Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495613 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #2720 Dátum: 2013. április 01. - 22:01:44 »
Hm? Nálam megjelenik a hozzászólásomban.  :headscratch:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2721 Dátum: 2013. április 03. - 09:44:18 »
Most már nálam is megjelenik. Nem tudom, mi volt tegnap...

Megnéztem, nagyon zsír a rajz. Hangok tekintetében is rohadt jó lett.
SD. EJC.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2722 Dátum: 2013. április 05. - 09:15:00 »
Hooo, Coool, kitűzték a Flashpoint dátumát, hamarabb jön, mint gondoltam, azt hittem vmiko szeptember, október környékén érkezhik, de helyette, Július 30.án, tök jó, mindjárt itt van :D
És az első kép:

Tök jó, így eléggé úgy tűnik, hogy a Young Justice (JLa Doom, Jla 2 worlds) stílusát veszik fel.

Amúgy titkon én abban bízok, hogy ezt eleve így tervezték, vége a 2. évadnak, bejelentik, hogy vége, aztán jön a Flashpoint mozi és ebből kifog nőni egy új sorozat.... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #2723 Dátum: 2013. április 05. - 11:31:31 »
Amúgy titkon én abban bízok, hogy ezt eleve így tervezték, vége a 2. évadnak, bejelentik, hogy vége, aztán jön a Flashpoint mozi és ebből kifog nőni egy új sorozat.... :headscratch:
Hidd el, hogy nem így lesz. A filmeknek nincs közük a sorozatokhoz. Kivéve persze azokat a filmeket, amelyeket direkt a sorozatokhoz készítettek. ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #2724 Dátum: 2013. április 05. - 12:31:19 »
Jó, de akkor mi értelme ilyen a mindent alapjaiban megváltoztató sztorit leközölni... olyan mintha vmi nagy változtatást akarnának itt is megcsinálni... :headscratch:

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #2725 Dátum: 2013. április 05. - 13:30:06 »
Valaki látott már részeket a Super Hero Squad Show-ból? Nem olyan rossz, de még mindig zavar, hogy kisgyerekeknek ilyen pörgős meséket csinálnak. Nincs rajuk jó hatással. Aki látott már, mi a véleménye róla?
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Raisu

• Traveller
« Válasz #2726 Dátum: 2013. április 05. - 14:05:35 »
Jó, de akkor mi értelme ilyen a mindent alapjaiban megváltoztató sztorit leközölni... olyan mintha vmi nagy változtatást akarnának itt is megcsinálni... :headscratch:
Mert jól mutatna animálva? :D Ha lenne bármi köze a YJ-hez, akkor azt már tudnánk, és nem úgy lett volna a második évadnak, ahogy. Plusz akkor nem indítanák el a Beware the Batmant vagy a Teen Titans Go!-t. Arról nem is beszélve, hogy a filmben egyáltalán nem biztos, hogy kitérnek arra, hogy ennek milyen hatásai voltak a DC univerzumra. Itt lehet, hogy csak annyi lesz, hogy Flash átkerül a másik idősíkra, a végére meg visszajön, és semmi sem változott.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2727 Dátum: 2013. április 05. - 14:29:40 »
Hm, na mondjuk lehet... csak akkor meg kár Flaspointnak hívni :D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #2728 Dátum: 2013. április 06. - 12:42:56 »
A Superman unbound című animációs filmet kiadja a Provideo május 8.-i dátummal, Superman elszabadul címen.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

BuB

• Pókfej
« Válasz #2729 Dátum: 2013. április 06. - 14:18:24 »
Hó, ez tök jó hír.
Csak azt nem vágom a SUpegirlt, meg  JLa Doomot miért nem nyomják ki? Ez a kettő tök jó volt eleve... :-\

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2730 Dátum: 2013. április 09. - 11:25:26 »
Hát, a Supergirl megjelent nyomtatásban, sokban nem különbözik a kettő. ;) Meg valszeg azért jönnek ki vele, mert hamarosan itt a film.
+ megjelenik még május 22-n a Lego Batman: A film is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2731 Dátum: 2013. április 09. - 12:53:39 »
Hát a vége sztem sokkal jobb, mint a képregénnyé... egyedül csak a JLA-t hiányoltam nagyon a rajzfilm végéről, máskülönben jobban bejött volna.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2732 Dátum: 2013. április 25. - 14:57:59 »
http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-04-25/marvel-producer/more-madhouse-collaborations-are-coming
Lesznek még Marvel animék. A kérdés már csak az, hogy sorozatok, vagy filmek.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2733 Dátum: 2013. április 25. - 15:42:54 »
Meg hogy mikor és hogy mik.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2734 Dátum: 2013. április 25. - 20:00:24 »
Július közepén elvileg kiderül minden. :)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #2735 Dátum: 2013. április 25. - 22:07:21 »
Nem rég sikerült megnéznem a dark knight returns 2. epizódját, és lenne hozzátok egy kérdésem, mert egy jelenetet nem sikerült teljesen megértenem: Mikor Superman eltéríti a bombát, és az felrobban az égbe, supi vmi bizarro féle zombivá változik, és amihez hozzáér az elrothad. De ezután mi történik? Ugyanúgy megjelenik clark később mint egészséges ember.. Válaszotokat előre is köszi
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2736 Dátum: 2013. április 25. - 23:07:06 »
A képregényt még nem olvastam, csak a rajzfilmet láttam, de nekem úgy tűnt, hogy Supi az élőlények életerejét szívta volna el a saját regenerációja érdekében.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #2737 Dátum: 2013. április 26. - 17:51:36 »
jaa, kapizsgálom... Szóval amikor kiszivta a növényekből az életerejüket, akkor visszaváltozott normalissá, csak a rajzfilm ezt az vissza alakulását nem mutatja. (Köszi a válaszod)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2738 Dátum: 2013. április 26. - 21:42:04 »
Pedig úgy emlékeztem látszik a regenerálódás. :headscratch: De, hogy hogy képes erre Supi, arról lövésem sincs. :nemtudom: Valaki nem tudja?

Raisu

• Traveller
« Válasz #2739 Dátum: 2013. április 26. - 22:19:51 »
Nem a napfénytől nyerte vissza az erejét? A növények meg passz... biztos a sugárzástól száradtak el. :D