Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 503974 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #1580 Dátum: 2011. április 22. - 19:15:38 »
Az is csúszik állandóan a Forma 1 miatt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1581 Dátum: 2011. április 22. - 19:35:00 »
Eh, ne is mondd, most szitkozódtam egy sort... :drying: holnap még lesz, azután hétfőn a Port.hu szerint (meg a tvrhétben is az van), az Mtv-s vackot adják le, sőt, még jövőhéten szombaton is az lesz... :twisted:
Szval nagyon f@sza, hogy évente elő veszik ezt a rajzfilmet, leadnak belőle 4 részt, és elmennek szünetre... fenomenális... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1582 Dátum: 2011. április 23. - 13:34:53 »
Nekem eddig, mindig benne volt a szerződésekben, hogy lemondok a szerzői jogról a stúdió javára (azt mondjuk jó lenne tudni, mióta él ez a rendszer), de a szinkronstúdiók egymás között állítólag nem szoktak kötekedni a fordítás miatt.
Ha tippelnem kell, '97 környékétől.
És pont a tippem oka az, hogy szerintem azért kötekednek. '97-től indult el a sokak által átkozott újraszinkronizálási hullám, aminek az volt az oka, hogy a szinkronstúdiók (vagyis akkor az egy szem MTV-s) nem volt hajlandó átadni, csak eladni a szinkront. Ott volt az is, hogy több ismert szinkronban megváltoztattak kifejezéseket, szállóigéket, amik lehettek szimpla fordítói véleménykülönbségek, de pl. (ha jól emlékszem) a Star Treknél olyan látványos volt, hogy jogi hátteret sejtetett. Amikor ilyen átmenetek vannak a terminológiákban, akkor én azt mondanám, hogy a jogvédelem még egy szintet megy feljebb, és a forgalmazó birtokolja.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1583 Dátum: 2011. április 29. - 08:27:28 »
No, megnélztem az Avengers első évad végét, legalábbis tudtommal ez a vége... :headscratch:
Egész jó volt, meglepő dolog volt a végén, szóval tuti érdekes lesz a második évad, és az évad közepe fele már volt célzás a hősök regisztrálására, így valszeg e két dolog körül fog forogni a második évad.
Összeségében jobban bejött, mint a Young Justice, vhogy amaz nagyon ilyen össze-visszaság, a sztorija is leült, meg még mindig zavar, hogy ilyen kevbert univerzum (Wally, Dick...), szval eddig nyert a Marvel. Remélem idén a Póki rajzfilm is ütni fog.

Ben Reilly

• Pókfej
Rajzfilmek
« Válasz #1584 Dátum: 2011. május 09. - 10:51:29 »
Ez valami eszméletlenül gyönyörű

--------------------------------------------

Ez meg tuti nézős: Ronal a Barbár

;D
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 09. - 11:23:31 írta Ben Reilly »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1585 Dátum: 2011. május 09. - 21:16:41 »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1586 Dátum: 2011. május 09. - 21:22:48 »
Nagyon jól néz ki, és még Te is szerepet kaptál benne Ben  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1587 Dátum: 2011. május 09. - 21:23:24 »
Most tudjátok miért is vagyok én olyan búúús panda. Bár a jegesmedve járt a legszarabbul.

venom75

• Pókfej
« Válasz #1588 Dátum: 2011. május 10. - 06:17:03 »
A Ronaldos nagyon brutális .

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1589 Dátum: 2011. május 13. - 21:17:44 »
Május 22.-én (vasárnap) folytatódik a The Avengers: Earth's Mightiest Heroes a The Casket of Ancient Winters című epizóddal.  Ezt majd egy illetve két héttel később a The Fall of Asgard és a A Day Unlike Any Other című részek követik.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1590 Dátum: 2011. május 13. - 21:56:07 »
Hát ezek 3-4 hete már elérhetőek, hála az Ausztráloknak. ;)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #1591 Dátum: 2011. május 13. - 23:01:48 »
Május 22.-én (vasárnap) folytatódik a The Avengers: Earth's Mightiest Heroes a The Casket of Ancient Winters című epizóddal.  Ezt majd egy illetve két héttel később a The Fall of Asgard és a A Day Unlike Any Other című részek követik.

Én megnéztem az összes részt. A film biztos nem lesz olyan király, mint a legbénább rész.  :(
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 13. - 23:04:04 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1592 Dátum: 2011. május 15. - 20:46:52 »
Csak jelezném halkan a fórumtársaknak, hogy az IgazságLigája: Két földi válság kölcsönözhető, most került fel, Bluerayripben. Sup/Bat egyelőre még nincs, de hátha az is landol nemsoká.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1593 Dátum: 2011. május 16. - 08:34:48 »
He, Bocs a Flodért, de elkezdtem nézni a a Jla rajzfilmet.
A hangok ádázak, rohadt kíváncsi voltam kik lesznek a magyar hangok, de erre nem is mertem gondolni. Az egész bagázst visszahívták a régi Cartoon networkös csapatból. :oh: Ez rohadt jó sztem, nekem legalábbis nagyon bejön (leszámítva, hogy nekem Megyeri János annyira nem jön be Supiként). Egyedül Luthor hangja lett Csík Csaba Krisztián, de talán ehhez jobban illik, mivel itt elég fiatalnak tűnik, legalábbis fiatalabbnak, mint a régi Jla rajzfilmben.
 Az meg kicsit amúgy furi, hogy a néger John Stewart hangja lett Hal Jordan hangja. ;D

Hát, a nevek sajnos gázak lettek. Vagyis a Cartoon Networkhöz hűen, maradt mindenki angolul...
Annyiból sz@r, mivel a legutóbbi 2 "Hbo-s projectben" Wonder Woman/ Green Lantern leadásánál, mindkettő megkapta a magyar neveket.
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 16. - 08:57:28 írta BuB »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1594 Dátum: 2011. május 16. - 12:57:44 »

Raisu

• Traveller
« Válasz #1595 Dátum: 2011. május 17. - 15:29:39 »
Ma kezdődik a Rozsomák anime az Animaxen 21:15-től két résszel. Ha valaki lemaradna róla, holnap elvileg felkerül az animaxtv.hu-ra.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1596 Dátum: 2011. május 17. - 16:06:54 »
Kira.
Rohadt kíváncsi vagyok ki lesz a hangja ;D múltkor megnéztem a vas anime első 10 percét (addig bírtam na... :roll:) és meglepődve tapasztaltam, hogy még Pepper hangja is ugyanaz, aki a moziban volt.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #1597 Dátum: 2011. május 17. - 16:40:12 »
múltkor megnéztem a vas anime első 10 percét és meglepődve tapasztaltam, hogy még Pepper hangja is ugyanaz, aki a moziban volt.
:o Vagyis Gwyneth Paltrow ?
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Raisu

• Traveller
« Válasz #1598 Dátum: 2011. május 17. - 17:10:49 »
Sinkovits-Vitay András lesz a hangja, mint ahogy a Vasember 4. részében is ő volt, amikor vendégszerepelt. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #1599 Dátum: 2011. május 17. - 17:26:12 »
Sinkovits-Vitay András lesz a hangja, mint ahogy a Vasember 4. részében is ő volt, amikor vendégszerepelt. :)
Micsodaaa??? :o :o :o Meggyőzték?? Azta prosti... tuti, hogy nézem. Honnan van az infó?
(Vajon nem lesz neki furcsa, hogy a karaktert itt Rozsomáknak hívják?  :hehe:)
Vas 4. részében szerepelt Rozsó? No, megkell keresni.

múltkor megnéztem a vas anime első 10 percét és meglepődve tapasztaltam, hogy még Pepper hangja is ugyanaz, aki a moziban volt.
:o Vagyis Gwyneth Paltrow ?
Azt nem tom, én a magyarról próbáltam beszélni. :D