Na nem bírtam várni az olcsóbb "megjelenésre" és megvettem az Újvilág Bosszúangyalait a tescoban. Gondoltam legalább ennyivel támogatom az itthoni megjelenést.
Az első benyomás nagyon jó, rohadt jó képregényes menüje lett a cuccnak, nem tom a kinti milyen lehet, de ez itt tök jó és igazán frankó a Dvd kinézete.
Az első szívinfarktus akkor ért, amikor a Kapitányt megszólítják, és századosnak nevezik... (azt hittem ismét történelmet írunk a félrefordításokból, Amerika Százados rossz belegondolni is...

) de szerencsére később már a régi ismert nevén szólították. A Shield-et meg sikerült lefordítani Pajzsnak. És a legjobb, hiába a Bosszúangyalai a címe, jó párszor Bosszúállóknak van írva/említve.
A hangokról nem nagyon tok mit mondani, elég ismeretlenek,szinte mindenkinek, de aránylag egész jók, mondjuk Natascha orosz akcentusát nem is próbálták meg eljátszani, Darázsnak viszont rohadt jó lett a hangja, szinte ő az egyedüli ismertebb hang, Törtei Tünde.
És ami nagyon bejött a hangok terén az NIck Fury, neki Vass Gábor lett a hangja, ami azért poén, mert a Vasember 1 végén is ő volt Samuel hangja, és valszeg ő lesz a kettőben is.