Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495623 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #2660 Dátum: 2013. február 01. - 12:06:01 »
Jaja, régebben törekedtek hogy legalább egy kicsit hasonlítson a kivitelezés a képregényesre, úgy látszik szakítani akarnak ezzel a hagyománnyal!

Raisu

• Traveller
« Válasz #2661 Dátum: 2013. február 04. - 20:05:37 »
Az egyik kölcsönzős oldalra (gondolom, mindenki tudja, melyikre) felkerült egy nagy adag Batman TAS a régi HBO-s szinkronnal. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #2662 Dátum: 2013. február 04. - 21:05:55 »
Ja azt láttam, de egy csomó rész megvan az újjal, és nem nagyon volt időm kiszűrni, hogy melyikekre nem készült új szinkron (volt ilyen az ott lévők között? :headscratch:)...
Amúgy az HBO most leállt DC animációs filmek megvételével? Tavaly előtt olyan jól beindultak... de most semmi... pedig jöhetne még a SUpergirl meg a Doom... :'(
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #2663 Dátum: 2013. február 04. - 21:22:19 »
Ja azt láttam, de egy csomó rész megvan az újjal, és nem nagyon volt időm kiszűrni, hogy melyikekre nem készült új szinkron (volt ilyen az ott lévők között? :headscratch:)...
Fogalmam sincs, én a régi szinkron mellett vagyok, mert anno azt szoktam meg. Az új bántja a fülemet. :D Igazából egy olyan verziót kéne csinálnia valakinek, amely tartalmazza az angol eredetit és a kétféle magyar szinkront is. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #2664 Dátum: 2013. február 04. - 21:47:53 »
Hehe, az nem lenne semmi :D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2665 Dátum: 2013. február 05. - 18:51:02 »
Váov megnéztem a TDKR 2-t, nagyon jó volt. Bár Super-Man-t én nem ilyennek ismerem, hogy a kormány mellett áll, és egy háborúba akár az ellenséget, aki amúgy ugyanúgy ember, jelen esetben a törökök, minden szemrebbenés nélkül képes lenne leöldökölni. Pl amikor lézerrel az egyik török anyahajót átvágja, ott elég sokan meg halltak. Ez nem illik őhozzá, és nem értem, hogy mégis miért csinálta meg. AZ viszont már illik hozzá, amikor a végén bunyóznak, és folyton kérleli, hogy ne harcoljanak, és nem akarja nagyon szétverni, csak a minimumot, ami ahhoz kell, hogy ne nyerjen Batman.
SD. EJC.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2666 Dátum: 2013. február 09. - 15:11:17 »
Nézi valaki ezt az új cgi tinininját amit a nickelodeonon adnak? nekem tetszik a rajza, érdekel is, csak nincs nickelodeonom:(

BuB

• Pókfej
« Válasz #2667 Dátum: 2013. február 09. - 15:23:39 »
NEkem van, akartam is vmikor belenézni, de mindig elmarad... bár kétlem, hogy jobb lenne a legutóbbi rajzfilmjüknél... az nagyon jó volt.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2668 Dátum: 2013. február 09. - 15:29:03 »
Ma kezdtem el nézni angolul, most tartok a 10. résznél. Nekem bejön.  ;D
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2669 Dátum: 2013. február 09. - 15:53:13 »
És honnan lehet kikölcsönözni magyarul, vagy magyar felirattal?

BuB

• Pókfej
« Válasz #2670 Dátum: 2013. február 12. - 13:44:04 »
Na végre már, kapunk némi kis infót a Ligáról, a mostani YJ-ben... ideje volt már, eléggé el voltak tűnve...
Amúgy a múltkori rész volt számomra az évad legrosszabb része... a kis kölkökkel foglalkoztak csak... tökre nem hatott meg bazz... főleg így, hogy tudjuk,h ogy már csak 5 rész van belőle hátra és nem a csapattal foglalkozik... mondjuk vhogy ez az évad nem is lett csapat orientált... az első pár részben tökre örültem WG-nek, Timnek, Batg-nek... de totál nem lehetett megtudni semmit róluk, a két csaj azóta meg szinte nem is szerepelt... :-\

Télleg ezt már akartam volna kérdezni, de ez a sztori mennyire képregényhű? A comicsban is a Bogarak olyanok, mint a Lámpások, ilyen sok színűek? És le is akarták igázni a földet? :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2671 Dátum: 2013. február 12. - 14:49:33 »
A legmodernebb változatban (mármint DCnU előtt) igen.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2672 Dátum: 2013. február 12. - 20:21:17 »
Nézi valaki ezt az új cgi tinininját amit a nickelodeonon adnak? nekem tetszik a rajza, érdekel is, csak nincs nickelodeonom:(

Igen, én nézem, nagyon jó, olyan mintha az összes eddigi Teknőc verziókat össze keverték volna, kellően humoros, akció dús és fordulatos, és nagyon jól mozognak, tök életszerűek! ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2673 Dátum: 2013. február 12. - 22:26:26 »
És te hol lehetne hozzájutni? Megvárom, amíg felteszik a mesék a netenre.
Valamelyik két teknős hangja Jimbo az Am.Pitéből és Samu a Lotr-ből :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #2674 Dátum: 2013. február 12. - 23:22:49 »
Az eredeti hangokat nem tudom, de a magyar verzióból akiket felismertem:
Szecska mester: Galambos Péter
Michelangelo: Bolba Tamás

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2675 Dátum: 2013. február 13. - 15:27:24 »
A young justiceben van néhány oltás a marvel felé, ha jól értettem. Pl a 20. részben ellopják Beowulf kardját és amikor a nyomozó jegyzeteli a róla szóló legendát, az utolsó bejegyzése a "great power", amit jól átsatíroz. sztem a pókemberre utalnak. Aztán a 21. részben a Logan állatkert.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2676 Dátum: 2013. február 13. - 15:38:38 »
Samu a Lotr-ből :)
Vagy Ace Ventura. :) Kerekes József az egyik kedvenc szinkronhangom, még nem hallottam tőle semmit, amit nem maximálisan életszerűen adott volna elő.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Raisu

• Traveller
« Válasz #2677 Dátum: 2013. február 13. - 15:55:02 »
A young justiceben van néhány oltás a marvel felé, ha jól értettem. Pl a 20. részben ellopják Beowulf kardját és amikor a nyomozó jegyzeteli a róla szóló legendát, az utolsó bejegyzése a "great power", amit jól átsatíroz. sztem a pókemberre utalnak. Aztán a 21. részben a Logan állatkert.
Szerintem azok nem utalások, már csak azért sem, mert a Logan név adta magát. Elvégre az volt a rezervátum tulajdonosának a vezetékneve.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2678 Dátum: 2013. február 13. - 16:00:11 »
Szerintem azok nem utalások, már csak azért sem, mert a Logan név adta magát. Elvégre az volt a rezervátum tulajdonosának a vezetékneve.
Én is ezt mondom  ;)
A "pók ember"-ről nem is beszélve a 23. részben.
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 13. - 16:30:47 írta VTomi »

Raisu

• Traveller
« Válasz #2679 Dátum: 2013. február 13. - 16:45:10 »
Nem, te azt mondod, hogy szerinted ezek oltások, én meg azt, hogy szerintem nem azok. Ha csak a YJ rajzfilmhez találták volna ki ezeket a karaktereket, akkor még talán lehetne annak tekinteni őket, de mivel szerepelnek a képregényekben is, ezért kétlem, hogy ilyesmi szándékkal tették volna bele őket.