Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319790 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Silver

• Zöld Manó
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4600 Dátum: 2009. október 03. - 12:06:15 »
Amit persze a stúdió pg 13-nak akar. Nem kérdés, ki lesz a győztes.

Csak az érzékeny lelkedet akarják megóvni pepo !  :lol:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4601 Dátum: 2009. október 03. - 12:58:15 »
Igen, szerencsére a saját bőrömön nem tapasztalom meg a széttépett, szétvágott, vagy szétrohadt testek szagát és látványát. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4602 Dátum: 2009. október 03. - 13:32:30 »
Szerintem kicsit el vagytok tévedve, és ez megmagyarázza azt is, hogy miért nem csíptétek a Ghost Ridert. Az a képregény sosem volt 16+-os, vagy ilyesmi. Sosem volt olyan látványvilága, mint mondjuk a Spawnnak, vagy ilyesmi. Egyáltalán nem indokolt az R besorolás hozzá. Attól nem lesz jobb egy film (sőt, időnként rosszabb), ha több vért mutatnak benne. Amikor először leégett róla a hús, az a rész messze túltett mindenféle R-es látványon érzelmileg, ha ilyeneket tesznek bele, az simán elég lesz. Persze lehet, hogy csak velem van a baj, mert én mindig halálra untam a véres látványhorrorokat, mindig a pszichohorror tetszett inkább.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4603 Dátum: 2009. október 03. - 13:46:45 »
A képregény eredetileg egy misztikus Megtorlóról szólt, és több hulla volt benne, mint a Robotzsaruban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4604 Dátum: 2009. október 03. - 13:54:53 »
Az nem mérvadó, hogy mennyi hulla van benne. 13+-osban is lehet ezernyi hulla. Az számít, hogy mit mutatnak meg az elhalálozásukból.  :nezze:
És nagyon nem szólhatott misztikus Megtorlóról, mert a Megtorló kinyírta az összes ellenségét, míg a Szellemlovas sokkal inkább csak kiégette a lelkét.  :D De nem ölte meg őket.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4605 Dátum: 2009. október 03. - 14:56:21 »
Ööö... ugye tudod, hogy ez az egész bosszúállós-antihősös dolog csak jóval az első széria közepe felé indult, addig egy echte démoni figura volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4606 Dátum: 2009. október 03. - 17:06:39 »
Nem, onnan csak néhány számot olvastam. Folyamatában csak kb. az 50. résztől van meg.
De mindegy is, mert a filmbeli láthatóan az új verziót adta vissza, vagyis a bosszúállósat.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4607 Dátum: 2009. október 05. - 11:09:37 »
Igen és az angyalos dolog is csak sokkal később került bele valamelyik miniben. Ettől függetlenül nekem semmi bajom nem volt a filmmel (sőt ki merem jelenteni, hogy még tetszett is valamennyire), szerintem sem kell hullákkal meg véres jelenetekkel telepakolni a filmet, sokkal inkább érdekes sztorival, látványos harcokkal stb. Goyer forgatókönyvírónak mindenesetre remek (és remélem még véletlenül sem kerül be a rendezői székbe, mert sajnos rendezni azt nem tud) tényleg elég sok jó történet/ötlet fűződik a motoros és lángoló karakterhez, amit végre filmen is jó lenne látni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4608 Dátum: 2009. október 05. - 19:28:52 »
Stellan SkarsgÃ¥rd is leszerződött a Thor filmhez.  :o Ez azért is roppant érdekes, mert a drogbirtoklásért lekapcsolt édes fiacskáját akarták eredetileg a címszerepre. Arról még nincs infó kit fog alakítani.

"Azt akarták, hogy úgy szerződjek le a filmre, hogy ne olvassam el előtte a forgatókönyvet. Én ezt elutasítottam. Aztán csak elküldték, de olyan kódolás volt benne, ami csak egyszer engedte kinyomtatni a forgatókönyvet" -mondta a színész a TT spectra-nak.
http://www.ystadsallehanda.se/article/20091004/TTNOJE/110049978/2160/TYCKTTANKT/&/Stellan-Skarsgard-spelar-i-%E2%80%99Thor%E2%80%99
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=59763

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4609 Dátum: 2009. október 06. - 20:02:06 »
Fake természetesen, de azért

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4610 Dátum: 2009. október 06. - 20:05:15 »
Ráadásúl egy figurába lett belemontírozva? :D
remélem azért a filmben jobban megcsinálják  :hehe: :lol:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4611 Dátum: 2009. október 06. - 23:50:08 »
Én itt is az Ultimates-verziónak örülnék igazán. Tudom, hogy ez szokás volt réggebben a vikingeknél, de legalább az a röhejes sisak ne legyen a fején.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4612 Dátum: 2009. október 07. - 08:09:28 »
Véleményem szerint a filmben majd egy ultimate/klasszikus hibrid ruhát láthatunk.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4613 Dátum: 2009. október 07. - 14:59:26 »
Az égvilágon semmi köze sem lesz az Ultimate Thor ruhájához a filmesnek. Néhány hónappal ezelőtt láttam egy kémfotót arról a casting-ról amelyre még Stellan fiát is behívták, és ő felpróbálhatta a cuccot. Ami nekem feltűnt, hogy nagyban hasonlít ahhoz a concept-hez amit egyszer már betettem a filmes Thor ruháról, és kb 70% megegyezik a mostani Thor szerkóval ami a 616-os világban fut.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4614 Dátum: 2009. október 07. - 15:05:37 »
Akkor nyugodt vagyok! Lehet nem hiába használtam.

És most itt megosztanék vmit veletek, ennél jobb helyet hirtelen nem találtam. ;D

SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4615 Dátum: 2009. október 07. - 15:14:59 »
Hú ez marhajó lett BuB. Szóval ehhez kellett az a filmes Pók ruha minta?  ;D Az Özvegynek meg jó nagyok a... szemei.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4616 Dátum: 2009. október 07. - 15:32:49 »
Hihetetlenül jó kép Bub. :o (gyorsan le is mentettem ;D ) Le a kalappal! Nagyon tetszik, főleg Póki. Remélem nem sértődsz meg, de találnod kellene egy jó kihúzót és a rajzaid már simán elmennének a Marvel képregényekbe is, annyira jók. ( de a Pókid már simán odavaló!) ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #4617 Dátum: 2009. október 07. - 15:36:38 »
Köszke. :D
Ja, próbáltam Scarletett venni alapul. ;D

Nem, nem sértődök meg, én csináltam. ;D Most kivételesen tollal, és nem a Ps-ben. Ezért lett felemás, a végére eléggé elfáradtam...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #4618 Dátum: 2009. október 07. - 15:45:58 »
Bub valóban baromi jó a rajz, főleg a színezés. Nem kevés munka lehetett.
Két észrevétel, amivel még jobbá tehenéd őket (azért figyeltem fel ezekre, mert nálam is gyakori hiba mindkettő), a tuskihúzásnál ne fix vonalvastagságot használjál, hanem a körvonal legyen vastagabb, míg példül az arcokon, vagy a rucikon a ráncok sokkal vékonyabbak.
Ezt én úgy oldottam meg (ahogy látom te is tűfilces rajzokat scannalsz, majd PS-ben színezed), hogy csak azokat a vonalakat, amiket vékonyítani akarsz rajzold át a PS-ben, majd alóla töröld ki az eredeti vonalat.
A másik, amikor egy rajzot aminek fehér a háttere kimásolsz egy külön rétegbe, marad körülötte egy kis fehér zizi, azért, hogy ez ne látszódjon nagyon vékonyan húzd át ezeket a színégető eszközzel.
Asszem, ennyi, valóban jó a rajz, a tehetséged bőven megvan hozzá, hogy baromi jó dolgokat csinálj, amiket leírtam, azok pusztán rajztechnikai kérdések, és a technikát lehet tanulni (igazábol csak tanulni lehet), míg a tehetséget nem, úgyhogy te nagyon jó úton haladsz, csak így tovább.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4619 Dátum: 2009. október 07. - 15:51:40 »
Igen, én igazság szerint kíváncsibb lennék a nyers, kihúzatlan változatra (ezzel még tényleg mindig gondjaid vannak). De egy dolog eléggé fura, még kicsiben is: Kapi pajzsa. Ez most vagy ovális és gumiból van, vagy nem elképzelhető 3D-ben.