Persze engem is eléggé meglepett ez a szuperbünöző-gyártás, soha nem gondoltam volna ilyesmire. Van benne némi logika, de azért nekem egy kicsit erőltetett ez a magyarázat. Kb annyira, mint a JMS-féle totemes dolog. Egyébként később előjött még ez a téma?
Õszintén szólva, engem is erősen meglepett, és elég hihetetlen is. Nem jött elő többet, amennyire én tudom.
Viszont annyira a Skorpiós szál nekem nem tetszett. Én pont nála éreztem azt, hogy már tök fölösleges volt belevenni a történetbe.
Én nagyon elégedett voltam vele. A Skorpió mindig is olyan karakter volt, aki többet adott a Pókember képregényekbe, mint a legtöbb sima szuperbűnöző, és ez most egy megfelelő és érdekes továbblépés volt számára.
Egyébként kiváncsi lennék, hogy a szimbióta hogyan is talált oda Skorpihoz. Végigment az összes szuperbünöző lakásán, és úgy gondolta, hogy "ez jó lesz, ennek a csávónak most úgyis új ruha kell"? Vagy inkább csak követte Pókembert, és mikor látta, hogy találkozott Skorpival, érezte, hogy az mennyire utálja Petert, és ezért választotta őt?
Szerencsére meg is válaszoltad a saját kérdésedet, méghozzá jobban, mint amit én kitaláltam volna.

Ez eléggé logikus, hisz a szimbióta már Brockkal is azért szövetkezett, mert Pókember-gyűlöletük kötötte össze őket.
(Persze zárójelben hozzáteszem, hogy örültem volna, ha a börtönőrök lelövik a köcsiöt, és akkor vége lett volna. Megérdemelte volna, csak akkor hol lenne a nagy csattanó a végéről.)
Hú, annak én is nagyon örültem volna.

Mekkora csattanó lett volna az is. De az olvasók biztos anyáztak volna, hisz már azt se vette be a gyomruk, hogy a Pulse első történetének végén nem Pókember, hanem Luke Cage verte le és adta rendőrkézre a Manót. Pedig kifejezetten jó volt, és életszerű.
Köszi a hosszú leírást!

s főleg akinke semmi értelme nem volt. a Gyík. HOgy a doki hogy került oda és egyáltalán miért, az nagyon érdekes kérdés...de erre sem kapunk választ, de ha valakinke totál nem volt ott a helye az ő. A Gyíkot nem úgy ismerem, hogy összecsődítik egy össznép PÓkverésre ő meg dalolva megy...
Ebben viszont nagy igazság van, eddig bele se gondoltam. Hacsak nem lesz egy rész később, ahol kiderül, hogy ő csak azért ment, mert volt egy titkos terve, hogy a végén, amikor mindenki Pókemberre koncentrál, megöli a többieket, mert hát mind melegvérű.

Na de ez csak akkor lenne így, ha Bendis lett volna az író.