Elkezdtem nezni a 2012-es TMNT CGI-t.
Az ugyan latszik,hogy gyerekeknek keszult...1ik-masik "poen" olyan,hogy kiugrok az ablakon de egsz kellemes kis 20 percek.:-)
Azt mondjuk nem tudom felfogni,hogy miert ugy van a Krang ,mint faj...utrom nuku...
ezeket miert nem lehet ugy,mint a comicsban....miert kell atirni azt,ami tv-re megy???
Új sorozat nagyon gyerekközpontú, de néha azért kicsit sötétebb, meg néha jól megcsinálják az akciójelenetek. Viszont van egy-két rész, ami nagyon ostoba, Mikey meg kb. elviselhetetlen. 3-as évadtól executive lesz majd az egyik csávó, aki a jobb epizódokat rendezte, remélem javulni fog tőle a sorozat.
Hát a Kraang meg azért faj, mert egybegyúrták az Utromokat, meg Kranget. Kb. minden új TMNT verzióban van valami csavar, szerintem ez még gyengébb módosítás, mint a 'Shredder egy Utrom' a 4Kids sorozatból. Engem az jobban zavar, hogy baromi unalmasak.
Egyébként ha valamelyik jelenleg futó változatát akarod követni, akkor az IDW képregényét tudom ajánlani. Bár a Nick próbál belepofázni, de egyelőre elég erős. Az egész egy nagy saga gyakorlatilag, elindult A-ból, és el fog jutni B-be. Az ellenfelek is jók, nem ilyen egyoldalúak, hanem pl. a fasiszta diktátor Krang is megérthető valamilyen szinten, hogy védi a népét, csak ehhez etikátlanul minden létező eszközt felhasznál. Vagy ottvan Old Hob, aki elég jogosan vagy rossz véleménnyel az emberiségről, és egy "generic henchman"-ből, lépésről-lépésre eljutott oda, hogy már saját hadserege van.
Ezek a A Tini Nindzsa Teknőcök új kalandjai 1-2-3-4-5 van,ugye?
Ez a képregénysorozat, ami TMNT New Animated Adventures néven fut angolul, vagy mire gondolsz?
Na rágugliztam, ez a 2003-ban indult 4kidses sorozat. Nem követtem a hazai változatát. Ez az 1-2-3-4-5 mire utal, DVD sorszámozás?