Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 173675 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Fantasztikus Négyes
« Válasz #260 Dátum: 2009. március 14. - 14:12:50 »
Én sokkal olcsóbban oldottam meg, mert moziban csak kétszer láttam a Pók 1-et, viszont utána a "kikölcsönzős" verzióban rongyosra néztem. ;D

A régi - új képregényfilmek vitához: én is úgy gondolom, hogy a képregényfilmeknek fontos része a látványvilág, a legtöbb mai képregényfilm elképzelhetetlen lenne CGI nélkül. De a Superman filmek és a Tim Burton-féle Batman az effekteket tekintve is kiemelkedőek voltak a maguk idejében, és a hangulatuk is nagyon jó volt. Sőt, a Batmant nemrég néztem meg újra, szerintem igazi bravúr volt, hogy ilyen látványvilágot hoztak össze neki, mert még ma is simán jól mutatnak az effektek a filmben. 
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #261 Dátum: 2009. március 14. - 14:18:32 »
Az effektek igen, de olyan apró részletekre nem figyeltek oda, mint a Batman Visszatérben, amikor Bruce leveszi a maszkját a Pingvin barlangjában. Előtt jól látszik, hogy a szeme körül fekete festékkel ki van pingálva, mikor pedig lekerül a maszk sehol a festék. Vagy, hogy Jor-El még akkor sem hajlandó levenni a rolex-et az első Supiban, amikor Zod-ot és embereit ítélteti el.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #262 Dátum: 2009. március 14. - 15:06:00 »
Hát Bruce hülyén nézett volna ki kipingált szemekkel, ez nem feltétlenül baki. :D Viszont a rolex az kemény. :lol:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #263 Dátum: 2009. március 14. - 15:18:46 »
Ilyennek az új Batman filmekben is lennie kellett, ott is festve van a szeme. De ha már itt tartunk, ezt hivják bakinak, ami minden filmben van. Se nem etsz hozzá, se nem rontja a minőségét, ha nincs feltűnően  sok ordító belőle.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #264 Dátum: 2009. március 14. - 17:01:09 »
Hát TÉNYEKRŐL, vagy legalább általánosságról, de nem rólad, a te tetszési indexedről. ;)
Én ezt gaby azon állítására írtam, hogy a mostaniakat egyetlen nézésnyire ítélte jónak, vagyis pontosan azt róttam fel neki, amit most te nekem: hogy csak a saját véleménye által ítél.  ;) Nem azt írtam, hogy úgy van, ahogy én érzem, hanem azt, hogy nem feltétlenül van úgy, ahogy ő érzi.  :D  ;D
Az első Batmant és a Szupi 1-2-t pedig beállítottam kivételnek. Vagyis miről beszélünk?  :D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #265 Dátum: 2009. március 14. - 17:21:03 »
Ilyennek az új Batman filmekben is lennie kellett, ott is festve van a szeme. De ha már itt tartunk, ezt hivják bakinak, ami minden filmben van. Se nem etsz hozzá, se nem rontja a minőségét, ha nincs feltűnően  sok ordító belőle.

És volt is. A Begins-ben mikor beadja Rachelnek az ellenszert a barlangjában. Csak ott megoldották azzal hogy nem mutatták előlről Bale-t  :D Ennyivel ki lehet védeni az ilyesmit.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #266 Dátum: 2009. március 14. - 17:31:07 »
Idézet
Az első Batmant és a Szupi 1-2-t pedig beállítottam kivételnek. Vagyis miről beszélünk?   :D
Mondjuka Judge Dreddről, Men in Blackről, a Maszkról, Rocketeerről... mind 10 évesnél régebbi filmek, és nem igazán az a gagyi kategória.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #267 Dátum: 2009. március 14. - 18:22:29 »
Hát, elsősorban a Men in Black neccesen képregényfilm, másodsorban a "nem igazán gagyi" kategória az én értelmezésemben igen messze áll a "legjobbtól".  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #268 Dátum: 2009. március 14. - 18:40:55 »
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 14. - 18:42:51 írta Ben Reilly »

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #269 Dátum: 2009. március 14. - 19:14:16 »
Na, ezen meglepődtem! :D Nem is tudtam, hogy a Men in Black képregényfilm.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #270 Dátum: 2009. március 14. - 19:16:31 »
Én meg azt, hogy Will Smith ennyire hasonlít az általa játszott figurára. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #271 Dátum: 2009. március 14. - 22:37:00 »
Ben, én úgy tudom, hogy a filmből készült a képregény, nem?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #272 Dátum: 2009. március 14. - 22:57:13 »
Nem. Az Aircel Comics 1990-ben kezdte el a Men in Black képregény sorozatát, aminek előzménye egy 1942 és 62 között futó rádiójáték sorozat volt. Az 1997-es MiB film pedig a 94-es Marvel-hez tartozó Malibu Comics sorozatán alapszik. Szóval az MiB is Marvel film.
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 14. - 22:59:21 írta Ben Reilly »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #273 Dátum: 2009. március 14. - 23:32:51 »
Bizony, kevesen tudják a mai napig, hogy a MIB is képregényfilm.
Idézet
Én ezt gaby azon állítására írtam, hogy a mostaniakat egyetlen nézésnyire ítélte jónak, vagyis pontosan azt róttam fel neki, amit most te nekem: hogy csak a saját véleménye által ítél.  Kacsint Nem azt írtam, hogy úgy van, ahogy én érzem, hanem azt, hogy nem feltétlenül van úgy, ahogy ő érzi.  Nevet  Vigyorog
Az első Batmant és a Szupi 1-2-t pedig beállítottam kivételnek. Vagyis miről beszélünk?
okkkés zen mester.
Idézet
Mondjuka Judge Dreddről, Men in Blackről, a Maszkról, Rocketeerről... mind 10 évesnél régebbi filmek, és nem igazán az a gagyi kategória.
Ezek közül a Maszk szerintem jó lett, bár ez a kategóriáján belül igaz csak, viszont a Dredd bíró, mégha nagyon messze is áll a képregénytől, meg néhol buta is, meg van benne egy gyilkolnivaló Roy Schneider, nekem favoritom.
Sly amúgy tökéletes volt, bár nem ismerem a figura kitalálásának a hátterét, de nagy a gyanúm, hogy alapból is róla mintázták. Az állát.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #274 Dátum: 2009. március 14. - 23:42:41 »
A MIB Marvel film volt? :lol: Lefelejtették az elejéről a logót. :hehe: Egyébként az első része baromijó volt, csak a második részt elrontották... :roll:
A Maszk és a Dredd bíró is tetszett. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #275 Dátum: 2009. március 14. - 23:56:53 »
Az első Penge előtt sem volt Marvel logó, ha jól tévedek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #276 Dátum: 2009. március 15. - 00:06:38 »
Nem volt. Az X-Men 1-nél jött be, a képregénylapozós kezdés meg a Pókember 1-nél. Emlékszem, a legelső előadásra a Duna Plázában éjfélkor, a fanok hangosan és állva tapsoltuk meg azt a pörgést, hogy a Marvel eljutott erre a szintre!  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #277 Dátum: 2009. március 15. - 09:31:27 »
Hm, bocs, de emlékeim szerint az X 1-nél még nincs Marvel logo.
Szerintem a Póknál jött be először.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #278 Dátum: 2009. március 15. - 09:54:49 »
A Marvel logót legelőször a 96-os Generation X filmnél használták, utána pedig 2000-ben a Blade 2-nél, és mintha ott már a lapozós intro is ment volna.
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 15. - 11:08:15 írta Ben Reilly »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #279 Dátum: 2009. március 15. - 10:49:32 »
Nekem úgy rémlik, hogy a Pók 1 előbb volt, mint a Blade 2, nem?  :headscratch: