Na ő az enyém!

1, 10000000 x 10^23

2, 10
3, Fú. Még valamelyik bandaháborúős CsodaPÓkban, de akkor még nagyon kicsi voltam, de rá emlékszem halványan Pókember mellett.
4, Hát fene sem tudja. Legfrissebb ó sztori a Kevin Smith féle mini, a Felicia Hardy the Black Cat is jó volt. Különösen toronymagas kedvencem nincsen vele. Igazából szinte mindig bírtam amikor feltűnt. Jó nekem sem volt mindig szimpatikus, de azért általában nagyon az volt.
5, Hát én sosem bírtam hogy szupererőt adtak neki, főleg ezt a balszerencse hülyeséget. Nem érdekel hogy nyúlás, Macskanó fele olyna jól néz ki, mint Felicia, a neve is béna, plusz a egy jó nő, de semmi extra nincsen benne. Mindig ott van batman körül, amikor nem kéne akkor is, nem lehet levakarni, Felicia viszont egy tündér.

Az viszont tetszett, hogy csináltatott magánka dolgokat, hogy Pókihoz felérhessen valahogy. Õszintén szólva a korszakaiban az volt a jó, hogy lefedte egy teljes nő személyiségét. Mikor ilyen vadorzós kalandor, mikor csak egy kacér talpraesett aranyos csajszi. Amikor Flash-el járt az nagyon tetszett, már az indok is elment, de miután egyre jobban beleszeretett különösen. Egy világ omlott össze bennem, amikor szakítottak.

Amúgy nekem már ott végem volt, amikor olvastam róla, ho9gy Pókemberbe szeretett bele és nem Peterbe.