Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495625 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #2920 Dátum: 2013. október 23. - 18:54:12 »
Akkor jól olvastam tegnap... :roll:
Mi a francért? Mi volt az indok, mert azt már nem vágtam... :-\ (még jó hogy nem kezdtem el nézni...)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2921 Dátum: 2013. október 23. - 20:34:54 »
Idézet
The series is aimed at male boys
No f*ing shit. :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #2922 Dátum: 2013. október 24. - 05:40:07 »
Lol, ez eddig fel se tűnt. Bár, elnézve a japánokat, lehet, hogy vannak már female boyok is. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #2923 Dátum: 2013. október 28. - 21:08:08 »
Oh, hát ez jónak tűnik...
http://www.comicbookmovie.com/fansites/notyetamovie/news/?a=89195#7zsfryyesl6ysw7e.01
De komolyan rohadt kíváncsi lennék miért is cserélték le Aquamant... :headscratch:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2924 Dátum: 2013. október 29. - 07:15:02 »
Ez egy az egyben a New 52 JL első pár részének animált változata.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #2925 Dátum: 2013. október 29. - 09:07:16 »
Hellyel közel :headscratch:
Lásd, Aquamant lecserélték Shazamra valamiért, meg megkavarták az új ruhákat... nem elég, hogy a képregényben is új ruhát kaptak, most itt is új ruhákat kaptak. :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2926 Dátum: 2013. október 29. - 09:51:57 »
Fő a változatosság! Aquaman meg annyira felvállalhatatlanul gáz,hogy nem csoda ha még a Family Guy-ban is szétalázzák :hehe: Mondjuk mást is rakhattak volna a helyére mint egy Superman archetípust :drying:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2927 Dátum: 2013. október 29. - 10:50:04 »
Ja, mehetett volna Kanári, úgyis kevés a csaj a Ligában. :D

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2928 Dátum: 2013. október 29. - 17:17:03 »
A képi világ mekkora egy #%@! És beleteszik Shazamot, amikor neki egy nagyon király eredetsztorija volt a New 52-ben és még egyedül is megállná a helyét. Aquaman meg nem gagyi, itt hívna cápákat a paradémonok ellen.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2929 Dátum: 2013. október 29. - 18:06:45 »
Lehet az Atlkantiszi háborút akarják legközelebb és ott debütálna Arthur... :nemtudom:

Hopp... tudtátok, hogy a Next Avengers rajzfilm van magyarul? Most láttam megosztva...

Raisu

• Traveller
« Válasz #2930 Dátum: 2013. november 05. - 14:50:28 »
Ha egyszer beindul valami... :D
VIASAT6-premier: 12.19 Dragon Ball Z 4. évad

BuB

• Pókfej
« Válasz #2931 Dátum: 2013. november 05. - 15:04:21 »
Áh, cool. Kár hogy olyan időpontban van, hogy nem érek haza rá  :'(

Young Justiceal most mi a helyzet nyomja a 2. at a CN?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2932 Dátum: 2013. november 13. - 11:19:33 »
Srácok nézi vagy látta valaki az új The looney tunes show-t? Egyszerűen zseniális, mit műveltek ezekkel az ősrégi karakterekkel.   ;D Felnőttek számára is nagyon szórakoztató ( sőt 1-2 poént a gyerekek nem fognak megérteni ).

Harcos

• Grizzly
  • *
« Válasz #2933 Dátum: 2013. december 09. - 10:39:22 »
A napokban elkapott a nosztalgia és eszembe jutottak a régi Marvel szuperhősök szereplésével készített rajzfilmek. PL. a régi Fantasztikus Négyes, Hulk és főképp a Pókember rajzfilmek. Ezeket a rajzfilmeket már régóta keresem torrent oldalakon (hiszen kereskedelmi forgalomban ezek sajnos már nem fognak kerülni semilyen formában :( ) de nem találtam őket. Az újabbak közül szinte mindent sikerült beszerezni, de ezek a klasszikusok hiányoznak, esetleg van valaki aki ezeket be tudta gyűjteni vagy van linkje hozzájuk?

Egészen pontosan ezekről a rajzfilmekről van szó:
1. Az egyik a "Spider-Man Unlimited", Magyarországon a Tv2 adta, és a Wikipédia szerint 13 rész készült el belőle 1999-ben.
Kép a sorozatból:
http://i.annihil.us/u/prod/marvel/i/mg/f/30/4be8bba78b4d1.jpg
itt pedig egy videó:
http://www.youtube.com/watch?v=PsSsn1B70LI

2."Spider-Man"
Ezt 1981-ben készítették nálunk a tv2-n futott és 26 részt élt meg
http://www.tv.com/shows/spider-man-1981/

3."Spider-Man and His Amazing Friends"
Szintén 1981-ben készítették és 24 részt élt meg. Ebben nem vagyok biztos, hogy vetítették nálunk is.
http://www.tv.com/shows/spider-man-and-his-amazing-friends/

Köszi előre is a segítséget! :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #2934 Dátum: 2013. december 09. - 10:50:36 »
Az Amazng Friendet mintha adták volna itthon... legalábbis egy Zöld Manós rész nagyon rémlik onnan és a múltkor meglepődve tapasztaltam, hogy az a Friend sorozatban volt..
Emlékeim szerint viszont a legnagyobb kölcsönzős oldalakon megtalálhatóak ezek, de mintha a 81-es elég tré minőségben lenne... :headscratch:

Harcos

• Grizzly
  • *
« Válasz #2935 Dátum: 2013. december 09. - 10:57:03 »
Az Amazng Friendet mintha adták volna itthon... legalábbis egy Zöld Manós rész nagyon rémlik onnan és a múltkor meglepődve tapasztaltam, hogy az a Friend sorozatban volt..
Emlékeim szerint viszont a legnagyobb kölcsönzős oldalakon megtalálhatóak ezek, de mintha a 81-es elég tré minőségben lenne... :headscratch:

A jelmezbálos rész? :) Nekem az alapján gyanús, hogy nálunk is képernyőre került! :)
Valamilyen formában ha megkérlek megsúgnád nekem, hogy melyek ezek az oldalak? Mert azokon amiket én ismerek sajnos hiába keresem :(

BuB

• Pókfej
« Válasz #2936 Dátum: 2013. december 09. - 14:23:59 »
Jaja, azaz a rész  :D
Oks, este megnézem és tájékoztatlak, hogy találta e valamit, de csodát ne várj, az Unlimited még aránylag elmegy, de amaz mintha nagyon gagyi lett volna... meg ott a nevek is gázok... Dr. Diadal és a többi...  :hehe:

Harcos

• Grizzly
  • *
« Válasz #2937 Dátum: 2013. december 09. - 14:34:35 »
Jaja, azaz a rész  :D
Oks, este megnézem és tájékoztatlak, hogy találta e valamit, de csodát ne várj, az Unlimited még aránylag elmegy, de amaz mintha nagyon gagyi lett volna... meg ott a nevek is gázok... Dr. Diadal és a többi...  :hehe:
Köszönöm szépen! :)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #2938 Dátum: 2013. december 09. - 15:45:37 »
A napokban elkapott a nosztalgia és eszembe jutottak a régi Marvel szuperhősök szereplésével készített rajzfilmek. PL. a régi Fantasztikus Négyes, Hulk és főképp a Pókember rajzfilmek. Ezeket a rajzfilmeket már régóta keresem torrent oldalakon (hiszen kereskedelmi forgalomban ezek sajnos már nem fognak kerülni semilyen formában :( ) de nem találtam őket. Az újabbak közül szinte mindent sikerült beszerezni, de ezek a klasszikusok hiányoznak, esetleg van valaki aki ezeket be tudta gyűjteni vagy van linkje hozzájuk?

Nekm van pár részem Spider-man meg talán Friens is. Megnézem ha hazamegyek. Viszont ha van, az is angolul. Úgy is érdekel?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2939 Dátum: 2013. december 09. - 15:51:58 »
Megnéztem végre a Flashpoint Paradoxont. Baromi jó rajzfilm, bőven túlszárnyalta az alapjául szolgáló képregényt. Megéri tenni vele egy próbát!  ;) Ha ilyen színvonalú lesz a War is, nem fog érdekelni, hogy Aquaman helyett Marvel Kap. van benne.
« Utoljára szerkesztve: 2013. december 09. - 15:53:29 írta Psycho »