Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319820 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Silver

• Zöld Manó
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4500 Dátum: 2009. szeptember 19. - 20:15:31 »
Azért.  :D Kedves figura. De nem hiszem hogy el bírok fogadni egy új Mr.T-t  :roll: A Snick*rs reklámban is nagyon keményen tolta az öreg.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4501 Dátum: 2009. szeptember 19. - 20:31:37 »
Nem fog annyira hiányozni ha meglátod hová süllyedt az öreg
http://www.youtube.com/watch?v=F3NCEqUjW9o

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4502 Dátum: 2009. szeptember 19. - 20:41:41 »
Ez magyarul is megy most a tévében. Amikor megláttam én is ledöbbentem, hogy szerepelhet itt Mr. T.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4503 Dátum: 2009. szeptember 19. - 20:50:31 »
Miért? Húst akart enni, ennyi az egész.  ;) Ő nem tehet róla, hogy mindezt felvették.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4504 Dátum: 2009. szeptember 19. - 20:51:45 »
Lehet hogy csak a barátai áldozata mint én?  :D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4505 Dátum: 2009. szeptember 19. - 21:45:38 »
Láttam én is a TV-ben. Azért a termékbemutató eleje lemaradt ahogy belép a studioba  :hehe: Azért nézzük el neki, hiába tartja jól magát már nem huszonéves.  :D

Miért? Húst akart enni, ennyi az egész.  ;) Ő nem tehet róla, hogy mindezt felvették.

:sepi:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4506 Dátum: 2009. szeptember 19. - 21:55:19 »
Mellesleg honnan is kellet lesüllyednie? Azért nem volt egy nagy sztár ő sohasem, max hírhedt hogy volt rajta 20 kiló arany a sorozatban, meg hülye haja volt.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4507 Dátum: 2009. szeptember 19. - 21:59:25 »
Így van. és így szerettük ! No meg a Rocky 3 Clubber Langjéért.  8)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4508 Dátum: 2009. szeptember 19. - 22:11:58 »
Jaja. :D Én is bírtam mindig, de sokkal elismertebb emberek jutottak már erre a szintre, nemcsak Mister T.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4509 Dátum: 2009. szeptember 20. - 09:05:05 »
Azért érdekes mert a Szupercsapatot sosem bírtam. A sztorit karaktereket egyenesen nevetségesnek találtam. Kivéve persze MrT-t... Őt sosem mertem volna kinevetni.  ;D Karakteres figura

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4510 Dátum: 2009. szeptember 20. - 09:23:08 »
A kedvencem Bolond Murdock volt. Nem, is tudom miért.?

venom75

• Pókfej
« Válasz #4511 Dátum: 2009. szeptember 20. - 10:11:18 »
Néhány részt láttam ,de valahogyan nekem nagyon primitív volt az egész.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4512 Dátum: 2009. szeptember 20. - 10:18:33 »
Én is őszintén bevallom, hogy nekem sem volt a kedvencem. Három-négy részt megnéztem belőle, de nem nyerte el a tetszésemet. Abból a korszakból inkább a Magnum és a Knight Rider volt a kedvencem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4513 Dátum: 2009. szeptember 20. - 11:05:15 »
Összeszedtem az utóbbi időszak megerősített bejelentései alapján azokat a Marvel filmeket, amelyek a következő néhány évben már biztosan a mozikba kerülhetnek:

Ant-Man

Bemutató dátuma: nem ismert

A Hangya és neje a Darázs mint ismeretes a Bosszú Angyalainak alapítói voltak, és éppen ezért a Marvel már évek óta próbál összehozni róluk egy filmet. A film jelenleg még csak ott tart, hogy van egy fix rendezője, Edgar Wright, aki egy akció és humor orientált alkotást szeretne készíteni, amelyhez már egy forgatókönyv vázlatot is írt. Ebben nemcsak Doktor Pym-et az eredeti Hangyát mutatja be, hanem gondolva az esetleges folytatásokra Scott Lang és Eric O'Grady (aki a filmben Pym laboránsa lett volna) személyét is, akik mindketten viselték a Hangya identitást.
A legutolsó infók szerint ezt a forgatókönyvet elküldték átdolgozásra, és a Pixar nagy érdeklődést mutat a project iránt. Az animációs rajzfilmeket készítő cég azonban megnyugtatta a rajongókat, hogy ők a film látványvilágának kidolgozását végeznék, a mozi élőszereplős akció lenne.

The Avengers - A Bosszú Angyalai

Bemutató dátuma: Május 4., 2012.

A Bosszú Angyalainak munkálatai már évekkel ezelőtt gőzerővel megkezdődtek már a Vasember filmben, amikor Nick Fury ekezdte összehívni a legendás csapatot. A készítők rengeteg utalást elrejtettek a Marvel Studios filmjeiben, mint Tony Stark műhelyében az asztalon fekvő híres pajzs, melyet Amerika Kapitány viselt, vagy a szuperkatona szérum a Hihetetlen Hulkban, amely szintén a II. világháborús hőssel kapcsolatos. A filmet Jon Favreau rendezheti, aki a Vasember első részével megalapozta a belé vetett bizalmat a Marvel berkein belül. Favreau többször azt nyilatkozta, hogy Mark Miller The Ultimates című képregénye volt rá nagy hatással, és saját forgatókönyvét is abba az irányba vinné, amiről a vol. 1 szól. Kezdetekben a film Hulk üldözéséről szólna, majd a hősök egy sokkalta nagyobb és az egész Földet fenyegető veszedelem miatt egyesítik erőiket Bruce Bannerrel és méregzöld alteregójával. Akik már biztosan láthatóak lesznek a filmben (hiszen szerződésük kötelezi őket):
Chris Hamsworth - mint Thor
Edward Norton - Bruce Bannerként
Samuel L. Jackson - Nick Fury szerepében
Robert Downey jr. - Vasemberként
Eva Longoria - akit tavasszal szerződtettek le véglegesen a Darázs szerepére
Don Cheadle - aki feltűnik mint War-Machine. Szóval csupa A-listás sztár.    

Blade Reboot

Bemutató dátuma: valamikor 2012-ben

A Blade Trinity, vagy ahogy nálunk futott, Szentháromság alaposan alulmúlta a hozzá fűzött várakozást, és háttérbe szorította a Fénybenjáró vámpírvadász karakterét, hogy átadja helyét egy csapat Éjcserkésznek. A film a rajongóknál bukott, és még az időközben indult TV sorozat is, amelyet a Spike TV egy évad után levett a műsorról. A Marvel azonban nem akarja veszni hagyni a Pengében rejlő lehetőségeket, és egy újrakezdés mellett döntött amellyel kapcsolatban 3 dolog biztos: trilógiának szánják, Stephen Norrington lesz a komplett trilógia rendezője, és Stephen Dorff visszatér bennük Deacon Frost szerepében, ugyanis a 3 részes összefüggő film Penge és Frost kezdeteit és harcát fogja bemutatni. Férfi főszereplője még nincs a projectnek, ahogy kész forgatókönyv sem, bár a legutóbbi Comic Con-on felolvastak néhány oldalt egy előzetes forgatókönyvből egy kiválasztott tesztközönségnek, akik odáig voltak érte. Ha ezt megfelezzük és elosztjuk a tényleges reakciókkal, akkkor is minimum jó Penge trilógiát várhatunk.

Deadpool

Bemutató dátuma: 2011

Lauren Shuler-Donner az X filmek producere és jó édes anyja több nyilatkozatában is megerősített, hogy számos spin-off filmet terveznek az X címekből, és ennek első lépcsőfoka, a Wolverine után, a következő nagy dobás egyértelműen a közönségkedvenc Deadpool lesz. Ezzel kapcsolatban egy régóta érlelődő félreértést is tisztázott. A Wolverine filmben látható Wade Wilson, és a későbbi Weapon XI, akit Stryker Deadpool-nak nevezz, egy és ugyanazon személy, bár két különböző színész alakítja őket. A Deadpool filmben azonban Ryan Reynolds lesz a nagypofájú bérgyilkos (aki most jelenleg a DC Zöld Lámpását, és nem vicc a Flash-t is eljátssza). A film egyszerre lesz eredetsztori és a Wolverine folytatása, párhuzamosan mutatják be Wade eredetét azzal, hogy a Rozsóval és Kardfoggal vívott fejvesztő csata után mi történt vele, és hogyan nyerte vissza humorban gazdag személyiségét. A rajongók várakozásával ellentétben a filmben, legalábbis az első részben Cable nem fog szerepelni, viszont Ajax és Black Tom mint ellenfelek feltűnnek.

Fantastic Four reboot

Bemutató dátuma: 2012

A Disney-Marvel fúzió hatására a vezetőség határozott úgy, hogy nem folytatják, hanem újrakezdik a Marvel leghíresebb családjának történetét, amely jócskán megosztotta a rajongókat. Sokak szerint túlságosan gyerekesre és vicceskedőre sikeredett, másik szerint a történet kidolgozatlansága és a rövidre szabott játékidő miatt lett a 2 rész olyan amilyen. De mind megegyeznek abban, hogy valami nagyon nem stimmelt ezekkel a filmekkel. A rajongók akarata szent, úgyhogy az F4 kap egy újabb mozis esélyt. Ezt is trilógiának tervezik, és minő meglepetés, a csapat a 3. rész végén egy iszonytató gonosz erő ellen veheti fel a harcot, akit 3 részen keresztül körvonalaznak folyamatosan a készítők. És ha már a készítőknél járunk, a film forgatókönyvét az az Akiva Goldsman jegyezheti, aki a Fringe (Rejtély), Legenda vagyok és Én a robot skriptjét is írta, de az ő nevéhez fűződik a csúfosan megbukott Batman & Robin is. Napjainkban pedig ő a producere a Jonah Hex-nek. A korábbi stábbal kapcsolatban: Tim Story-t messzire elrugdosták a project közeléből, és a korábbi filmekben az F4-et alakító színészekre sem tartanak igényt. Julian Macmahon azonban úgy tűnik visszatérhet Fátumként.

The First Avenger: Captain America

Bemutató dátuma:
július 22., 2011

A talán legjobban várt Marvel film, Steve Rogers történetét mutatja be, aki egy katonai kísérlet alanyaként a II. világháború élő jelképévé vált. A film kizárólag Steve eredetével és a II. világháborúval fog foglalkozni, egészen a jeges vízbe merülésig, amelyből az Avengers moziban szedik majd ki. A film forgatókönyvét Joe Johnston írja, és ezzel a filmmel kapcsolatban a legnagyobb a titkolózás. Hónapok óta tart a megfelelő színész kiválasztása, aki eljátszhatja a KAPITÁNYT, azonban egyes belső infók szerint ez már rég megtörtént, és hogy minél nagyobbat üssön a meglepetés ereje, a lehető legvégső pillanatig akarják húzni a bejelentést.

Gambit

Bemutató dátuma: Ismeretlen

Gambit szerepeltetése már az X2 óta érlelődik, ám ténylegesen csak a Wolverine filmben történhetett meg, Ami biztos, hogy Taylor Kitsch játszhatja újra Gambitet, a film pedig a Wolverine mozi után folytatódna, flasbackek formájában utalva eredetére. A mozit egy sötét, depressziós alkotásnak szánják.

Iron Man 2

Bemutató dátuma: Május 7., 2010.

A film szépen készülget, hamarosan befejeződnek a felvételek, és onnantól indulhat a speciális effektusok beépítése a filmbe. Mivel erről a filmről hamarosan úgyis özönleni fognak a hírek, képek és videoanyagok, bővebben most nem térnék ki rá.

Magneto

Bemutató dátuma: valamikor 2011 végén

Ez a film is rég érlelődik, ám érdemleges előrelépések nem történtek. A forgatókönyvet David S. Goyer már megírta, a rendező pedig nagy valószínűség szerint Bryan Singer lesz. A film az öreg Magneto (igen, Ian McKellen visszatér) visszaemlékezéseire épül, láthatjuk még gyerekként a koncentrációs tábor poklában, majd szabadulását, útkeresését, találkozását Xavierrel, és zajos szétválásukat és a köztük feszülő ellentétek kialakulását. A filmet idén már biztosan nem kezdik el forgatni, 2010 tavaszára tervezik a kezdést.

Runaways

Bemutató dátuma: Ismeretlen

A Marvel gondokkal küszködő folyton menekülő tinijeinek történetét az Avengers mozi utáni nagy blockbusternek szánják. Szóval 2012-nél hamarabb esélytelen hogy láthassuk a vásznon. A forgatókönyvet Brian K. Vaughan írja, ám még az is megtörténhet, hogy az egészből végül nem lesz semmi.

Spider-Man 4-6

Bemutató dátuma: Május 6., 2011 (Spider-Man 4)

A project egy rendkívül kaotikus időszakon van túl, ennek legfőbb oka, hogy a forgatókönyv rengeteg változtatáson ment keresztül. A triumvirátus visszatér mind a 3 részben, vagyis Raimi a rendezői székben, Tobey mint Peter Parker, és Kirsten Dunst MJ-ként. A stúdió berkein belül azt rebesgetik. hogy a forgatókönyvet, a kezdetben a 3 filmet összekapcsoló történet helyett azért írták át egy sztorisra, mert a készítők belátták, hogy a film nem egészen abba az irányba tart, mint a kezdetekben, és a rajongók is egyre inkább háborognak. Úgy tűnik, hogyha a 4. részbe Raimi belebukik, az 5. és 6. rész reboot lesz. (Adná az ég). Ebben az esetben új gárdával folytatják.

Thor

Bemutató dátuma: Május 20., 2011

Kenneth Brannagh vezényletével a Thor film kiváló esélyekkel rendelkezik ahhoz, hogy igazán nagyot durranjon. Brannagh egy nagyszabású eposzi történetben gondolkodik, és ehhez hosszú időn át tartó munkálatok és megfontolt színészválasztás is segíti. Thor szerepében hris Hamsworth-t láthatjuk, aki az ismeretlenségből került elő, és eddig csupán a Star Trek XI-ben láthattuk, mint James T Kirk önfeláldozó apját. Loki, Tom Hiddleston, Natalie Portman Jane Foster, Jessica Biel pedig a Varázslónő lesz. A film a jelenben játszódik, rengeteg Agardi jelenettel.

X-Men: First Class  

Bemutató dátuma: 2011

A film az X4 címet is viselhetné, azonban nem folytatása a trilógiának, hanem előzménye, amelyben a már eddigi részekben megismert mutánsok fiatalkorát követhetjük nyomon. Azt, hogyan tapasztalták ki képességeiket, hogyan alakultak barátságok és szerelmek a tagok között, és hogyan néztek szembe ellenségeikkel, akikből egyenlőre csupán Magneto és Nathaniel Essex a biztos. A tagok közül szerepelni fog Küklopsz, Bestia, Jean, Xavier prof és Storm. Tim Pocock már biztos szereplő int Küklopsz és Patrick Stewart is visszatér mint Charles Xavier.

X-Men Origins: Wolverine 2

Bemutató dátuma: valamikor 2011-ben (lesz az 2012 is)

Rengetegen látták Wolverine filmjét, de szinte mindenki a száját húzta tőle, mert valljuk be nem úgy sikerült ahogy az várható volt. A történet a játékidőhöz mérve összecsapottnak hatott, és sok dolog maradt megmagyarázatlanul. A 2. rész forgatókönyvét ezért Christopher McQuarrie-re bízták, aki már korábban bezsebelt egy Oscar díjjat is. McQuarrie a 2. rész történetét Japánba tervezte, bemutatta volna ahogy Logan a szamurájok ősi útját járja, újra szerelembe esik, és megküzd démonaival, valamint Omega Red-el és Ogun-al. Azonban a stúdió ezt az ötletet talomba tette és új forgatókönyvre adott megrendelést. A két elkészült könyvből aztán a legmegfelelőbbet fogják kiválasztani, vagyis még Japán sincs veszve.  :brow:  Hugh Jackman már aláírt a második részre, Gavin Hood rendezőt viszont messzire elzavarták a folytatástól.

... és végül 3 film ami a közeljövőben biztosan, a Namor film, mert nincs rá érdeklődés, a Silver Surfer, amely az F4 reboot miatt került parkolópályára, és a Black Panther film, mert a karaktert mellékszereplőként akarják valamelyik Marvel filmbe, de önálló filmet nem kaphat.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4514 Dátum: 2009. szeptember 20. - 12:20:55 »
Köszi Ben!  ;) Szép kis összefoglaló. Kiváncsi vagyok ezekből mennyi is valósul meg ténylegesen. A first class-ban szívesebben látnám Vihar helyett Emma Frostot ( aki mondjuk Küklopsz iránt érzett szerelme miatt hagyja ott a csapatot) , de annak örülök, hogy Sinister valamilyen formában szerepel majd.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4515 Dátum: 2009. szeptember 20. - 12:23:07 »
Idézet
korábbi filmekben az F4-et alakító színészekre sem tartanak igényt
Ez nagy kár, mert nem a színészeken múlott a dolog, és sikerült jól összeszedniük a színészeket. Bár talán Reed lehetett volna jobb is, de Alba szerintem jó volt Sue-nak.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4516 Dátum: 2009. szeptember 20. - 12:23:46 »
Most ezeket le kellene menteni és megnézni, hogy ezekből a tervekből mi fog így megvalósulni. :roll:
De jó kis összefoglaló volt, köszi Ben!

Viszont most gondolkodva a Rozsós japán sztorin, tényleg nem kellene erőltetni ezt a szálat. Az eddigi X filmekben semmi japós, szamurájos cucc nem látszódott rajta. (kezdve, hogy Rejtély milyen szépen elkalapálta egy két rúgással az első részben)

Az F4 színészeit sajnálom, főleg Jessicat :'(
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4517 Dátum: 2009. szeptember 20. - 12:24:43 »
Köszi Ben a részletes listát.
1: Amerika Kapitány film később lesz, mint a Bosszú Angyalai?
2: Hangya, Gambit, Runaways, Thor - szerintem ezekért kár.
3: Deadpool: király lesz!
4: F4 - kár a rebootért, jobb lenne folytatás. Különösen, hogy más színészek... áhh.
5: Jessica Biel, mint a Varázslónő? Nagyjából annyira áll messze tőle, mint Kirsten MJ-től.  :)
6: Pókember reboot nem kéne. Akkor tuti elviszik az irányt egy darkosabb megközelítésbe, ami nem lenne jó.
7: Penge már megbukott moziban, tévében... miért erőltetik? WS-nál jobb szereplőt úgyse találnak rá. Az a pali hiteles volt, színésznek is jó és jól is verekszik. Ezt kevesen mondhatják el magukról.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4518 Dátum: 2009. szeptember 20. - 12:27:58 »
1: Amerika Kapitány film később lesz, mint a Bosszú Angyalai?

The First Avenger: Captain America - Bemutató dátuma: július 22., 2011

The Avengers - A Bosszú Angyalai - Bemutató dátuma: Május 4., 2012.

Valamit elnéztél pajtás.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4519 Dátum: 2009. szeptember 20. - 12:31:08 »
Á, biztos megint a fórum időgép kavart be.  ;D