Na, végeztem én is a JLA-vel (amúgy felkerült egy másik is az angol oldalakra, vmi Lost Time...). Nem volt rossz, próbálták a maximumot kihozni az alapanyagból, ami nem volt már akkor se egy hú de nagy pukk, de itt azért jól kipótolták a dolgokat, mondjuk a furcsa változásokat nem igazán tom miért kellett Shazam-Aquaman, a csapattagok máshogy találkozása... de nagyon tetszett, hogy pár dolgot meg kibővítettek, pölö rohadt jó, ahogy Bats elkapatja magát, a comicsban kicsit hülyeség volt, hogy leveti a cuccát, aztán a végén ott van felszerelésben, tuti megkeresgélte a csata téren... de itt legalább egy "álruhát" is felvett, meg hogy vhol gondoltak az ártatlan emberek megmentésére is a végén, na meg a Darkseid harcot jóóól kibővítették, ez igazi csata volt, és még a megvakulás után is jóóó sokáig húzta a főgonosz...
Tetszett még a dizájn, jó páran úgy néztek ki, mint a Young Justice-ban.
A Hangok annyira nem jöttek be... csomó helyen tök szarul artikuláltak... egyedül Batman hangszíne és Darkseidé tetszett... na meg meglepődve hallottam, hogy az Uncharted 'Victor Sullivanje' is szerepel, igaz nagyon keveset beszélt, ő volt az elnök.

Ami nagyon nem tetszett.. Deesaad... basszus, a tetves film miatt átmegyünk abba, hogy Supi nyakakat fog tőrni most már ezek után???

(bár az kétségtelen, hogy jó húzás volt, hogy egy darabig tőrt-zúzott az agymosás hatására...)