Szerző Téma: Képregényajánlók (vagy éppenséggel nem!)  (Megtekintve 245842 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karako

• Grizzly
  • *
Re:Képregény ajánlók (vagy éppenséggel nem!)
« Válasz #840 Dátum: 2012. július 27. - 19:57:01 »
A Zémó és Sólyomszem és a PH utáni is érdekel elsősorban. Egy ismerősömtől érkezik hozzám 4 TPB: Cage, Violent Rejection, Fear Itself és The Great Escape, ezek ürügyén érdeklődöm, érdemes lenne-e beszerezni hozzá a többit. A Fear Itselfről még semmi jót nem hallottam, de erre azt mondta, hogy nagyon jó, így inkább megkérdezek mást is :)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #841 Dátum: 2012. július 27. - 20:20:40 »
Na, a szakterületem.  :hehe:
Én egyszerűen imádom. Az teszi különlegessé a sorozatot, hogy nem csupa jófiúból/lányból áll a csapat. A Cage kötetben kezdődik az az éra amikor Luke Cage a csapat vezetője. Parker  sztorijai nagyon jók, igaz általában szörnyekkel küzdenek és nem szuper-bűnözőkkel. A csapat tagjai is királyak, remek a karakterkezelés. Még a Fear Itselfes részek is olvashatóak. Az ezután következő szakasz, a Great Escape már nem olyan sok mindenkinek tetszik sajnos. A rajzokért Kev Walker és Declan Shalvey a felelős, illenek a sorozathoz. A színező is remekül végzi a munkáját. A mai napig járatom ezt a sorozatot, igaz most már Dark Avengers a címe, de ez legalább megduplázta az eladást.

Van még két kötet Thunderbolts kötet , ami nagyon király.
Faith in Monsters és Caged Angels. Az író Warren Ellis és a rajzoló Mike Deodato.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Karako

• Grizzly
  • *
« Válasz #842 Dátum: 2012. július 27. - 20:47:02 »
Köszi szépen, azt hiszem beszerzek még néhány kötetet belőle :)

hudekira

• Rengető
  • *
« Válasz #843 Dátum: 2012. július 27. - 21:30:06 »
a dark avengersben miért olyan az iron man ruha?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #844 Dátum: 2012. július 28. - 08:12:21 »
Mert a viselője a nagy amerikai patrióta imázsára játszik mindenáron a közvélemény előtt. (A PR eléggé fontos elem volt abban a sorozatban.)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #845 Dátum: 2012. augusztus 24. - 15:22:13 »
Srácok! Most olvastam végig a Scott Pilgrim sorozatot és egyszerűen zseniális. :nezze: Először eltántorított a rajza, a stílusa ( értsd úgy nem vagyok oda annyira manga-stílusért ), de szerencsére nem olyan, amilyennek elsőre tűnik, sőt... Mindenképpen tegyetek vele egy próbát, megéri! ;)

Totti

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #846 Dátum: 2012. augusztus 26. - 19:57:25 »
hali

hallottam egy képregéyről amiről csak annyit tudok hogy legyőzhetetlen szó
szerint a karakter. Régen jó volt de megbolondul. Meg még annyi hogy sokan behódolnak neki.
Magyarul talán nem is jelent meg.
bocs csak ennyit tudok róla.
köszi

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #847 Dátum: 2012. augusztus 26. - 20:42:51 »

Erre gondolsz,nem? Ha igen,a Zsákon fenn van.  ;)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #848 Dátum: 2012. augusztus 26. - 21:25:07 »
A magyar címe Menthetetlen lett.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #849 Dátum: 2012. augusztus 29. - 16:32:50 »
Na, ez is meglett; befejeztem az Y-t. Azt hiszem Vaughan lett az egyik kedvenc íróm. Ez volt a legintelligensebb képregény, amit eddig olvastam. Írtó művelt ez a faszi. Kár, hogy magyarul nem tudtuk végigvinni, tényleg nagyon jó volt.
"Live for nothing or die for something, your call."

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #850 Dátum: 2012. augusztus 29. - 17:03:00 »
És rájöttél 355-ös nevére? :nezze:

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #851 Dátum: 2012. augusztus 29. - 19:31:32 »
Nem, bakker! Neked megvan a megfejtés?  :D
"Live for nothing or die for something, your call."

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #852 Dátum: 2012. augusztus 29. - 19:39:38 »
Igen, de nem akarom lelőni, majd megkeresed te, hogy meglegyen a felfedezés öröme. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #853 Dátum: 2012. augusztus 29. - 21:33:26 »
Na, ez is meglett; befejeztem az Y-t. Azt hiszem Vaughan lett az egyik kedvenc íróm. Ez volt a legintelligensebb képregény, amit eddig olvastam. Írtó művelt ez a faszi. Kár, hogy magyarul nem tudtuk végigvinni, tényleg nagyon jó volt.
Én is marhára sajnálom. Az egész sorozat végig nagyon magas színvonalon mozgott (egyes egyedül egy 3 részest tartottam kicsit gyengébbnek benne), a befejezése pedig óriási.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #854 Dátum: 2012. augusztus 30. - 14:27:37 »
Hjaj, ne is szomorítsatok el :(
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #855 Dátum: 2012. szeptember 05. - 14:46:32 »
Zsákon szóba került Liefeld, az ő kapcsán áttételesen találtam rá erre a listára. A Spider-Man/Black Cat kivételével félelmetes, mennyire egyetértek vele. :) Bár ez a másik, nagyobb időszakot átölelő is meglepően stimmel.
és hogy legyen a túloldalról, itt van amúgy a jelenlegi ismert legnagyobb közönségszavazásos toplista a legjobb sztorikra. Mondjuk én a Miller-hármast maxim 8-10. helyre raktam volna, a Maust meg minimum harmadiknak, de alapvetően tényleg kiváló sztorik vannak itt, amiket érdemes megismerni. (Habár kissé meglep, hogy a Midnight Nation nem került fel oda.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #856 Dátum: 2012. szeptember 05. - 15:04:52 »
Á, nevetséges, hogy a 7 legrosszabb sztorik között olyanok vannak, mint a House of M, a Civil War, a Superman halála, meg a Klón sztori. Aki ezt írta, az totál leragadt a 60-as éveknél, és nem akar előbújni onnan.  :stupid:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #857 Dátum: 2012. szeptember 05. - 15:15:35 »
A legkevésbé sem nevetséges. A Klón-saga gyakorlatilag az összes ilyen listában szerepel, ahogy a Superman halála is. Utóbbiba ugyanis beletartozik a Temetés és a Visszatérés is, amik valami rettenetesek. A HoM-et nagyítóval kell keresni, aki szereti (nem idehaza kell kiindulni, ahol 616-os X-Ment nem kapott a nép másfél évtizedig), a CW meg már a kikerülésekor megosztotta a népet - bár ahelyett tényleg lehet találni jobb jelölteket, ez kétségtelen. Azt én sem igazán tettem volna ide. (Mondjuk lehet, a HoM-ot sem, a kilencvenes évek elvégre annyi csodás lehetőséget kínál helyettük.)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #858 Dátum: 2012. szeptember 05. - 16:18:16 »
Szerintem a Trouble egész jó. Mármint maga az ötlet, az tetszik, mégha elég fura is :)
Tejet kérek! Csokisat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #859 Dátum: 2012. szeptember 05. - 19:27:47 »
Az nekem is kifejezetten tetszett, például.
tg: azt tudom, hogy a Klón sztori ott van minden ilyen listán, és bár NAGYON nem értek vele egyet, tagadhatatlan, hogy az elnyújtás és ellentmondások miatt elég negatív hatásai voltak. De a Polgárháborút végig élvezték az olvasók, csak a vége akasztott ki mindenkit, hogy milyen hirtelen elvágták, ez viszont KÖZEL sem volt annyira rossz, hogy bekerüljön egy legrosszabb listába, ahogy a House of M sem, ami pedig egy tök jó történet, és ha valaki ezzel nem értene egyet, nem gáz, de hogy beválasztani egy legrosszabb listába? Több ezer rosszabbat tudnék felsorolni.