Nézegettem azt a linket, amit Ben másolt ide a CERN-el kapcsolatban, és kicsit elkalandoztam onnan máshová. Érdekes egyébként ez az egész dolog, hogy az ősrobbanást akarják újrázni. Mi lesz ebből? Felrobban az egész föld, vagy csak a kutatóbázis? vagy létrehoznak egy új univerzumot? antianyagot fognak létrehozni, ami magába szippant mindent?
De nem erről akartam írni. Szóval volt a cikkben egy másik wikis link:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Alapvet%C5%91_k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1sEngem ez az egész Magnetó kapcsán gondolkoztatott el. Ha Magnetó az elektromágneses spektrum több tartományát is képes manipulálni, többek között az elektromágnesességet, akkor neki nem csak mágneses hatalma van. Legalábbis a szerint az okos kis táblázat szerint ami itt látható a kölcsönhatások felépítéséről. Szóval ha már az elektromágnesességhez is hozzáfér, akkor elvileg az elektromosságot is manipulálnia kéne, mivel az alá tartozik. Bár elektromosságot nem manipulált soha. Mindenesetre elgondolkoztató, hogy azoknak a karakterek, akik az elektromosságot, a mágnesességet vagy a gravitációt manipulálják, elvileg eszméletlen hatalmuk kéne hogy legyen. (persze mint a többi karakternél, náluk is csak attól függ, hogy mennyire korlátozzák magukat)