Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1313881 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #3920 Dátum: 2009. április 18. - 20:29:28 »
Jap, itt elég realisztikus lett s emiatt tetszett már az Ultimatesben is.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3921 Dátum: 2009. április 18. - 21:44:03 »
Jók a conceptek. A Maszkok közül a 3. a best. (Amin az A betű nem a homlokán van hanem átmegy a szemén is) Ha nem lenne beöltözve az amerikai zászlóba lehetne akár Asshole-ként is értelmezni  :hehe: :hehe: :hehe:  ;) ;) ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3922 Dátum: 2009. április 18. - 21:57:56 »
Én is remélem, hogy kinézetre, az Ultimates vol. 2.-beli Am.Kap.-ra hasonlít, az tetszett eddig a legjobban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3923 Dátum: 2009. április 18. - 23:21:29 »
Ügyes designer, aki kitalálta, de gyakorlati érzéke az nulla. Ebben a szerelésben egyetlen színész sem lesz képes mozogni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3924 Dátum: 2009. április 19. - 09:17:58 »
Bale és Keaton is megoldotta vhogy :hehe:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3925 Dátum: 2009. április 20. - 13:23:12 »
Hát a filmeknél sosem a gyakorlati funkcionalitáson van a hangsúly a jelmezek tervezésénél. :D A valóságban Tobey-nek is állítólag valami 10-15 perc volt beöltözni a pókruciba, holott a képregényben és a rajzfilmben Peter pár másodperc alatt átvedlik. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3926 Dátum: 2009. április 20. - 18:11:50 »
Infók a Vasember 2 forgatásáról egyenesen Kirk Lazarus-tól.
Az első leforgatott jelenetben: "Tony Stark a kormány képviselőivel tárgyal a Vasember technológiáról. A Gary Shendling által játszott Stern szenátor bekeményít Tony-val szemben, és próbálja megizzasztani, valamint kizárólagos jogot akar kicsikarni tőle, a páncél-techonlógia katonai használatát illetően. A kormány meghallgatás emiatt kész káosz, de Tony a rá jellemző nyugodtsággal kezeli a szituációt.

"Ez az első folytatása egy olyan produkciónak, amely rajongók milliót tartja lázban, akiknek nem szeretnék csalódást okozni. Tony karaktere sokat fejlődik az előző részhez képest, bonyolultabb személyiségé válik, de ugyanakkor képes szórakoztatni is. Sajnos Mickey Rourke-al még nem vettem fel közös jelenetet, de láttam őt az egyik próbáján, és zseniális volt, emiatt nagyon várom a vele való közös munkát. Sam Rockwell-ben is kellemesen csalódtam, egy hűvös fickót vártam, de egy lehengerlően mulatságos színész ő. "
Forrás: comicbookmovie; slashfilm

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3927 Dátum: 2009. április 20. - 19:46:12 »
Köszi az infókat, jónak ígérkezik a Vas 2 már így látatlanban is. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3928 Dátum: 2009. április 28. - 15:44:44 »
Forog a Jonah Hex képregényfilm, a főszereplő Josh Brolin, John Malkovich és Michael Shannon. Egyenlőre róluk nem láthatunk képeket, de Megan Foxról máris érkezett egy fotó, csak úgy kedvcsináló gyanánt. Fox Brolin szerelmét játsza magát, mellesleg a fegyverrel is jól fog bánni.
http://www.benreilly.extra.hu/gal/Hirek_a%20Spidertomra/jonahhex.jpg
http://www.benreilly.extra.hu/gal/Hirek_a%20Spidertomra/meganfox1.jpg
http://www.benreilly.extra.hu/gal/Hirek_a%20Spidertomra/meganfox2.JPG
(Hej de meg tudnám abajgatni.)
A forgatókönyvet Neveldine és Taylor írták, a rendezést is elvállalták, később mégis távoztak a produkcióból. Brolin egy fejvadászt fog alakítani, akinek fel kell kutatnia egy voodooban jártas jóember, aki zombi katonákkal segítené a délieket a polgárháborúban.

Silver

• Zöld Manó

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3930 Dátum: 2009. április 28. - 19:37:25 »
Igen, nagyon hülyén áll rajta az a ruha.
Vicces, mert az első két kép alapján én sehogy se tudnám elképzelni majd Ms. Foxot Aspennek, de az utolsón meg tisztára olyan. Az a Fathom-film eléggé az operatőrön fog állni a jelek szerint...

BuB

• Pókfej
« Válasz #3931 Dátum: 2009. április 29. - 08:19:54 »
Hát nem semmi... sztem baba ebben a ruhában, Kán kánt is fog táncolni? :hehe: egyre jobban bírom a csajszit ;D
Amúgy ez a Hex film a moziba megy? Csak mert a westernek mostanában nem igazán teljesítenek vmi hú de jól a pénztáraknál... és ha már egy Punisher akciófilm is elhasal, ettől mit várnak... :headscratch:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3932 Dátum: 2009. április 29. - 10:23:49 »
Istennő  :brow: És még növésben van  ;D Lesz még jobb is.  :D Csak sajna kezd belecsúszni a csinibaba skatulyába, bár lássuk be komoly szerepet eddig nem nagyon szakított le.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3933 Dátum: 2009. április 29. - 10:33:27 »
Ez a Megan Fox nem tűnik olyan szende szépségnek, aki hagyni fogja magát beskatulyázni, vagy eltűntetni a sűlyesztőben. Van benne elég vagányság, és határozottság. Biztos hogy lesz még 1-2 nagyobb sikere.
This is a joke. A real practical Joke.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3934 Dátum: 2009. április 29. - 15:18:43 »
Jah, csak egyelőre arról nem tett tanúbizonyságot, hogy színészkedni si tud. Lehet, hogy sztár lesz, de nem mint normális színész.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3935 Dátum: 2009. április 29. - 15:27:45 »
Nem is fontos, hogy a kettő együtt legyen. A jó színésznőket úgyse olyan szerepekre válogatják be, ahol a külsejük számít.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3936 Dátum: 2009. április 29. - 15:28:28 »
A transformers beli szerepe alapján én azt mondanám, hogy tud színészkedni. :) és elég fiatal még, szóval fejlődhet még nagyon sokat a színészi játéka.
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3937 Dátum: 2009. április 29. - 15:33:47 »
Kit tartotok jó színésznőnek?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3938 Dátum: 2009. április 29. - 15:37:19 »
Ha csak egy valakit kellene mondanom, akkor Kathy Bates. Eddig nem láttam olyan szerepben, amiről ne tudta volna elhitetni, hogy az nem valódi. Hihetetlenül jól meg tudja ragadni mindig a szerepeket és tud pluszt hozzáadni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3939 Dátum: 2009. április 29. - 15:42:59 »
A transformers beli szerepe alapján én azt mondanám, hogy tud színészkedni. :) és elég fiatal még, szóval fejlődhet még nagyon sokat a színészi játéka.
A TransFormersben voltak színészek? Hol? Ki? És miért vágták ki az összes jelenetet akkor velük, és cserélték le arra a rakás idiótára?