Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319896 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4620 Dátum: 2009. október 07. - 15:55:29 »
Köszi szépen. :D
Jóhogy ezt a kihúzást elmondtad, soha az életben nem tanultam kihúzni, csak simán átrajzolom filccel a cuccot.

Ja a fehér zizzi itt-ott ott maradt... pedig asszem a legnagyobb kijelöléssel csináltam, még radíroztam is utána ahol láttam. De akkor majd emezt is kipróbálom, jónak tűnik. Én most egy másik cuccnál vettem észre, ha szendvicspozitívra állítom, akkor alkalmazkodik/belesimul (?) a réteghez és úgy is eltűnnek.

szerk:
Hát ez már nincs meg grafitban, mert papíron húztam ki.
Kapi Pajzsa meg papíron elég s...r lett, így ps-ben próbáltam szerkeszteni rá vmit.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4621 Dátum: 2009. október 07. - 19:00:36 »
BuB, ez tényleg nagyon jó rajz lett, szerintem beküldhetnéd a Marvel-nek.  :brow:

BuB

• Pókfej
« Válasz #4622 Dátum: 2009. október 07. - 19:07:44 »
És ők visszaküldenék. ;D
Köszi azért. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4623 Dátum: 2009. október 07. - 19:12:38 »
BuB sose becsüld alá a képességeid. Azért vannak a barátok hogy ezt megtegyék helyetted.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4624 Dátum: 2009. október 07. - 19:49:47 »
Nekem csak Kapi feje az ami nem tetszik rajta. Szemből nézve a jobb szeme nagyon kívül esik, nem arányos az arca. De kezdésnek jó kép.  ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #4625 Dátum: 2009. október 07. - 20:02:30 »
BuB sose becsüld alá a képességeid. Azért vannak a barátok hogy ezt megtegyék helyetted.
Köszi Ben, kedves tőled. ;D

Igen, más is mondta, hogy Kap kritikán aluli. ;D

Silver

• Zöld Manó

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4627 Dátum: 2009. október 07. - 20:22:46 »
Brody-t valahogy nem tudom elképzelni akciófilmsztárként.  :headscratch: De elég sokoldalú színész, remélem megoldja.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4628 Dátum: 2009. október 07. - 20:36:36 »
Nekem is ez jutott először eszembe. De kiváncsian várom ezt a filmet. És bojkottálni fogom az összes trailert és egyebet... Nem akarom megnézni az üsszes vagány részt. Az AvP2-ben is ( és még millio máshol) ezt lőtték el a szemetek...

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4629 Dátum: 2009. október 07. - 21:58:48 »
Özvegy jobb melle sokkal nagyobb, mint a bal. Vagy a bal sokkal kisebb, mint a jobb.

Egyébként nagyon jó rajz lett!
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4630 Dátum: 2009. október 08. - 14:44:15 »
Nekem is tetszik az ötlet, hogy így egymás mellé hozni a filmes angyalokat ;) ügyes vagy persze mindenkinek még sokat kell gyakorolni, ami nekem nagyon tetszik az a digitális színezési technikád, renndkívül profin csinálod,a ruhák ráncait az arbőrt stb.. persze anatómiát és az arcot tanulni kell de egy illusztrációnak tökéletesen elmegy ;) Mondjuk a Marvelhez való beküldéssel küldéssel szerintem még várjál kicsit ;) ezt azért mondom csak... mert kicsit jobban benne vagyok a témába... képzőre készülök nap mint nap rajzolok és tudom, hogy sokat és nagyon sokat kell gyakorolni és rajzolni, jó úton jársz, csak így tovább :) kíváncsi lennék más rajzodra is ^^

BuB

• Pókfej
« Válasz #4631 Dátum: 2009. október 08. - 15:47:44 »
Köszi mindenkinek. :)

Ez már tényleg off:
De itt fent vannak a cuccaim.
http://dark-bub.deviantart.com/

És az egyik kedvencem. ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4632 Dátum: 2009. október 08. - 16:05:16 »
Szép rajzok BuB, ügyes vagy :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4633 Dátum: 2009. október 17. - 17:40:28 »
Egyre inkább várom a Green Lantern filmet, főleg most, hogy a Watchmen Rorschach-ja, a Rémálom az Elm utcában reboot Freddy Kruger-e, Jackie Earle Haley lesz a film főgonosza, Sinestro.  :brow:

és tényleg csak kisbetűvel halkan teszem hozzá, hogy a DC/Warner szeretné a Marvel Studios példáját követni, és egy
Superman cameo-t írtak a forgatókönyvbe.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4634 Dátum: 2009. október 17. - 17:47:14 »
Fordítva, a Warner előbb akarta a JLA-t előkészíteni, csak a Marvel előbb kezdte a megvalósítását az Angyaloknak. Úgyhogy most a Warner nézi a Marvelt, hogy megy nekik. (Mondjuk nem csodálom, a komplett mizéria milliárdokba fog kerülni, szóval kegyetlen nagy filmes project.)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4635 Dátum: 2009. október 17. - 18:10:32 »
Ennek a színésznek a valóságban is olyan reszelős a hangja, vagy azt utólag tették olyanná a Watchmenben?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4636 Dátum: 2009. október 17. - 18:12:40 »
Én úgy olvastam, hogy elváltoztatta a hangját, nem segítettek rajta.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4637 Dátum: 2009. október 17. - 18:13:43 »
A héten szobatársaim néztek Battlestar Galacticát, abban is volt egy hasonló hangú színész, utána percekig kerestem, hogy melyik volt Rorschach. Kiderült, hogy egyik sem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4638 Dátum: 2009. október 17. - 18:30:59 »
Lauren Shuler-Donner aki régóta a vállain cipeli az X-Men filmeket az Empire-nek tett nyilatkozatot az franchise jövőjéről.

http://www.empireonline.com/features/future-of-x-men-franchise/

It's actually the story we wanted to use for the first Wolverine film, but [Fox head honcho] Tom Rothman preferred to set the character up with an origin story first. This movie will really focus on the relationship between Wolverine and Mariko, the daughter of a Japanese crime lord, and what happens to him in Japan. We're very fortunate to have a story mostly outlined for us [from the comic book arc co-written by Chris Claremont and Frank Miller]. And we wanted an A+ writer, so we want to Chris McQuarrie (Valkyrie, The Usual Suspects). He came in and has tightened the story and got really immersed in the whole thing - he's in Japan in his head!

"Eredetileg azt a sztorit akartuk az első Wolverine részben felhasználni, amit most a másodikban, de a Fox fejese Tom Rothman ragaszkodott hozzá, hogy először egy eredettörténetet kell bemutatnunk. A második rész Wolverine és Mariko kapcsolatára fog fókuszálni, nagyon szerencsés helyzetben vagyunk, mivel ez a sztori olvasható volt a képregényekben, eléggé ismert. A filmhez mindenképpen egy A+ kategóriás írót akarunk megnyerni és Chris McQuarrie forgatókönyvíró (Valkűr, Közönséges bűnözők) pont megfelelő erre a feladatra." - vagyis mégiscsak Japánba teszik a sztorit  ???

What's cool about this part of the saga is that Wolverine will be fighting in a different style to what we've seen before. Mariko's father has this stick-like weapon, so Wolverine will have to fight against that. There'll be samurai, ninja, katana blades, different forms of martial arts - mano-a-mano, extreme fighting. We're going to come up with a new style of fighting. It's going to be awesome."

"Mi lehet klasszabb annál, ahogyan az ellenfelek másféle stílusban küzdenek egymással? Mariko apja rúd-szerű fegyvert fog használna Wolverine-nel szemben. A második részben lesznek szamurájok, nindzsák, katanákkal és egyéb hasonló fegyverekkel fognak harcolni egymással a szereplők" -nyilatkozta Donner"

"I want to ignore the version of Deadpool that we saw in Wolverine and just start over again. Reboot it. Because this guy talks, obviously, and to muzzle him would be insane.

Azt is elmondta, hogy nem érzi problémának azt, hogy Ryan Reynolds elvállalta a Zöld Lámpás szerepét is, ettől függetlenül még mindig ő játszhatja el Deadpoolt a mozifilmben. A producer azon van, hogy a Wolverine-ben látott Deadpoolt elfelejtsék a nézők és újra akarja kezdeni a figurával az alapoktól, ezúttal teljesen a képregényre fognak támaszkodni. De akkor mi a búbánatnak szúrták ki a szemünket azzal a bevarrt szájú csókával ha tudták hogy nem működhet? :stupid:

Na de jöjjön a feketeleves:
     The Future Of The X-Men Franchise
Magneto

"David Goyer has written a brilliant script. It starts in the concentration camps and has Magneto coming out of there. But you know, I'm not sure that film is going to be made. The studio has a wealth of potential stories, and they have to stand back and decide which ones to make. And Magneto, I think, is at the back of the queue. Maybe it'll get made in five years - who knows? I can tell you that Ian McKellen won't be playing the character the whole way through. We used Lola technology in X-Men 3 to de-age Ian and Patrick for one scene, but it's very expensive. To do that for a two-hour movie would be prohibitive financially. And to find a younger actor to fill Ian's shoes, that's pretty daunting. It's not easy."

"A Magneto mozi se fog elkészülni egyhamar, Donner szerint David S. Goyer kiváló forgatókönyvet írt, de a teendők listáján a legutolsó helyet foglalja el a film. 5 éven belül biztosan nem fognak hozzálátni a forgatáshoz és Sir Ian McKellen nem fog szerepelni az alkotásban, ugyanis ez egy eredettörténet lesz és egy sokkal fiatalabb színészre lesz szükségük. Az X-Men 3-ban egy úgynevezett Lola elnevezésű technológiát használtak, hogy megfiatalítsák Patrick Stewart-ot, amit tudnának használni a Magneto film esetében is, de mivel az eljárás iszonyat drága, így a Magneto is nagyon sokba kerülne.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4639 Dátum: 2009. október 17. - 18:42:47 »
Bírom, hogy iszonyat drága a fiatalítás. Fogadjunk, hogy a 20 milliós költséget egy francia játékfejlesztő cég kihozná félmillából. És jobb lenne.

Deadpoolnál szerintem a közönség reakciók után döntöttek úgy, hogy ez nem lesz jó.