Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318742 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5520 Dátum: 2010. április 13. - 08:52:57 »
Amikor először néztem a trailert, nekem nem tűnt fel, hogy képzeletbeli, azt hittem van egy hülye haverja aki tényleg hősnek képzeli magát (lásd mikor belesétál a vízbe) azt hittem majd biztos az lesz a csattanó ebben is hogy a végén kiderül, hogy csak képzeli a srácot, aztán eset le, amikor tényleg elrepült az egyik snitben. ;D
Pedig még mondják is a trélerben... ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #5521 Dátum: 2010. április 13. - 09:13:29 »
Lehet, sőt biztos is, de ha vmi angol cuccot nézek, nem árt többször megnéznem, hogy mindent meghalljak/megértsek. Főleg az amcsi cuccoknál:roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #5522 Dátum: 2010. április 13. - 09:18:13 »
Én mivel játékprogramokból tanultam meg angolul, így nem okoz olyan nagy nehézséget az amcsi szöveg. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 13. - 09:26:06 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #5523 Dátum: 2010. április 13. - 09:21:06 »
Hát én is sokat játszok, meg nézek cuccokat, de attól még nem minden tűnik fel első hallásra. ;D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #5524 Dátum: 2010. április 13. - 15:27:22 »
Én is egyre jobban tapasztalom, hogy az eredeti nyelven való filmnézés, a játékok és a képregények is " nemkicsit " fejlesztik az angoltudást.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5525 Dátum: 2010. április 15. - 11:37:07 »
Az engem még mindig nagyon érdekelne, hogy ki fogja játszani Steve Rogerst  :headscratch: ??? :headscratch:

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5526 Dátum: 2010. április 15. - 11:43:50 »
Charlie Sheen. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5527 Dátum: 2010. április 15. - 11:51:27 »
Hacsak Chris Evans nem veti alá magát egy olyan koplalókúrának mint Christian Bale a Gépész című film kedvéért, akkor a kérdésem igencsak jogos.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5528 Dátum: 2010. április 15. - 12:33:55 »
Hacsak Chris Evans nem veti alá magát egy olyan koplalókúrának mint Christian Bale a Gépész című film kedvéért, akkor a kérdésem igencsak jogos.
Miért kell koplalnia?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5529 Dátum: 2010. április 15. - 12:56:29 »
 :smgoogle: Azért, mert:

Steve Rogers egy egyszálbél kölyök volt az átalakítása előtt. Ezt a filmen 3 módon tudják megoldani. A testfestéssel, ahogy a Pókemberben, de az elég gány. Aztán cgi-vel, és végül a legegyszerűbb módon, keresnek egy vékony színészt, aki nem árt ha hasonlít Chris-re, és vele játszatják el Steve-et.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5530 Dátum: 2010. április 15. - 12:58:18 »
Valszeg mint Tobynál.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5531 Dátum: 2010. április 15. - 12:59:40 »
Chris-nek az nem állna jól és nem is lenne hiteles, mivel eleve nagyobb darab Toby-nál.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5532 Dátum: 2010. április 15. - 13:02:58 »
Manapság már bármit megtudnak csinálni. ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5533 Dátum: 2010. április 15. - 13:07:33 »
Jól van nem kell azt a Google táblát lobogtatni én is tisztában vagyok vele, hogy Steve a szuperkatona szérumtól lett izmos. Azért kérdeztem, mert van erre már más megoldás is így 2010-ben. Pl amit te is mondtál:
Idézet
Ezt a filmen 3 módon tudják megoldani. A testfestéssel, ahogy a Pókemberben, de az elég gány. Aztán cgi-vel, és végül a legegyszerűbb módon, keresnek egy vékony színészt, aki nem árt ha hasonlít Chris-re, és vele játszatják el Steve-et.
Ott van a Pókember, vagy Tim Roth a hulkban példája, de ezeket csak egy pillanatra lehetett látni és gagyik voltak. Szerintem megoldják, Odarakják Evans fejét DJ Quals testére  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5534 Dátum: 2010. április 15. - 13:12:03 »
Továbbá egyáltalán nem kell, hogy vézna legyen, elég, ha vékony.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5535 Dátum: 2010. április 15. - 14:18:39 »
Vagy az is lehet, hogy In medias res nyitány és máris ott van Amerika Kapitány egy repülőn a frontvonal felé száguldva és néhány visszatekintésben látjuk majd csak a néhai Steve Rogert, olyan kamerabeállításokkal, hogy lényegtelen ki is játssza. ;)

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #5536 Dátum: 2010. április 15. - 14:58:28 »
Másik színész játssza, és hátulról veszik, ennyi.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #5537 Dátum: 2010. április 15. - 19:11:38 »
Vagy visszaemlékezésekben fogjuk látni, Steve szemszögéből, és akkor őt egyáltalán nem is kell mutatni. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5538 Dátum: 2010. április 19. - 10:13:03 »
Kiderült kit fog játszani Stan a Thorban

Thor’s hammer ( Mjolnir ) is found in the middle of a road somewhere inside a crater by the army. The Army try’s to remove it but can’t because it’s way too heavy. They decide to bring in a truck to help. The army men tie Thor’s hammer to the back of the truck with chains hoping to pull it of the road. The truck driver accelerates to pull the Hammer. The back half of the truck falls apart from the front and the front keeps going. Finally,there’s a focus on the driver it reviled to be Comic Legion Stan Lee.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5539 Dátum: 2010. április 26. - 10:55:14 »
Marvel

Valószínűleg nem Nicolas Cage fogja játszani Johnny Blaze-t a Szellemlovas folytatásában. A Nemzet aranya harmadik részéhez pár hónapon belül hozzálátnak, ám a Columbia stúdiónak november 14-ig neki kell állnia a Szellemlovas 2-nek, különben a jogok visszaszállnak a Marvelhez, mivel Cage elfoglalt lesz, így más formálhatja meg a Lovast.
http://www.slashfilm.com/2010/04/25/will-we-see-ghost-rider-2-without-nicolas-cage/

A pletykák szerint lesz Póknő film is és Vanessa Hudgens esélyes a a főszerepre.
http://screenrant.com/vanessa-hudgens-spider-woman-movie-kofi-55785/

A Marvel úgy döntött, hogy a pénzigényes szuperhős produkciók mellett a másodvonalbeli hőseit is a mozikba küldi, ezen alkotások összege pedig 20-40 millió dollár körül mozogna. A Power Pack mellett Dazzler, Luke Cage és Dr. Strange is ilyen olcsóbb művekben mutatkozna be. Egy Doktor Strange filmet 40 millióból lehetetlen kihozni. Az ő története legalább egy Batman Begins szintű dolog.  :stupid:
http://www.movieweb.com/news/NENKIWOO1ZPxSQ

Kevin Feige (ismét) megerősítette, hogy Hulk benne lesz a Bosszú Angyalaiba. A Marvel elnöke azt mondta, hogy a zöld óriás ott volt mind a Bosszú Angyalai, mind a The Ultimates képregények első részében és a szuperhősöket egyesítő filmben is kulcsszerepet fog betölteni. Ezen kívül lesz rá néhány utalás a Vasember 2-ben. Hozzátette van esély rá, hogy Bruce Banner is megjelenjen a Bosszú Angyalai filmben (így Edward Nortont is viszontláthatjuk), de ez még sok dologtól függ.
http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=17469

Edgar Wright szerint az év végén vagy jövő év elején láthatnak hozzá a Hangya előkészületeihez, akárhogy is lesz mindenképpen a Bosszú Angyalai film után fogják bemutatni.
http://www.comicbookmovie.com/fansites/marvelmovies/news/?a=17437