Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1311512 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #300 Dátum: 2007. november 06. - 21:29:49 »
Ja persze...akkor neked még nem volt igazán szívós vírussal dolgod. Egyszercsak kékhalál, utána már be sem tölt a windows. Szép kis formázás a vége mindig. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #301 Dátum: 2007. november 06. - 22:02:22 »
Dehogynem!Pont most falja a c-meghajtómat,de az istennek nem bírom megtalálni,nem lényeg hogy legfrisebb vírusadatbázis :spidey:Valószínű hogy formázás lesz a vége :drying:

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #302 Dátum: 2007. november 07. - 11:40:59 »
aki nem ért hozzá az ne is próbálkozzon vele, mert bekap egy vírust és csak a baj van vele.
Sajna ebben a trailerben nem volt túl sok új dolog, de azért én is várom már, és reménykedek, hogy jó lesz, mert Jr-t nagyon csípem mint színészt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #303 Dátum: 2007. november 07. - 13:14:52 »
Ha a Fantasztikus Négyesre azt mondták, hogy csak egy újabb Hihetetlen család, akkor a Vasember filmre azt mondják majd, hogy csak egy újabb Superman film, csak páncélban.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #304 Dátum: 2007. november 07. - 15:05:10 »
Szerintem nem. Ilyen alapon sok film ugyanaz, csak más körítésben.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #305 Dátum: 2007. november 07. - 15:08:25 »
Így van. Eötvös professzor kisfilmjei is valójában álcázott Fátum féle világuralomra törő kísérletek...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #306 Dátum: 2007. november 07. - 15:12:38 »
Mármint Öveges, nem?

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #307 Dátum: 2007. november 07. - 16:32:51 »
pont a FF-re mondtak, hogy hihetetlencsalad utanzat??? Oke aki nem ismeri. Meg ha Torchot felcsereljuk Quicksilverre, akkor ugyanazok a kepessegek mind2 csalad.
(de be kell vallanom a Hihetetlencsalad sokkal jobban lett megcsinalva mint az FF, nekem felkerult a top 10-be)
De ma mar ki tud ujat kitalalni?
(ki latta a South Park "Simpsonek mar megcsinaltak" epizodjat?)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #308 Dátum: 2007. november 07. - 16:51:17 »
pont a FF-re mondtak, hogy hihetetlencsalad utanzat??? Oke aki nem ismeri. Meg ha Torchot felcsereljuk Quicksilverre, akkor ugyanazok a kepessegek mind2 csalad.
Nálunk lehet, hogy ezt mondták, mert igazán csak elég kevesen ismerik az F4-et, de ez a film is az amerikaiaknak készült és ők azért tudták, hogy hova tegyék az F4-et (elvégre azon nőttek fel) meg a Hihetetlen Családot.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #309 Dátum: 2007. november 07. - 17:16:55 »
Én nem vagyok ebben olyan biztos. Mennyien is élnek Amerikában? Az F4-nek most van olyan 50000 olvasója, persze a 45 év alatt ennél sokkal több volt, de akkor sem lehet több néhány milliónál. Vagyis az amerikaiak kb. 10 %-a ismeri a képregényt, vagy a rajzfilmet (hasra). Szerintem ezért is készült poénosra a film, nem komolyra, mint a többi Marvel film, mert ha komolyra veszik, a Hihetetlen család után tuti bukta lett volna. Az is bizonyítja, hogy a kutya se ismeri ott az F4-et, hogy Darth Vaderről se tudták, hogy Fátumról mintázták.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #310 Dátum: 2007. november 07. - 18:02:45 »
aki nem ért hozzá az ne is próbálkozzon vele, mert bekap egy vírust és csak a baj van vele.
Sajnos így van, nem értek ilyenekhez...
Én amúgy nem láttam a Hihetetlen családot. Érdemes megnézni?
Amúgy tényleg, ki tudta ezt a Darth Vader-Fátum dolgot? Amikor volt egy csatornán a képregényekről műsor, ott megemlítették. Asszem a Múzeumon.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #311 Dátum: 2007. november 07. - 18:09:36 »
Én amúgy nem láttam a Hihetetlen családot. Érdemes megnézni?
Érdemes, nézd csak meg. ;)

Amúgy tényleg, ki tudta ezt a Darth Vader-Fátum dolgot? Amikor volt egy csatornán a képregényekről műsor, ott megemlítették. Asszem a Múzeumon.
Én egyszer egy George Lucas interjúban is olvastam, ha jól emlékszem.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #312 Dátum: 2007. november 07. - 18:32:38 »
Mármint Öveges, nem?

De  :lol: :lol: :lol:

A Dart Vödör és Fátum kapcsolatról én is vmi dokumnetumfilmben hallottam először.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #313 Dátum: 2007. november 07. - 18:37:48 »
Köszi, Sepi! Majd érdeklődöm ismerősöknél, valakinek biztos megvan.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #314 Dátum: 2007. november 22. - 12:50:46 »
Új alapokon a Fénybenjáró?

Úgy tűnik két sikeres, majd egy kevésbé sikerült mozifilm és egy nem túl nézett sorozat után Penge újrakezdi karrierjét. A Marvel ugyanis szeretne egy teljesen új alapokon álló mozifilmet készíteni a Fénybenjáró karakterével, ami a New Line stúdiónak nem igazán tetszik.

Úgy tűnik a szebb napokat is megélt Penge franchise feltámasztását tervezi a Marvel Comics. A képregénykiadó kapcsán ugyanis a minap elkezdődött a pletyka, miszerint a cég nem elégedett egyik legismertebb karakterének filmes karrierjével. Mi tagadás, az első két rész után a Penge: Szentháromság sikertelensége valamint a nem túl népszerű tévés sorozat kissé megkoptatta a név addigi makulátlan ragyogását.

A Marvel úgy döntött, hogy egy teljesen új alapokra helyezett mozifilmmel rukkol elő, mellyel újraértelmeznék Penge karakterét és minden tulajdonságát. Ezt a 30 Days of Night sikere valamint a The Incredible Hulk esetében is bevetett "újraindítás" pozitív fogadtatása váltotta ki. A New Line természetesen nem lelkesedik az ötletért, főleg úgy, hogy a Marvel már nem őket akarja megbízni a film elkészítésével.

Ráadásul a rajongóknak egy új Pengével kell megbarátkozniuk, hiszen a kor miatt Wesley Snipes már eleve hátránnyal indul egy esetleges meghallgatáson.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #315 Dátum: 2007. november 22. - 14:18:51 »
kár pedig Snipes nagyon penge Penge volt

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #316 Dátum: 2007. november 22. - 15:26:48 »
Az igaz csak tudod egy olyan vámpírvadász, akit a vérszívók nem, de az FBI és az amerikai adóhatóság el tud kapni, valahogy nem igazán hiteles.  :twisted:

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #317 Dátum: 2007. november 22. - 17:47:59 »
A Penge sorozatot még nem láttam,de most van lehetőségem rátenni a mancsom :)Érdemes vesződni vele?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #318 Dátum: 2007. november 22. - 17:50:50 »
Nem, én az első részt sem tudtam végignézni. :drying:

Todd

• Pókfej
« Válasz #319 Dátum: 2007. november 22. - 18:14:31 »
Akkora egy baromság, az, hogy 10 éves filmeket kezdenek előlről, hogy az hihetetlen, ez a Hulk is, most meg Penge (és már a Resident Evilek ujrakezdése is tervbe van véve), volt kettő kiválló Blade filmünk, szedjék össze magukat, és csináljanak egy négyet, de inkább ne, de még az is jobb lenne, mint így.
Egy rakás egyéb képregény lenne, amit meg lehetne filmesíteni, miért ragadnak le ugyanazoknál?