Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 504447 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Fantomex

• Vérontó
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #2780 Dátum: 2013. május 25. - 22:30:43 »
Hát érdekes volt mindenképp. A grafika nekem nem jön be, mintha animés lenne egy kicsit. A sztori nem volt rossz. Sólyomszer szerintem hülyén néz ki ezzel a szemüveggel, Thornak meg jobb volt az előző sorozatbeli hangja. Először azt hittem, hogy a film folytatása lenne ez a sorozat.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2781 Dátum: 2013. május 28. - 19:11:35 »
Oh...oh... valaki Superman Elszabadul, magyarul? :headscratch:
Én tegnap néztem meg, tetszett. Nem egy Oscar-díjas sztori, de érdekes és izgalmas, Brainiac megvalósítása pedig kifejezetten bejött. Szórakoztató darab. :) A főcím is ötletes volt, a szemgolyókiszedésen picit ledöbbentem.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2782 Dátum: 2013. május 31. - 17:13:00 »
Na, végére értem a Zöld Lámpás sorozat második felének is, és csak még jobban fáj a kasza. Az évad második felében csak úgy sziporkáztak a párbeszédekkel, és Aya-fanként külön tetszett az utolsó pár rész. Még szerencse, hogy azért kikerült a második évadból egy karakter dizájn, így tudhatjuk, mi lett a záróképsorok következménye. Vagyis, azt mindig is tudtuk, de legalább azt is tudjuk, hogy hogy néz ki. Btw, miért utálják vajon a WB-nél ennyire Kyle Raynert? Jóformán egyik rajzfilmben sem szerepelt, amikor meg mégis, akkor meg valójában Hal Jordan volt, csak más néven. :D Itt is szerepelt Hal, Guy, illetve említés szintjén John, de Kyle-nak se híre, se hamva. Igazán kár. :D

Kíváncsian várom, hogy a Beware the Batman milyen lesz. Lehet, hogy nem lesz olyan jó, mint a YJ és a GL, de van egy olyan sejtésem, hogy olyan nagyon rossz sem. Hisz a konkurenciával ellentétben a DC még nem nagyon dobott ki rossz animációs filmet/sorozatot.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2783 Dátum: 2013. május 31. - 18:05:10 »
Teen Tiatns go? ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #2784 Dátum: 2013. május 31. - 18:09:18 »
Nem láttam belőle még egy részt sem, de a "még nem nagyon" nem is azt jelenti, hogy egyáltalán nem. :D És azért lássuk be, egy gáz sorozat tizenakárhány klassz film és sorozat mellett még belefér. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2785 Dátum: 2013. május 31. - 19:31:31 »
A Teen Titans az egyik legjobb DC-s animációs sorozat volt igazából, talán a második legnépszerűbb valaha a Timm-féle Batman után. Ha meg a mostanira gondolsz, még az évad felénél se tart.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2786 Dátum: 2013. május 31. - 19:36:00 »
A sima sorozatot tényleg dicsérik (én mondjuk csak egy részt láttam belőle, az elég... érdekes volt), de az új sorozattal kapcsolatban mindenhol azt olvasni, hogy csalódás az előzőhöz képest, és nem azt folytatja, amit azzal megalapoztak.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2787 Dátum: 2013. május 31. - 22:46:03 »
Tőlem lehet bármilyen jó, a Youngot nem übereli felül... és a rosszul lét kerülget, ha arra gondolok, hogy emiatt fújták le (vagy ehelyett...) a Youngot...

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #2788 Dátum: 2013. június 02. - 11:04:08 »
Tegnap megnéztem a Superman elszabadul-t. Hát valahogy nem voltam tőle elájulva...

balogh44

• Thanos
« Válasz #2789 Dátum: 2013. június 02. - 21:37:15 »
A képregény, amiből készült a sztori szerintem jobb. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2790 Dátum: 2013. június 02. - 22:09:55 »
Ez gyakorlatilag az összes, utóbbi időben készült, dvd-re megjelent animációs filmre igaz a DC esetében.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2791 Dátum: 2013. június 02. - 22:24:49 »
Az új Supermant még nem láttam, de az eddigiek szerintem teljesen rendben voltak (bár a legtöbbet nem olvastam a képregényben, szóval abban biztos igazatok van, hogy azok jobbak, de hát na, az adaptáció ritkán jobb az eredetinél). Egyedül a Superman Vs. The Elite meg a JL: Doomra mondanám, hogy nem voltak annyira jók, mint a többi, de még így is bőven a várakozásomon felül teljesítettek. Mondjuk nálam a favorit még mindig a Red Hood meg a két GL. És na, a Marveles animációs filmekhez képest ezek igazi mesterművek. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2792 Dátum: 2013. június 02. - 22:40:29 »
A Red Hood jó kérdés, arra abszolút nem emlékszem már képregényben.
Igazából én csak kettőnél csodálkoztam, hogy lehetett így elszúrni. Az Earth-2-ból készült önmagában jó volt, de annyi köze sem volt az alapanyaghoz, mint Miller Spiritjének. Bár, mondom, azzal ellentétben önmagában egy szolid film lett, amit szerintem nagyban köszönhetett James Woodsnak.
A Public Enemiesből viszont sikerült kiszedniük az összes kulcselemet, ráadásul egy idő után nagyon látszott, hogy egy csomó részt kihagytak, és összeollózottá vált. Emiatt nem mertem megnézni az Elite-et sem, mert ott félek, hogy vagy megint kihagyták mindazt, ami az egész lényege volna, vagy valami nagyon pátoszos "Üzenettel" öntötték nyakon, ami meg megint taccsra tenné a mondanivalóját.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2793 Dátum: 2013. június 05. - 11:09:37 »
Hát ezt ide rakom, bár lehet a videojátékokban lenne a helye...
De mindegy, rohadt jó az eredet sztorik kivitelezése.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2794 Dátum: 2013. június 05. - 22:04:20 »

Mieeeeeeez?! Utolsó reményem is szertefoszlott ezzel a sorozattal kapcsolatban.  :roll:

Raisu

• Traveller
« Válasz #2795 Dátum: 2013. június 05. - 23:52:24 »
Áh, a Chibi!Thor tök cuki. :D Amúgy nem t'om, ez még a sorozat többi "poénjához" képest jópofa is.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2796 Dátum: 2013. június 06. - 00:33:45 »
Én imádom a cuki dolgokat, nincs azzal gond, de, hogy ezt egy történetszálként felhozni...  :roll:
Ebből csak az látszik, hogy abszolút nem veszik komolyan ezt a sorozatot.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2797 Dátum: 2013. június 12. - 09:58:45 »
Berendelték a Teen Titans Go! 2. évadát.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2798 Dátum: 2013. június 12. - 10:32:48 »
Oh... ennyire jó nézettsége van?

Pofára esek, ha a Cartoon majd ezt fogja nálunk leadni a Young második évada helyett... :roll:

Raisu

• Traveller
« Válasz #2799 Dátum: 2013. június 12. - 11:22:28 »
Elvileg novemberben jön itthon a YJ 2. évada itthon. Legalábbis az év elején vmi ilyesmit írtak a Sorozatjunkie-n.