No, félig meddig túl vagyok a Bats rajzfilmen. Nagyjából taliztam minden szereplő hangjával.
Hát nem tom... most azért nem vagyok nagyon elégedett velük...
Batsy természetesen megkapta a szokásos hangját a Jla, a dvd újraszinkron és az elmúlt pár Dc animációs moziból (illene tudnom már a nevét

), nagy meglepetésemre Éjszárny hangja Moser Károly lett, ugye ő volt Robin hangja az újraszinkronizálásban is, ugyanaz a kari, jó hogy megtartották, Alfred hangja is ugyanaz maradt, mint eddig szinte mindenhol... ezek voltak a kellemes csalódások.

Aztán jött a "hideg zuhany"... azt hittem, ha már ennyire figyeltek az eddig megjelent hangokra, akkor talán Joker is megkapja Józsa Imrét, hát nem, hallottam már a srácot aki nyomja itt, de a nevét nem tom (ha valaki nézte a Szökést, ő volt a Zsebes, jól tudja hozni a pszicho fiugrát

vlaszeg ezért lett ő), ő még valamennyire el is megy, viszont Ras Al Ghul írtó gáz lett, megkapta a szokásos buzi hangot (bocs Fekete Zoltántól, de sztem totál nem illik Rashoz, emlékszem anno a BSG szinkonjánál is kivoltak akadva a rajongók, hogy miért ő lett neki a hangja, annyira nem illik hozzá), aztán jött Fekete Maszk, na ő lett Kerekes József, az ember azt mondaná, hogy ha már benne van akkor tuti Joker lesz, hát nem.

És végül Piros Sisak, kicsit bíztam benne, ha már Jason Acless az eredeti hangja, megkapja Szabó Mátét, aki az Odaátba szinkronizálja, sajnos nem, Markovits Tamás lett...
Szval kicsit felemás érzéseim vannak...