Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319679 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4560 Dátum: 2009. szeptember 22. - 13:53:52 »
Guglis infók szerint Pitt 180 centi magas, szóval a szerepre ebből a szempontból pont alkalmas. :) A Kapitány is csak a kilencvenes években nőtt hirtelen közel 2 méteresre, előtte egy teljesen átlagos testmagasságú férfi volt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4561 Dátum: 2009. szeptember 22. - 14:40:05 »
Nem tudom, ki kezdte el terjeszteni róla, hogy törpe.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4562 Dátum: 2009. szeptember 22. - 14:42:12 »
Jennifer Aniston.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4563 Dátum: 2009. szeptember 22. - 16:09:03 »
Lehet a farkára gondolt, így vágott vissza, hogy ő meg nem tudott teherbe esni. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4564 Dátum: 2009. szeptember 23. - 16:28:52 »
Két újabb színész csatlakozott a Thor film gárdájához. Egyikük Jaimie Alexander aki eddig sorozatokban jeleskedett, és Magyarországon a Kyle a Rejtélyes Idegen (Kyle XY) című sorozatban láthattuk ami a TV2-n ment. Jaimie az Asgardi harcosnőt, Sif-et játszhatja Kenneth Branagh mozijában.

A másik, Colm Feore, aki játszott néhány rendkívül jól sikerült filmben (pl az Ál/Arc-ban) és rengeteg xarban (mint a Riddick). Feore karakteréről egyelőre még nem árultak el sokat, de az biztos, hogy szuper bűnözőt személyesíthet meg.
http://www.slashfilm.com/2009/09/23/jaimie-alexander-and-colm-feore-join-thor/

Összevont üzenet ideje: 2009. szeptember 23. - 19:10:10
Az MTV eheti interjújában Edward Norton mond pár dolgot Hulk-ról és az Avengers moziról
http://www.mtv.com/videos/movies/439353/will-the-hulk-be-in-the-avengers.jhtml#id=1622096
« Utoljára szerkesztve: 2009. szeptember 23. - 19:10:10 írta Ben Reilly »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4565 Dátum: 2009. szeptember 23. - 21:39:46 »
Na, ő jó lenne Sif szerepére!  :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4566 Dátum: 2009. szeptember 23. - 22:36:12 »
Szif. Sz-szel. Elég rossz, hogy a távol-keleti neveken erőltetitek az angolos írást, de legalább kontinensen belül ne csináljátok már ezt, ha lehet.
Amúgy sajna nem teljesen tökéletes, mert Szif egyik ismert jelzője az Aranyhajú. Bár a Marvelnél ezt elég hamar elfelejtették, szóval ha ezt levesszük, igen, ez a kép alapján én elhinném, hogy egy északi istennő. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4567 Dátum: 2009. szeptember 23. - 22:54:00 »
Biztos Szif? Germán...
Én még sosem láttam aranyhajjal, (pedig olvastam több száz Thort) vagyis szerintem tuti.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4568 Dátum: 2009. szeptember 23. - 23:19:21 »
Biztos Szif. Olvass valamit a germán/skandináv mitológiából magyar nyelven, amit nem a Marvel adott ki. :)
És eredetileg aranyhajú, csak mivel Kirbyéknek (de szerintem inkább Stan Lee-nek) elég korlátolt ismeretei lehettek az északi mitológiáról, amiben nem segített, hogy a kezdeti Thor-történetek nagy részét Stan öccse írta, akiről később maga az Ember is megjegyezte, hogy gyakorlatilag semmit se tudott a témakörről (így lett Thor pörölyének neve egyszer Uru, amit aztán úgy védtek ki, hogy kitalálták, abból a fémből készült).

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4569 Dátum: 2009. szeptember 24. - 13:06:15 »
A Szellemlovas bemutatója után felvetették, hogy ha lesz még egy film a lángoló fejű motoros képregényhősből, akkor az reboot lesz, mivel eléggé rosszul sikerült az adaptáció. Azonban később már második részről beszéltek, Nicolas Cage pedig határozottan benne szeretne lenni a folytatásban, arról is szó volt már, hogy esetleg Európában fog "turnézni" a főhős. David S. Goyer fogja összerakni a sztorit, ha a stúdiónak sikerülne meggyeznie vele. Ezen kívül Avi Arad elmondta, hogy dolgoznak azon, hogy újrakezdjék a Fantasztikus Négyest és a Fenegyereket, de még az Ezüst Utazót is.  :brow:
http://www.slashfilm.com/2009/09/23/columbia-is-definitely-rolling-forward-with-ghost-rider-2-daredevil-and-silver-surfer-projects-confirmed/

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4570 Dátum: 2009. szeptember 24. - 13:12:44 »
Ne, csak rebootot ne! ;D Nekem semmi bajom nem volt a Szellemlovassal meg az F4-el sem. Jó történetet reboot nélkül is ki lehet találni ezekre a figurákra/szereplőkre is. Ez a reboot mánia már egy kicsit bosszantó...

És Thor ügyben talgabynak teljesen igaza van. A marvel elég sokszor csúsztatott, hogy finoman fogalmazzak :)
« Utoljára szerkesztve: 2009. szeptember 24. - 13:21:01 írta holloo »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4571 Dátum: 2009. szeptember 24. - 13:55:13 »
Ja, tipikus Marvel-es szemlélet. Ha valami nem megy jól, akkor újra kell indítani. Csak amíg ez még a képregényeknél elmegy, a filmekben már nagyon hülyén néz ki. Nekem sem volt semmi bajom a Szellemlovassal, sőt. De az F4-ből is lehetne még mit kihozni ugyanazokkal a szereplőkkel is.

Idézet
mivel eléggé rosszul sikerült az adaptáció
Mostanában így mondják, ha egy film nem 300 milliót hoz a konyhára, hanem csak urambocsá 200-at? Nevetséges ez a felfogás.  :drying: Főleg, hogy egyáltalán nem veszik figyelembe, hogy ezek akármennyire is nem hiszik el, rétegfilmek. Hiszen a fő rajongóik, a képregényesek nincsenek sokan. A köznép meg soha nem fog érte annyira rajongani, és őket aztán biztosan nem fogja érdekelni egy újradolgozott film.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4572 Dátum: 2009. szeptember 24. - 20:02:07 »
A Szellemlovas nálam aki abszolúte nincs képben a Ghostrider comic-okkal egész egyszerűen gyenge volt. ha van valami amit érdemes rebootolni vagy épp elfelejteni akkor ez az...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4573 Dátum: 2009. szeptember 24. - 22:26:08 »
Meg azt nem veszik figyelembe, hogy egy F4, vagy Ghost Rider képregény se volt soha olyan népszerű, mint egy Pók, vagy X-Men.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4574 Dátum: 2009. szeptember 24. - 22:50:50 »
Tudok neked olyan évet mondani, ahol a Pók-képregények a fasorba se voltak F4-hez képest. A Ghost Rider meg egy időben egymaga eladott annyit, mint azok együtt.
Manapság (oké, elmúlt 10 év) nem olyan népszerű ez a kettő.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4575 Dátum: 2009. szeptember 24. - 23:06:21 »
Gaby, miért kell neked minden hozzászólást az elmúlt 80 év távlatából vizsgálni? Nyilván én is úgy értettem. Mind tudjuk, hogy az X-Men meg is bukott, meg is szűnt egyszer, annyira nem vették. De szerintem mindenkinek egyértelmű volt, miről beszélek.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4576 Dátum: 2009. szeptember 25. - 09:31:03 »
Mondjuk úgy, hogy a magam egyszerű módján próbálnálak megtanítani arra, hogy úgy fogalmazz, hogy ne kelljen feltétleni ismernie téged és/vagy az adott témát az olvasónak ahhoz, hogy pontosan tudja értelmezni a hozzászólásaidat. :)
De hogy a konkrét példánál maradjunk, a "soha" szó itt abszolút nem volt igaz, csak a hazai közönségre nézve.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4577 Dátum: 2009. szeptember 25. - 18:36:56 »
Elsősorban mint kiderült, ezen a fórumon már mindenki jól ismeri egymást, vagyis miért ne fogalmazhatnék úgy, hogy ismerni kell engem, de főleg az adott témát az olvasónak? Nem hinném, hogy bárki lenne itt, akitől annyira idegen lenne a képregényes téma.  ;)
Oké, a "soha" szóban tényleg igazad van, ritkábban kéne használnom.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4578 Dátum: 2009. szeptember 26. - 00:50:01 »
Oké, a "soha" szóban tényleg igazad van, ritkábban kéne használnom.
Majd beállítok rá egy szűrőt, ami a hozzászólásaidban lecseréli "nagyon ritkán"-ra. ;D
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4579 Dátum: 2009. szeptember 26. - 06:58:13 »
Ééés igen! A héten elkezdődött a Thor film forgatása méghozzá Las Vegas városában. A munkálatok remekül haladnak, és ennek hála egy teaser-t már kaptunk is