Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495654 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #2480 Dátum: 2012. november 07. - 17:46:15 »

Én a rossz cosplayeseket utálom... Meg persze a már nagyonnagyon animebuzikat. Ők tényleg irritálók.

Na ezek az osztálytársaim :stupid: Egész nap minket suliban az jobban izgat, hogy basszus kémiából dogát írunk mit fogunk csinálni?
Ezek meg egész nap?Az egyik már elgondolkodott a sharinganos kontaktlencsén :stupid: Amit egész nap hordana.
Én is szoktam pl marveles pulcsiban menni vagy szuperhőst rajzolni, de hogy bemenjek pókemberjelmezben suliba :lol:

Szóval nincsenek jó tapasztalataim a mangásokkal kapcsolatban :roll:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #2481 Dátum: 2012. november 07. - 17:54:19 »

Én a rossz cosplayeseket utálom... Meg persze a már nagyonnagyon animebuzikat. Ők tényleg irritálók.

Na ezek az osztálytársaim :stupid: Egész nap minket suliban az jobban izgat, hogy basszus kémiából dogát írunk mit fogunk csinálni?
Ezek meg egész nap?Az egyik már elgondolkodott a sharinganos kontaktlencsén :stupid: Amit egész nap hordana.
Én is szoktam pl marveles pulcsiban menni vagy szuperhőst rajzolni, de hogy bemenjek pókemberjelmezben suliba :lol:

Még Peter sem megy be Pókember jelmezben a suliba.  ;D
De gondolom, mindjárt jön tg vagy kaine, és megcáfol. :roll: :lol:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #2482 Dátum: 2012. november 07. - 17:56:10 »

Hey! Én nagyon szívesen bemennék a sulimba pókmaszkban! Egy haveromnak egyszer kölcsön adtam a vasember álarcom és úgy jött reggel suliba, és mesélte hogy fotózkodtak vele az utcán meg levideózták so szerintem nagy buli! :D
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #2483 Dátum: 2012. november 07. - 17:56:35 »
De mindig bemegy csak az inge alá rejti :lol: ;D ;D ;D ;D

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #2484 Dátum: 2012. november 07. - 18:42:54 »

Te is erre gondoltál?
Mert akkor az nem nagy kunszt. Ha az animés haverjaid is így mennek be, nem értem miért zavar...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2485 Dátum: 2012. november 07. - 18:54:58 »
Marvel Adventures Spider-Man v2.
Idézet
Vagyis ja. ;D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2486 Dátum: 2012. november 07. - 18:58:33 »
...és akkor ugye ő még nem látta élőben a rettenthetetlen Bödönmant se... :hehe:
:grimasz: :haj: :worship:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #2487 Dátum: 2012. november 07. - 19:09:17 »
Marvel Adventures Spider-Man v2.
Idézet
Vagyis ja. ;D

Na, így legyen ötösöm a lottón!  ;D
Bár ahhoz szelvényt is kéne venni.  :lol:

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #2488 Dátum: 2012. november 07. - 19:22:34 »

Te is erre gondoltál?
Mert akkor az nem nagy kunszt. Ha az animés haverjaid is így mennek be, nem értem miért zavar...

Nem nem erre az osztálytársaim volt amikor Konohás fejpánt sharinganos kontaktlencse.
Egyszer bejött az egyik egy fekete pirosfelhős kabátban :uhoh:
Mondom nem volt szerencsém normális animéssel vagy mangással :roll:

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #2489 Dátum: 2012. november 07. - 19:30:52 »
Majd biztos fogsz! Nem zárjuk le ezt a témát? Pl folytathatnánk azzal hogy kinek mi tetszik jobban: legújabb vagy az 1994-es pók rajzfilm sorozat..?
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #2490 Dátum: 2012. november 07. - 19:34:55 »
Én örülök a legjobban ha lezárjuk;D
Nekem a 94-es a favorit kiskoromban a Fox Kidsen állandóan ezt néztem nagyon tetszett;) ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2491 Dátum: 2012. november 07. - 19:37:32 »
Egy haveromnak egyszer kölcsön adtam a vasember álarcom és úgy jött reggel suliba, és mesélte hogy fotózkodtak vele az utcán meg levideózták so szerintem nagy buli! :D

De csak azért fotózták, hogy később könnyebben azonosítható legyen, és két szimpatikus fiatalember valószínűleg azóta is őt keresi egy kényszeres zubbonnyal.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #2492 Dátum: 2012. november 07. - 19:38:42 »
Ez az új nekem olyan mint egy eröltetés. Amm volt egy picit régebbi sorozat talàn a Spectacular spiderman volt a címe. Az nem volt rossz! De az 1994es a favorit! :)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #2493 Dátum: 2012. november 07. - 19:44:00 »
Ez az új nekem olyan mint egy eröltetés. Amm volt egy picit régebbi sorozat talàn a Spectacular spiderman volt a címe. Az nem volt rossz! De az 1994es a favorit! :)

A spectacular spiderman tényleg jó volt abban a sorozatban Peter,MJ és Gwen kapcsolata jól ki volt találva ;)
Az új rajzfilm meg nem olyan rossz az állandó Stan Lee cameok viccesek azok jönnek be a legjobban ;D

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #2494 Dátum: 2012. november 07. - 19:44:33 »
Egy haveromnak egyszer kölcsön adtam a vasember álarcom és úgy jött reggel suliba, és mesélte hogy fotózkodtak vele az utcán meg levideózták so szerintem nagy buli! :D

De csak azért fotózták, hogy később könnyebben azonosítható legyen, és két szimpatikus fiatalember valószínűleg azóta is őt keresi egy kényszeres zubbonnyal.

Jajj, ember! Hányszor láttad az elrabolvát? :D amm hogy találnák meg ha végig rajta volt a maszk. És nyugi nem voltak 20-nál idősebbek a fotozók

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #2495 Dátum: 2012. november 07. - 19:45:52 »

A spectacular spiderman tényleg jó volt abban a sorozatban Peter,MJ és Gwen kapcsolata jól ki volt találva ;)
Az új rajzfilm meg nem olyan rossz az állandó Stan Lee cameok viccesek azok jönnek be a legjobban ;D
Nem láttam stan leeset mert nekem 1 is elég volt belőle... :P

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2496 Dátum: 2012. november 07. - 19:47:16 »
Használd már a hsz módosítás gombot kérlek. 

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #2497 Dátum: 2012. november 07. - 19:48:12 »
Az első részben is benne volt.Ő a takarító a suliban ő szedte ki Petert a szekrényből. ;)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #2498 Dátum: 2012. november 07. - 19:49:58 »
Használd már a hsz módosítás gombot kérlek.
Ja UHH bocs észre sem vettem!! Bocs :O
Nem lehet hozzászólást törölni?
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 07. - 19:52:07 írta Sullkrisz »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2499 Dátum: 2012. november 07. - 19:58:14 »
De. Csak moderátoroknak. :)