Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 503938 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #2600 Dátum: 2013. január 01. - 21:55:45 »
Múltkor volt a 10. ...
Hát nem tom... néztem volna vmi infót, hogy mikor jön az új rész és a Young wikis episod listán még 4 rész van felsorolva..., kicsit meglepődtem rajta... emlékeztem rá, hogy mondtad, hogy rövidebb lesz, de hogy ennyivel... :-\
Mondjuk ez a 20 rész se sokkal jobb... kemény 6 résszel lett rövidebb a második évad... kár, pedig tudtommal elég sikeres a cucc, kár, hogy így megkúrtították... :'(
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BuB

• Pókfej
« Válasz #2601 Dátum: 2013. január 04. - 19:43:43 »
Hu, bazz, Raisu nézed az Xment a Megamaxon? Érdekelne a véleményed a szinkronról, mert eddig is elég érdekes volt, de most azért elég gány megvalósítással találkoztam... :roll: (amúgy a Mega ilyen gagyi szinkronokat állít elő? Mert a TF Armada is egy katasztrófa, de itt-ott már ez is kezd az lenni...) kapásból nem értem a név fordításokat, mert jó pár helyen tök jó képregényes nevük van (pölö tegnap Nightcrawler Árnyék lett, amit azért tök könnyű lett volna elrontani, aztán ott van még Kardfogú is, aki képregényes lett, nem filmes...), viszont Blob meg Paca néven tündököl... :roll:
Ma meg, találkoztam Bishoppal és lefordfultam a székről a hangja miatt... Vas Gábor lett, aki százszor jobb lett volna mondjuk Magnetónak, és az ő hangját ado Megyeri sokkal jobban illett volna Bishophoz... komolyan bravúr... :-\

Raisu

• Traveller
« Válasz #2602 Dátum: 2013. január 04. - 23:19:32 »
Nem nézem, azt se tudom, hogy van-e Megamaxom. XD + Annyira nem jött be a sorozat, hogy még egyszer megnézzem magyarul. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #2603 Dátum: 2013. január 05. - 13:20:55 »
Nem tetszett a Wolvie vs X?  :o Wow, pedig szinte a legjobb X rajzfilm lenne.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2604 Dátum: 2013. január 05. - 14:17:32 »
Számomra a legjobb X-Men rajzfilm az X-Men Evolution. ;) Talán majd egyszer megint előveszem a Wolverine and the X-Ment, de kb. olyannyira nem hagyott bennem mély nyomokat, hogy csak nagyon nagy vonalakban tudnám felidézni, hogy miről szólt. ^^" Lehet, az is közre játszott benne, hogy egyáltalán nem vagyok oda Rozsomákért.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2605 Dátum: 2013. január 05. - 15:22:47 »
Számomra a legjobb X-Men rajzfilm az X-Men Evolution. ;)
Azt én is imádtam, sokkal azután is, hogy "elvileg" kinőttem belőle. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #2606 Dátum: 2013. január 05. - 15:40:52 »
Jó is volt, kár hogy annak is úgy elvágták a végét... pedig pont kezdett már jó lenni...
Amúgy nekem a Wolvie amiatt tetszett (egyrészt Wolvie miatt ;D), másrészt meg tetszett, hogy sokkal több köze van az alap comicshoz, ellenben az Evolutionnel... (kivi vagyok az új X rajzfilm milyen lesz... márha lesz... vhol azt olvastam, hogy idén jönne az új Avengers körül...)

BuB

• Pókfej
« Válasz #2607 Dátum: 2013. január 08. - 09:02:29 »
Hm, találkoztatok már a YJ 2. évad új részeivel? Én még nem találtam sehol, pedig a múltkor azt olvastam, hogy 5.-én jön ki az új rész...

Btw: Raiusu ki a fene Klarion hangja? Annyira hasonlít Hujberre... :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #2608 Dátum: 2013. január 08. - 11:07:23 »
Szerintem Czető Roland, kivéve, ha lecserélték. Csak mert szerintem az ő hangja nem hasonlít Hujberére. ^^" A 2. évad új részeit meg azért nem találhatod még, mert ötödikén a 10. rész ment le, ami még tavaly kikerült az iTunes-ra, de tévében nem ment. Szóval a 11. rész majd ezen a héten lesz.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2609 Dátum: 2013. január 08. - 11:37:33 »
Oh... hát akkor jól megszívatott az oldal...

Hm, pedig nekem eléggé hasonít Hujberre, de jóvan, elhiszem :D ZÍ és AQ hangjáról nincs infód, miért lett ez a furi megoldás? :-\

Raisu

• Traveller
« Válasz #2610 Dátum: 2013. január 08. - 12:32:25 »
Nincs... lehet, hogy nem ért rá a másik színész. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #2611 Dátum: 2013. január 08. - 13:19:18 »
Hát f@$&án megoldották... ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #2612 Dátum: 2013. január 15. - 19:34:31 »
Kölcsönözhető az Ifjak Ligája 18. rész is már, sőt a TDKR 2. része is fent van (mily meglepő idő előtt ;D), egyelőre csak angolul.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2613 Dátum: 2013. január 17. - 14:05:48 »
Most már szinkronosan is.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2614 Dátum: 2013. január 23. - 17:52:49 »
sőt a TDKR 2. része is fent van (mily meglepő idő előtt ;D), egyelőre csak angolul.
De ha az embernek van lehetősége Robotzsaru-hangú Batmant hallgatni, miért akarna bármi mást? :) Amúgy marha jó lett ez a része, bár egész más jellegű, mint az első volt.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2615 Dátum: 2013. január 23. - 18:17:26 »
Amúgy marha jó lett ez a része, bár egész más jellegű, mint az első volt.
Nekem is ez volt az érzésem. Pont, mint Smith-féle Póki-Fekete Macs két fele.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #2616 Dátum: 2013. január 24. - 09:05:03 »
Nagyon tetszett a TDKR1-2. Érdekes ez a majdnem hő nélküli világ. Joker hozza a formáját a 2. részben. Bár én nem olvastam a képregényt ami alapján készült, de Supit rendesen alárendelték az amcsi kormánynak. Kicsit olyan volt, mint egy droid, amit mondanak neki azt csinálja.(Vagy most is ilyen?)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2617 Dátum: 2013. január 24. - 09:27:41 »
Nem, csak Miller szemében. Azzal próbálja magasztalni Batmant, hogy minden más szuperhőst akaratlan, tehetetlen kreténként tüntet fel, és a Bőregér az egyetlen, aki képes szuper eszével felülemelkedni ezeken az akadályokon. De ez még semmi a ASGBADGAT-hez képest, ahol a Zöld Lámpás annyira hülye, hogy jóformán beszélni sem tud, és ez jellemző az egész Ligára. Kivéve Wonder Womanre. Ő csak egy tesztoszteron fűtött állat, aki spermatartályoknak nevezi a férfiakat. Mert Millernél minden nő vagy egy kőkemény prosti vagy azért él, hogy kiszolgálja a bálványozott férfit (ld. Robint a TDKR-ben).

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2618 Dátum: 2013. január 24. - 17:32:20 »
Idézet
Mert Millernél minden nő vagy egy kőkemény prosti vagy azért él, hogy kiszolgálja a bálványozott férfit (ld. Robint a TDKR-ben).
A TDKR rendőrfőnöke pl. egyik kategóriába se illik.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2619 Dátum: 2013. január 24. - 18:00:11 »
Ott még annyira nem jött elő nála. Elektránál sem. vagy Martha Washingtonnál, ami talán a legjobb kivétel nála erre. Kb. a DK2 írásakor borult el végleg az agya, a Goddamn Batmanben meg a Kanári monológjai, te jó ég…!
A Dark Knight Returns még az az időszaka, amikor éppen csak kezdett érződni rajta az autokratizmus feltétlen imádata, az eszményi Állam képe, ahol mindent az Állam irányít, mert az Állam tévedhetetlen és igaz, míg a szabadon burjánzó társadalom csak maga a métely és az erkölcsi fertő, amit az Államnak kell kordában tartania. Batman nála amúgy megszemélyesíti majd az Államot (szó szerint, Batman a DK2-ben egymaga egy államnak minősülő fogalommá válik), ami szembeszáll az elmaradott (Superman régimódi értékei, Miller sose állhatta azt, amit Superman a nagy többség hite szerint képviselni hivatott) és erkölcsileg elkorcsosult (Wonder Woman a DK2-ben gyakorlatilag nem más, mint Superman prostija) társadalommal, és ebben a hű, feláldozható katonák (Robin, aki akkorra félig a prosti kategóriába sorol és testhez álló, kihívó ruhában Cicalánynak nevezi magát) segítik. A női szerepeknél amúgy felbukkan ott egy harmadik is, a tiszta, érintetlen Szűz (Supergirl), aki a reményt képviseli.
Ami felettébb szépen hangzik papíron, de attól még az egész egy irtózatosan értelmezhetetlen valami, Batman meg már ott egy értelmezhetetlenül hablatyoló, erőszakos vadbarom, és az az alak elvileg pontosan ugyanaz, mint a TDKR-ben.
Ha meg csak a lentebbi (vagy fentebbi, kinek mi van beállítva), nőkkel kapcsolatos állításomra akarsz egy gyönyörű igazolást, próbáld végignézni Miller mester életének egyik főművét, a látomásának teljes kiteljesedését, a Spiritet. Aminek az eredetije amúgy egy szarkasztikus kaland-krimi paródia. Nem egy társadalmi romlásról monologizáló noir.
« Utoljára szerkesztve: 2013. január 24. - 18:02:22 írta talgaby »