, nem az, hogy fél évvel a hír megjelenése után egy sima interjúban nyögi ki. Nézegettem a többi filmes fórumot külföldön, és azok a srácok tényleg mocskosul be vannak rágva.
És most akkor ki a tosz játsza majd Howard Stark-ot? Mert az a színész aki az első rész flashback-jeiben már biztos nem.  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3817 Dátum: 2009. április 03. - 14:00:44 »
A pletykákkal nem sok színész törődik (önvédelemből), márpedig a netes hírek többszörösen kimerítik a pletyka fogalmát. Minden baromságra nem reagálhatnak, biztos van jobb dolguk is. :) Sok esetben az IMDB-n is fenn van egy színész hetekkel, hónapokkal a film előtt, és akkor derül ki, hogy nem is tud róla. Szerintem ez nem a színész hibája, hanem a sok barom hírkeltőké.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3818 Dátum: 2009. április 03. - 14:03:15 »
Én is Kainnel értek egyet, nem kötelessége egy színésznek minden felröppenő baromságra reagálnia.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3819 Dátum: 2009. április 03. - 15:27:05 »
csakhogy ez nem holmi pletyka volt a faluvégről, hanem sok helyen meg volt erősítve. gyakorlatilag tényként volt kezelve.