Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319095 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5300 Dátum: 2010. március 16. - 07:45:05 »
Tegnap óta rendben folyik a a Zöld Lámpás forgatása, és néhány fotó már is van, rögtön az elsőn Ryan Reynolds kezét érdemes figyelni:
http://www.comicbookmovie.com/images/uploads/thering.jpg
http://www.comicbookmovie.com/images/uploads/DSC07188.JPG
http://www.comicbookmovie.com/images/uploads/DSC07172.JPG
http://www.comicbookmovie.com/images/uploads/DSC07215.JPG
http://www.comicbookmovie.com/images/uploads/DSC07211.JPG
Az infó szerint, egy bárjelenetet vettek fel, amelyben Reynolds-on kívül Blake Lively (ő játssza Carol Ferrist) és Jay O. Sanders szerepelt.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5301 Dátum: 2010. március 16. - 08:23:58 »
A Csillagkapuban az a jó, hogy minden bolygón megközelítőleg 200-20.000 ember él összesen, és mindegyik két napi járóföldön belül a csillagkapuhoz. Amelyik blygón meg többen éltek ennél, azt mind kivétel nélkül elpusztították. Ja, és mindenki angolul beszélt.
Mivel a Treket megvédte Ben, én egy kicsit had védjem a Csillagkaput. Azért él ennyire kevés ember minden bolygón, (valójában egyébként nem is mert rengeteg fejlett civilizációt felfedeznek ;)) mert a goaudok rabszolgái. ;) Ezért is élnek ennyire közel mind a kapuhoz, és ezért ennyire elmaradottak stb. És minden bolygóra a Csillagkapukon át vitték el az emberek a Földről. És nem mindenki angolul beszél, hiszen azért utazik velük egy nyelvész, mert minden egyes bolygón más más nyelven (ősi földi nyelven vagy annak egy eltorzult változatán) beszélnek.

A Predators eddig jónak tűnik, Antal Nimródnak bizalmat szavazok, eddig mindegyik filmje tetszett, remélem nem ez lesz az első, ami béna lesz. :) Az, hogy milyen a környezet... hmmm... biztos, hogy ez a predik bolygója? Még sosem láttuk a predik bolygóját, ha jól emlékszem az AvP2-ben sem mondták egy szóval sem, hogy az a főbolygó.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5302 Dátum: 2010. március 16. - 08:32:18 »
Ez is igaz holloo, nem gondoltam még rá, de valóban nem hangzott el, hogy az AVP 2-ben a Predik bolygója szerepel. Legalábbis a filmben biztosan nem, azt meg hogy mit gondoltak a készítők amikor csinálták magas ívben lesz*rom.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5303 Dátum: 2010. március 16. - 08:38:52 »
A Földön vannak esőerdőkkel borított területek és felhőkarcolókkal és modern épületekkel tarkított városok? Mert ha igen, akkor a Predik bolygóján miért ne lehetne jelen ez is az is. Attól, hogy az AVP2-ben egy várost mutattak, attól még simán játszódhat a Predators a Predik dzsungelében. Sőt az egyik karakter, akit Fishbourne játszik, a sztori szerint évek óta rejtőzik a Predik bolygóján. Kérdem én mi a hihetőbb: életben maradhatna-e a Predik városaihoz közel, vagy a inkább a dzsungelben, ahol rengeteg a rejtekhely?

Todd

• Pókfej
« Válasz #5304 Dátum: 2010. március 16. - 08:45:05 »
Ban, ha jól emlékszem, ezt már túltárgyaltuk, és mindenki el is fogadta. Fölösleges ismét felhoznod, mert nem keltünk vele vitába.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5305 Dátum: 2010. március 16. - 08:46:47 »
Ban,

Ne magázz.  :)

És bocsi, nem emlékeztem, hogy ez már volt téma.  :-[

Todd

• Pókfej
« Válasz #5306 Dátum: 2010. március 16. - 08:49:27 »
Ja, azt hittem szándékosan jössz már megint ezzel.
Kéne enni mindkettönknek egy Cavintont. :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5307 Dátum: 2010. március 16. - 08:50:36 »
Meghívlak egy dupla sajtosra nefelejcs koktéllal.  :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5308 Dátum: 2010. március 16. - 11:06:59 »

A Csillagkapuban az a jó, hogy minden bolygón megközelítőleg 200-20.000 ember él összesen, és mindegyik két napi járóföldön belül a csillagkapuhoz. Amelyik blygón meg többen éltek ennél, azt mind kivétel nélkül elpusztították. Ja, és mindenki angolul beszélt.
Mivel a Treket megvédte Ben, én egy kicsit had védjem a Csillagkaput. Azért él ennyire kevés ember minden bolygón, (valójában egyébként nem is mert rengeteg fejlett civilizációt felfedeznek ;)) mert a goaudok rabszolgái. ;) Ezért is élnek ennyire közel mind a kapuhoz, és ezért ennyire elmaradottak stb. És minden bolygóra a Csillagkapukon át vitték el az emberek a Földről. És nem mindenki angolul beszél, hiszen azért utazik velük egy nyelvész, mert minden egyes bolygón más más nyelven (ősi földi nyelven vagy annak egy eltorzult változatán) beszélnek.
Nem sokáig húzzák az időt a nyelvész fordítgatásaival. Az elején még igen, de később már simán mindenki angolul nyomja.
A Zöld lámpásról pedig: Ryan Ray akármilyen jóképű és kigyúrt szerintem nagyon komikus figura és én bírom is azkban a szerepeiben, mint a Buliszervíz, vagy az a sorozat, a Két pasi meg egy csajszi. Nem is értettem, hogy Deadpoolként miért nem jártatta a száját mint a képregényben. Stryker folyton csak mondta, hogy sokat beszél, de ez nem volt igaz.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5309 Dátum: 2010. március 16. - 12:09:31 »
Főleg, miután bevarrták a száját, és ezzel helyből lejjebb vitték a filmet úgy 3-4 ponttal a szememben.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5310 Dátum: 2010. március 16. - 12:14:56 »
Sőt, CSK-ban egy teljes évadig halott is volt a csapat nyelvésze, Jonas mégis remekül eltrécselt ugyanúgy mindenkivel. Aztán próbálkoztak olyan magyarázattal, hogy a goa'uld-mentes bolygók egy ideje kialakítottak egy kereskedelmi szövetséget egy alapnyelvvel, de azt is már azért, mert gondolták, csak kéne valamit kezdeni ezzel a nyelvi érdekességgel. De a legjobb akkor is az volt, hogy a fennkölt és nagy hatalmú űrlények is, akik az első részben csak a saját nyelvükön szólaltak meg, simán eltrécseltek az emberekkel angolul. :D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5311 Dátum: 2010. március 16. - 13:38:57 »
Hát persze, ne kelljen annyit olvasni nekünk nézőknek. :) Meg a sok nyelvtől már agyvérzést kaptunk volna. Jonas-nak meg az volt a képessége, hogy szinte mindent meg tudott tanulni percek alatt. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5312 Dátum: 2010. március 16. - 14:10:25 »
Nagy dolog, a kezén van a gyűrű.

Amúgy azóta kiderült, hogy ez valójában nem a Predatorok igazi bolygója lesz, úgyhogy az egész vita érvényét veszti. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5313 Dátum: 2010. március 16. - 14:34:13 »
ez valójában nem a Predatorok igazi bolygója lesz, úgyhogy az egész vita érvényét veszti. :)

It's not homeworld of the Predators, this is Pandora!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5314 Dátum: 2010. március 16. - 15:00:03 »
Annyit kellett volna csinálni a Cskapuban, hogy az egyik részben nyelvfordító nanitokat raknak a fejükbe és le van tudva.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5315 Dátum: 2010. március 16. - 15:06:20 »
Vagy Bábel halat.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5316 Dátum: 2010. március 16. - 15:07:23 »
Vagy Bábel halat.
A rohadt életbe honnan jönnek ezek a hülyeségeid. :lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5317 Dátum: 2010. március 16. - 15:10:29 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5318 Dátum: 2010. március 16. - 15:17:09 »

„A Bábel-hal kicsi, sárga és piócaalkatú, s valószínűleg a legfurcsább lény a világegyetemben. Agyhullám-energián él, mégpedig nem a hordozójáén, hanem azokon, amelyek kívülről érik a hordozóját. A beérkező agyhullám-energiák összes tudat alatti mentális frekvenciáját abszorbeálja, és testébe építi. Majd exkrementumként (lat. ürülék) a hordozója agyába  üríti azt a telepatikus mátrixot, amely a tudatos mentális frekvenciák és a hordozó elme beszédközpontja  idegi jelzéseinek kombinálásából adódik. Mindez gyakorlatilag azt jelenti, hogy aki Bábel-halat dug a fülébe, az azonnal megért bárkit bármilyen nyelven. A ténylegesen hallott beszédelemek dekódolják azt az agyhullámmátrixot, amelyet a Bábel-hal táplál a hordozója agyába.”

Vagy Bábel halat.
A rohadt életbe honnan jönnek ezek a hülyeségeid. :lol:

Nem tom de már kaptam rá gyógyszert.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5319 Dátum: 2010. március 16. - 15:23:34 »
Láttam a filmet, már emlékszem, csak a nevét nem jegyeztem meg a halnak. Na! hát erről beszélek.