Szavazás

Az öt témakör

1/ Kedveled-e (10-ből mennyire)
2/ Mennyire nagy ellenfél / jó barát?  (10-ből)
3/ Első találkozásod vele
4/ Legjobb sztorija
5/ Egyéb, bármi vele kapcsolatban

Szerző Téma: Képregény karakterek  (Megtekintve 226259 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:Képregény karakterek
« Válasz #880 Dátum: 2011. június 09. - 14:33:10 »
Jó kérdés! az a ronda kacsaThor engem is érdekel, mert a Planet Hulk rajzfilmben láttam.
Beta Ray Bill a neve. Egy idegen faj genetikailag kifejlesztett harcosa, feladata, hogy megvédje a népét az űrutazás alatt. A Földre érkezve összecsapott Thorral, le is győzte és elvette tőle a kalapácsát, ő az egyetlen eddig tudtommal a Marvel Univerzumban, aki méltónak találtatott a Mjölnir erejére (mindenféle trükk nélkül), Thoron kívül. Mivel a továbbiakban nagy szolgálatot tett Asgardnak, kapott egy saját kalapácsot, a Vihartörőt, amivel lényegében ugyanolyan erőt kap, mint Thor, plusz ugye alapból is erősebb volt nála. :)
bővebben itt: http://chronopolis.kepregenytar.net/  Thor vol. 1 337.
Rosszul tudod. Egy férfi aki nővé vált és amellett szörnnyé majd vissza.
Az nem két külön karakter volt?  :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #881 Dátum: 2011. június 09. - 14:49:56 »
Nem.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #882 Dátum: 2011. június 09. - 16:16:08 »
Azért kissé felszínes ez a megfogalmazás.

Todd

• Pókfej
« Válasz #883 Dátum: 2011. június 09. - 16:29:37 »
De annál lényegretöröbb. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #884 Dátum: 2011. június 09. - 17:32:31 »
Azért kissé felszínes ez a megfogalmazás.

More than meets the eye.

kzoli

• Sakál
« Válasz #885 Dátum: 2012. június 27. - 19:05:20 »
Kicsit furán érzem magam,mert eddig nem igazán volt kedvencem Amerika Kapitány (igaz nem is utáltam),olyan közömbösen éreztem iránta. Az sem segített korábban,hogy voltak kiadványok,sztorik,amikben szerepelt. Maga a jellem olyan "nagyon Amerikaias" volt számomra - távoli valaki - ,akivel nem igazán tudtam azonosulni. Nem ismertem meg eléggé magát a szereplőt,a jellemet.
Aztán történt a Polgárháború. Ez vízválasztó volt.
Ami történt a Polgárháború alatt,az megváltoztatta a véleményem erről a karakterről. Most már tudom miért küzd,mit akar,mit takar a jelmez. Tetszett,ahogy Peter Parker és Mary Jane közel került Steve Rogershez. Ahogy a mentor tanítja a tanítványait.
És ez a hős,akire fel lehet nézni,akit Peter Parker - mikor ellene küzdött - akkor is csodált, nincs többé. Meghalt. Lelőtte valami kis noname gyökér! Micsoda fonáksága az életnek! Végre megismerek egy olyan szereplőt,aki élére állhatna egy "szabadságharc"-nak és igazi vezető lehetne,erre tessék,annyi! Hiányzik,pedig alig ismertem.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #886 Dátum: 2012. június 27. - 19:19:41 »
Meghalt. Lelőtte valami kis noname gyökér!Hiányzik,pedig alig ismertem.
Na nem eszik olyan forrón a kását. A Marvel univerzum jelentősebb karaktereit legalább 1x megölték. Lsd. Pókembert.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kzoli

• Sakál
« Válasz #887 Dátum: 2012. június 27. - 19:26:16 »
Tudom,és azt is hogy lesz új Amerika Kapitány is,de az már nem az lesz,akit mi most ismerünk,hanem más.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #888 Dátum: 2012. június 27. - 20:07:18 »
Az a kis noname gyökér speciel a szerelme volt, aki akkoriban terhes volt a gyerekével. Olvasd el a Captain America v5-öt.

kzoli

• Sakál
« Válasz #889 Dátum: 2012. június 27. - 20:20:42 »
Amit erről az esetről tudunk idáig,az az,hogy egy orvlövész volt a tettes. Tehát eddig noname (számomra). Gyökér pedig azért,mert orvul lőtt........

Mero

• Thanos
« Válasz #890 Dátum: 2012. június 27. - 20:28:54 »
Tudom,és azt is hogy lesz új Amerika Kapitány is,de az már nem az lesz,akit mi most ismerünk,hanem más.
Is.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #891 Dátum: 2012. június 27. - 20:30:04 »
Az az orvlövész meg a legfőbb ellensége lánya és annak szerelme. Mondom, olvasd el a Captain America v5-öt.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #892 Dátum: 2012. június 27. - 20:42:30 »
Tehát Crossbones és Sin?  :headscratch:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #893 Dátum: 2012. június 27. - 22:01:36 »
Ja.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #894 Dátum: 2013. január 19. - 13:43:57 »
Ez most elmenne több topicba is, most erre esett a választás.  :nemtudom:
Szóval!
Az Általad összeállított legjobb BA csapat névsora. Legyen 5 a határ + 2 "cserejátékos", merthogymiértne. Illetve azt is leírhatjátok, hogy miért pont rájuk esett a választás. Go!  :)
« Utoljára szerkesztve: 2013. január 19. - 13:48:08 írta Szilánkmentes »

Mero

• Thanos
« Válasz #895 Dátum: 2013. január 19. - 14:03:48 »
Ez már volt 1x,nem ?  :headscratch: :cavinton:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #896 Dátum: 2013. január 19. - 14:08:16 »
Féltem attól; sajnos nem emlékszem, de még utána sem néztem. Nó, de opcionális.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #897 Dátum: 2013. január 19. - 14:14:35 »
Attól még változhatott. Nekem például ahogy egyre jobban megismerem az Angyalokat, egyre  inkább a következő lista alakul ki: F4 + Thor, esetleg 4×(X-Men akármelyik tagja, beleértve a gyerekligát is, és igen, Halpofát is) + Thor.
Egyszerűen félelmetes, hogy a Világ Legnagyobb Hősei mennyire hasznavehetetlenek amúgy a saját címeikben meg úgy egyébként is. Igazán komoly bajokat gyakorlatilag csak a nagy triászukkal tudtak megoldani.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #898 Dátum: 2013. január 19. - 18:22:06 »
Vasember, Dr. Strange, Emma Frost, Thor, Vízió.     

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #899 Dátum: 2013. április 12. - 22:42:41 »
Nem tudom hogy ez-e a legmegfelelőbb topik a kérdésemhez, de valaki el tudná mondani, hogy pl a Különítmény című (fumax által kiadott) képregenyben amikor Tony Stark leveszi a páncélját, miért csorog a testén zöld nyálka?  :stark: :headscratch:
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"