Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495545 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #1720 Dátum: 2011. június 27. - 15:03:14 »
Jaja, az nálam is mindig bömbölt. ;D
De másik nagy kedvencem a Swat Cats intorója.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Parrosbajusz

• Rózsa
  • *
« Válasz #1721 Dátum: 2011. június 27. - 15:29:56 »
Az én kedvencem, a Swat Cats mellett, a Gargoyles (főleg németül ;D)

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1722 Dátum: 2011. június 27. - 15:34:53 »
Részben megszokás, részben talán előírás is a katalogizálhatóság végett.
Inkább megszokás, nem ez alapján kategorizálják őket, de az biztos, hogy az olvasók (és egy kis rosszindulat: a készítők  ;D) is jobban tudják követni a dolgokat. Mondjuk az olyanoknak, mint Bendis... ;D
Most nézegetem a youtubon a régi rajzfilmek intoróját...
Tök rossz, hogy így eltelt az idő... néha elfog ilyen nosztalgiás időszak. ;D
Múltkor pont én is ezeket néztem, és nekem is csak akkor esett le, hogy mennyi jó kis rajzfilm volt akkoriban. :)
Nekem a személyes kedvencem még mindig a G.I. Joe 3. évadjának az intrója
« Utoljára szerkesztve: 2011. június 27. - 15:41:42 írta holloo »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1723 Dátum: 2011. június 27. - 15:38:06 »
Az én kedvencem, a Swat Cats mellett, a Gargoyles (főleg németül ;D)

Azt én is imádtam. A RaiUno nevű olasz csatorna délutáni matinéblokkjában néztem.

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #1724 Dátum: 2011. június 27. - 16:01:16 »
Most nézegetem a youtubon a régi rajzfilmek intoróját...
basszus, egy csomóról már el is felejtkeztem, hogy néztem... :-\
Swat Kats, Bionic six, Thunder the barbarian, Centurions, Johny Quest és a többi...
Tök rossz, hogy így eltelt az idő... néha elfog ilyen nosztalgiás időszak. ;D

Múltkor pont én is ezeket néztem, és nekem is csak akkor esett le, hogy mennyi jó kis rajzfilm volt akkoriban. :)

Ne is mondjátok, vagy egy hónapja véletlenül belebotlottam valami linkbe, és utána órákig keresgéltem régi videókat :D, és eszembe jutott a műholdas hőskor. A Super/Sky Channel mond valakinek valamit :)? Volt az a macskás matinés műsoruk, olyan rajzfilmekkel, mint a G.I. Joe, Mask, Bravestarr, Gobots stb... Az öcsémmel max kirobbantani lehetett volna bennünket a TV elől (meg de utáltam, mikor átmentünk "nyaralni" a nagyszüleimhez és nálunk nem volt műholdas adás :D).
Borzasztó, hogy hogy eltelt az idő, hihetetlen, hogy ez már több, mint 20 éve volt. :roll: :'(

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1725 Dátum: 2011. június 27. - 16:05:07 »
A Super/Sky Channel mond valakinek valamit :)?

Hogy is mondta Hofi? Super Channel, Sky Channel, felejtsen el.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #1726 Dátum: 2011. június 27. - 16:15:39 »
Rég szép idők...
Akkor még ezt is menőnek láttuk:

(Igaz, nem rajzfilm, de akkor is ;))
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

BuB

• Pókfej
« Válasz #1727 Dátum: 2011. június 27. - 16:28:45 »
He, télleg a Gargoyles, az is milyen rohadt jó kis rajzfilm volt. :o
Bár én azt anno a német rtl-en néztem a Póki rajzfilmmel... nem is láttam/hallottam még angolul, tuti furi lenne.

A múltkor amikor Gijoe hangulatom volt, én is kerestem egy csomó Joe-s intrót, próbáltam visszaemlékezni, hogy itthon melyiket adták, ezt az intrósat tuti nyomták, meg valszeg az első évadot, de a többi nagyon nem tűnt ismerősnek.
Amúgy a joe-k közül ez tetszett a legjobban: (ez a mozi zenéje volt)

A PR-t is néztem anno :uhoh: ;D asszem a németek a Zeo-ig jutottak el, az talán a 3. évad, után már nem nagyon figyeltem rá. De van már annyi évada, hogy ihaj... és az a furi, hogy minden évadban új szereplők, új rucik, robotok, akármi, azért az első 3-at ugyanaz a gárda tolta végig, jobban meg lehetett őket ismerni "szeretni" nem tom miért szakítottak azzal a "hagyománnyal", hogy uyganaza a cspat legyen több ideig.
« Utoljára szerkesztve: 2011. június 27. - 16:31:49 írta BuB »

Parrosbajusz

• Rózsa
  • *
« Válasz #1728 Dátum: 2011. június 27. - 17:11:47 »
A Power Rangers első évada, a második (addig amíg a fél csapatot le nem cserélték) és a Zeo nagyon jók voltak, kicsit bugyuta, mai szemmel félelmetesen béna technika, de szórakoztatóak voltak, ami utánuk jött...
Arról ne is beszéljünk...

Raisu

• Traveller
« Válasz #1729 Dátum: 2011. június 27. - 17:32:40 »
A PR-t is néztem anno :uhoh: ;D asszem a németek a Zeo-ig jutottak el, az talán a 3. évad, után már nem nagyon figyeltem rá. De van már annyi évada, hogy ihaj... és az a furi, hogy minden évadban új szereplők, új rucik, robotok, akármi, azért az első 3-at ugyanaz a gárda tolta végig, jobban meg lehetett őket ismerni "szeretni" nem tom miért szakítottak azzal a "hagyománnyal", hogy uyganaza a cspat legyen több ideig.
A Zeo a 4. évad, és szerintem a németek adták tovább is. Amúgy a 6. évadig összefüggő a sztori, utána jött csak a minden évben új csapat rendszer, ami annyira nem meglepő, hisz az eredeti japán verzióban is minden évben új csapatot és új sztorit kapnak a nézők. Egyébként érdekes, hogy a régi sorozatok klasszisokkal jobbak, mint a mostaniak, hiába nyomatják tele az újakat CG-vel. A színészek is sokkal jobban játszottak, bár gondolom anno nem modellek mentek el első sorban a meghallgatásokra. :\

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1730 Dátum: 2011. június 27. - 18:26:30 »
Rocketeer

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #1731 Dátum: 2011. június 27. - 19:19:57 »
Nem tudom látta-e már valaki, de a rajzfilmsorozat 20 éves évfordulójára adtak ki dvd-n egy órás rajzfilmet, abban az évben, mint mozifilmet G.I. Joe: Resolute címen.

Itt a trailer:

És az egész rajzfilm 10 részletben:
http://www.youtube.com/user/JBellHawk#p/a/4B5945F023B3963A/0/7DJAZCHeUXE
« Utoljára szerkesztve: 2011. június 27. - 19:24:16 írta BlackArrow »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #1732 Dátum: 2011. június 27. - 19:56:59 »
Wow,köszi. :worship:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #1733 Dátum: 2011. június 27. - 19:59:01 »
Igen, ez &khm# jó!!
Warren Ellis írta. Az imént említett,múlt hónapi G i joe mániám közbeni kutatásom alatt találtam meg. Nagyon bejött. Viszont nem tudtam eldönteni,h ogy ez anime vagy nem... :headscratch:
Mivel a színvilág a mozgás és pár dolog olyan, mint egy animéban, viszont a karakterek sokkal a jelenlegi amcsis kissé "karakteres" kinézetűek. De a csaták rohadt jók, a sztori is rendben van, hullanak benne a Joe-k és a Cobrák, így szakítottak a régi rajzfilm hagyományaival. :hehe:
Egy negatívum volt, vagyis annyira nem negatív, csak furi, Steven Blum, aki Rozsó hangja már majd 2004 óta szinte minden médiában megjelenő cuccban, majd 15 karaktert szólaltatt meg, ami kicsit gáz, mert kb 20 szereplő van aki nagyobb szöveget kap :D szval mondhatni, minden második hang az övé egy nagyobb beszélgetésben. ;D
Gondolom spórolás miatt volt...
« Utoljára szerkesztve: 2011. június 27. - 20:00:39 írta BuB »

BuB

• Pókfej
« Válasz #1734 Dátum: 2011. június 27. - 19:59:36 »
Öö, vmiért kétszer küldte el? :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2011. június 27. - 20:01:18 írta BuB »

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1735 Dátum: 2011. június 27. - 20:50:15 »
A múltkor amikor Gijoe hangulatom volt, én is kerestem egy csomó Joe-s intrót, próbáltam visszaemlékezni, hogy itthon melyiket adták, ezt az intrósat tuti nyomták, meg valszeg az első évadot, de a többi nagyon nem tűnt ismerősnek.
Pedig leadták mind a három évadot még anno talán a magyar 1-esen. Meg aztán az RTL Klubbon is, amikor indult. :)
Igen, ez &khm# jó!!
Warren Ellis írta. Az imént említett,múlt hónapi G i joe mániám közbeni kutatásom alatt találtam meg. Nagyon bejött. Viszont nem tudtam eldönteni,h ogy ez anime vagy nem... :headscratch:
Hasonlítsd össze a Sigma six-el, az totál anime. :)

majd 15 karaktert szólaltatt meg, ami kicsit gáz, mert kb 20 szereplő van aki nagyobb szöveget kap :D szval mondhatni, minden második hang az övé egy nagyobb beszélgetésben. ;D
Gondolom spórolás miatt volt...
Bakker, komolyan mondom ezt észre sem vettem, amikor néztem a filmet.  :o ;D
« Utoljára szerkesztve: 2011. június 27. - 20:53:22 írta holloo »

venom75

• Pókfej
« Válasz #1736 Dátum: 2011. június 27. - 21:14:47 »
Nagyon rég volt már amikor ezek a filmek mentek , de néhol a neten fel lehet lelni egy-egy gyöngyszemet (megnézni , kikölcsönözni ).

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1737 Dátum: 2011. június 27. - 21:20:03 »
hollo: Ugyan, rá se ránts. Mel Blanc évtizedeken keresztül szinkronizálta egymaga a komplett Lonney Tunes-t a női és a gyerekhangokat leszámítva, mégis ez csak onnantól tűnik fel bárkinek, hogy már tudja ezt. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #1738 Dátum: 2011. június 28. - 08:39:53 »
He, keresgettem ma a Wolverine szinkronstábját és ráakadtam már az Ulti Pók szinkronstábjára.
Érdekes, hogy benne lesz Shadowcat is, de a a legmeglepőbb:
J.K. Simmons    ...    J. Jonah Jameson
Topher Grace    ...    Eddie Brock
 :o
Ha valakit érdekel a full lista. Bár lehet kicsit spoileres...
http://www.imdb.com/title/tt1722512/

Sajna csak jövőre mutatják be... :-\

Raisu

• Traveller
« Válasz #1739 Dátum: 2011. június 28. - 16:15:51 »
Beletekertem az X-Men anime utolsó részébe, és omg még Deadpool is felbukkan egy pillanatra.