Topic címéhez hűen...
Elolvastam... volna... az új Young Avengers-mini első részét, ami a Dark reign logója alatt jelent meg. Valahol már ekkor sejtettem, hogy baj lesz, mert valljuk be, a Dark Reign: ezmegaz minik finoman szólva is elég alacsony színvonalon mozognak, de...
Komolyan, mintha az Ordert olvastam volna megint. A karaktereknek még annyi jellemük sincs, hogy sablonosnak nevezzem őket, mert semmiféle jellemvonásokkal nem rendelkeznek. A szereplőkről fogalmam sincs, kicsodák. Egy csomó ismert néven vonul (Enchantress, Executioner, Melter.... ja, tipikus hősnevek), de közük sincs az ezen a néven megismert karakterekhez. A történetvezetés gyakorlatilag nem létezik, összehányt jelenetek logikátlan sokasága, a párbeszédek meg olyan zavarosak, hogy miutána közepén egy csaj és egy srác beszélgetését ne értettem egyáltalán, hogy miről szól, hagytam a fenébe az egészet, és csak Brooks képeit nézegettem (ja, igen, Mark Brooks rajzolta, és Christina Strain színezte, szóval el lehet képzelni, hogy képileg gyönyörű). És a végén felbukkan az igazi YA, mert hát ez természetesen kell egy csapatképregény első számának a végére, felvezetni egy bunyót egy másik csapattal.
Nagy átlagban kerüljétek el. Csak az időtöket pazarolnátok az olvasásával.
kieg.: Ja, és igen, nem kell aggódni, szerencsére helyreállt a világ rendje, a Way-féle Deadpool ismét humortalan és vacak. Az a Magnum Opusos minőségjavulás csak egy véletlen baleset lehetett, Way továbbra sem képes írni.