Nekem is van Apple termékem (Ipod nano) de én nem a hype miatt választottam,hanem mert (nekem ) ez egy jó termék.
Nekem is és a mai napig imádom az iPhone-omat, mert egyben telefon, játékkonzol (pici túlzással ugyan), fényképezőgép (jobb képeket csinál, mint a 3 éves Sony-m) és "net-elérőeszköz". Az adatalapú sms-ről még nem is mondtam semmit (bár gondolom, már androidon is van).

Emellett gyönyörű.
Az Apple-ben azt fizeted meg, hogy ilyenre meg van megtervezve. Megvan még az a tulajdonsága, mint egy konzolnak, hogy egységes. Ami az egyik macbookon el fog futni, az a másikon is (a generációk között persze itt is vannak különbségek), de ugyanez nem feltétlenül igaz két bármilyen laptopra.
Ez nem kérdéses. Jók a termékei. De a luxusmárka vagy a high-end nem ez. A tag Hauer vagy a Vertu telefonja, azok luxusmárkák.
Összekevered a fogalmakat. Illetve a társadalmi rétegeket. Te a luxuskategóriába az elit réteget teszed, akiket én öltönyös-sofőrös-limuzinos embereknek szoktam hívni, akik általában csak öröklik apuci nagyvállalatát. Az Apple nem így luxuskategória. Soha nem fogsz aranyozott iPhone-t kapni. Az Apple egy kategóriával lentebbi embereknek szól, akik tehetősek, szeretik a minőséget, de dolgoznak a sikerükért.
(Most vagy el kéne mennem reklámszövegírónak, vagy kevesebb Mad Men-t kéne néznem

)