Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 173749 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Fantasztikus Négyes
« Válasz #160 Dátum: 2008. július 29. - 11:18:12 »
Idézet
Áh, láthatod hogy az nem örvénylik eléggé.
Dehogynem, csak a filmben máshogy néz ki. Tudod, hogy a kamera mindent kövérít.  ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #161 Dátum: 2008. július 29. - 12:58:09 »
Szerintem semmi baj Galactus képregényes külsejével. Elvégre ez egy szuperhősfilm, aki ilyet akar nézni, annak nincs oka kiakadni a kívül hordott alsógatyán, a testhezálló pizsamán, Galactus fején stb.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #162 Dátum: 2008. július 29. - 13:04:16 »
Ez így igaz  :galactus: :bravo:

Ju

• Pókfej
« Válasz #163 Dátum: 2008. július 29. - 13:07:23 »
Szerintem az a lényeg, hogy ezt a figurát x évvel ezelőtt találták ki, akkor teljesen rendben volt. Ma már nem biztos.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #164 Dátum: 2008. július 29. - 13:29:33 »
Szerintem simán megállná a helyét ma is, legfeljebb kicsit átdizájnolnák. Amúgy a felhős megvalósítás sem zavart volna annyira, inkább az idegesített, hogy milyen qrva egyszerűen legyőzte őt az Utazó...

Egyébként az se lett volna rossz ötlet hogy a felhő csak a valódi humanoid alakját álcázza. Ûrhajó helyett űrfelhővel utazik. :D Illetve a felhő egyben a bolygófelfaló masinája is. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #165 Dátum: 2008. július 29. - 13:36:52 »
Meg biztos emlékeztek még arra a fan filmre, amit még valaki a film előtt készített, és abban benne volt Galactus. Szerintem az marha jól nézett ki.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #166 Dátum: 2008. július 29. - 13:54:02 »
Igen, valami hasonló tökéletes lett volna.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #167 Dátum: 2008. július 29. - 14:40:12 »
inkább az idegesített, hogy milyen qrva egyszerűen legyőzte őt az Utazó...
Az szerintem is gáz volt.

Azt nem értem, miért kell minden szereplőnek humanoidnak lennie? Könnyebb ábrázolni vagy kevesebbet kell rajta gondolkodni? :roll:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #168 Dátum: 2008. július 29. - 15:13:26 »
Szerintem egy bazi nagy felhőn kevesebbet kellett gondolkodni. ;D

Amúgy a humanoid ábrázolás kézzelfoghatóbbá teszi a karaktert gondolom. Könnyebb emberszerű jellemmel felruházni, hihetőbb hogy vannak érzelmei. Na meg nyilván szempont volt az is a régi képregényekben hogy jól lehet ábrázolni bunyós jeleneteket is. ;D Például nagyon jól nézett ki a Titkos háborúban amikor az összes szuperhős nekirontott Galactusnak. ;D De egy űrfelhőn nincs mit püfölni. :hehe:

Ju

• Pókfej
« Válasz #169 Dátum: 2008. július 29. - 15:21:00 »
Értelek. :) Ettől még nekem olyan idétlen ez az ábrázolás. Egy hasonló méretű pók, na az már félelmetes lenne. :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #170 Dátum: 2008. július 29. - 15:22:57 »
Szerintem is az a lényeg, amit Ju mondott. Miért lenne humanoid, amikor Galactus egy őserő? A világűrben melyik őserő néz ki embernek? A filmben ezt a nyilvánvaló hibát akarték kiküszöbölni. Túl nagy választék meg nem volt, hogy az űrben mi lehetne őserő...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #171 Dátum: 2008. július 29. - 15:43:46 »
Ju: én láttam egyszer egy olyan pókos horrorfilmet, aminek a végén volt egy ház méretű pók... A gond csak az volt, hogy a film elején egy normál méretű pókból indultak ki, és annak a sokadik generációs utóda lett a ház méretű... :omg: Eléggé B-kategóriás film volt amúgy.

Kaine, ezt értem, csak nekem a képregényben pont az tetszett, hogy Galactus egy félisten jellegű teremtmény volt aki rendelkezett emberszerű vonásokkal, egy különleges élőlény volt. De ha csak egy őserőnek vesszük, mint például egy fekete lyuk, vagy egy csillag, akkor nem lesz hiteles ha élőlényként próbálják bemutatni, azaz hogy gondolkodik, esetleg érzelmei vannak. Egy őserőt mit érdekelt volna egy Norrin Radd nevű jelentéktelen lény? Miért kötött volna alkut vele? Miért keresett volna magának hírnököt? Nekem ez a problémám az őserő szemlélettel. Mintha egy hurrikánt megpróbálnál meggyőzni, hogy kerülje el a házadat, cserébe keresel neki más házakat amiket elpusztíthat...   

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #172 Dátum: 2008. július 29. - 15:53:55 »
Nem kell győzködnöd, a képregényben nagyon helyes, hogy humanoid.  :D ;) De a filmben ilyenekről még szó sem volt, hogy érző lény, meg minden. Ott érthetetlen lett volna, ha ember alakú.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #173 Dátum: 2008. július 29. - 16:35:17 »
Ez igaz, de ha egy jó rendező lett volna, aki hozzáértő kézzel nyúl a filmhez, akkor meg lehetett volna valósítani a képregényes verziót is. Ettől függetlenül a felhő verzió sem volt rossz a filmben, látványos volt így is. Csakhát többet is ki lehetett volna hozni a témából, véleményem szerint. De a lényeg, hogy nem az Ultimate verzióról mintázták Galactust, mert az tényleg katasztrófa lett volna. ;D 

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #174 Dátum: 2008. július 29. - 18:20:08 »
Idézet
De a filmben ilyenekről még szó sem volt, hogy érző lény, meg minden. Ott érthetetlen lett volna, ha ember alakú.
Persze ez igaz, de a nagy baj már ott kezdődött, hogy a filmből kihagytákmár az is, hogy kicsoda valójában galactus.Egy olyna őserő, amit minden faj a maga képében lát..ezt a mondatot kellett volna elsütni és lehetett volna humanoid, nem egy kemtoxködnek látszó semmi. Meg tényleg hogy lehet egy ilyennel harcolni? Az utazó elleni dolog is hihető volt...belemegy, fény, csiribú, csiribá, hókus-pókus, a fejére egy csoki kókusz aztán aludj szépen kisi galactus.

Engem is kiakaszt, hogy minden 100. idegen lény ami nem humanoid csak, de Galactusnál úgy kellett volna csinálni ahogy írtam.
Ezért is utálom a star treket, mert ott mindne faj humanoid.
Még ha számításba vesszük, hogy feltétlenül szén alap életformának(max szilícium) kell lennie, akkor sem kell két kezének, két lábának egy törzsénke lenni feltétlenül.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #175 Dátum: 2008. július 29. - 18:24:40 »
Idézet
Ezért is utálom a star treket, mert ott mindne faj humanoid.
Még ha számításba vesszük, hogy feltétlenül szén alap életformának(max szilícium) kell lennie, akkor sem kell két kezének, két lábának egy törzsénke lenni feltétlenül.

Off: ennek is megvan a magyarázata. Párszáz millió évvel ezelőtt egy faj genetikailag beépítte a galaxis többi fajának a génjeibe, hogy úgy nézzenek ki mint ők. Legalább is a hivatalos Star Trek történelem szerint. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #176 Dátum: 2008. július 29. - 20:48:11 »
Azt sem fogadom el, hogy minden faj a sajátjának látja a nagy G-t. Mert akkor mi a fejét támadjuk, ha hatékonyan akarunk fellépni ellene, pedig simán lehet, hogy nincs is feje.  :D Egy másik faj lehet, hogy a bal heréjét támadná.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #177 Dátum: 2008. július 29. - 22:17:12 »
De neki nincsen feje se heréje. Bárhol támadod, magát az erőt támadod...de egy előnke kinéző alak ellen mégis könnyebb támadni, mint egy nagy köd ellen nem?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #178 Dátum: 2008. július 29. - 22:46:25 »
Kell, hogy legyen feje, mintha láttam volna már olyan sztorit, ahol a fejébe mentek bele.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #179 Dátum: 2008. július 29. - 23:27:49 »
A Galactus-per sztoriban Reed konkrétan belecsúzlizta a Lényt Galactus arcába.